- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
2900 - 2801
5005 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Integra
titán
Na itt van gif-ként,dinamikus hátérrel,50x50xként fekete vonallal...így is kicsit recés,de GIF-ként ez a legjobb

![[kép] [kép]](http://vanyaichat.uw.hu/doom7.gif)
ez a mészárszék fej kinek lesz?

-
TexT-BoY
addikt
-
Darth_Revan
veterán
Na,mennem kell,bye!

-
Darth_Revan
veterán
huhh, hát ez nem 50x50... meg van nyújtva a feje totál... nam ind1, tényleg recés a széle, jó a szegéllyes is
Köszi
Na itt van gif-ként,dinamikus hátérrel,50x50xként fekete vonallal...így is kicsit recés,de GIF-ként ez a legjobb

![[kép] [kép]](http://vanyaichat.uw.hu/doom7.gif)
-
Loretto
veterán
oldy meglestem a ppt-t, cool

Dannnn (#2813): Szerintem tökéletes, bár biztos van egy pár testtömegindex számítási mód... Persze a súly sokminden meghatároz, igy látatlanban azt mondom jó, de sokat dob hogy milyen nehéz a csontot pl....
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
nahát,észre se vettem

Meg végülis ez az off topic,itt minden off mehet

tudom azé szóltam

Bővebben: link tehát aminek van topicja azt ott tárgyaljuk aminek nincs ill. vmiről beszélni akarunk azt itt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na eleget kötözködtem mára...oldy
-
Slayer Valor
őstag
na itt van gif-ként,dinamikus háttérrel,fekete vonal nélkül...háát...őszintén mondva az előzőek jobban teccettek
(GIF miatt recések a szélek)![[kép] [kép]](http://vanyaichat.uw.hu/doom6.gif)
huhh, hát ez nem 50x50... meg van nyújtva a feje totál... nam ind1, tényleg recés a széle, jó a szegéllyes is
Köszi
-
Darth_Revan
veterán
értem... a png-s elég jó, bár élességen kéne még állítani...
de miért nem keresel vmi olyan képet ahol a fej függőlegesen van (térben háti irányban hajik) így teljesen látszana az arc is...
de hogy szemét is legyek van ennek a képszerkezgetősdinek topicja Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(írtam neked a Sith Akadémiás topicba)oldy
nahát,észre se vettem

Meg végülis ez az off topic,itt minden off mehet

-
Darth_Revan
veterán
Jó...pillanat

na itt van gif-ként,dinamikus háttérrel,fekete vonal nélkül...háát...őszintén mondva az előzőek jobban teccettek
(GIF miatt recések a szélek)![[kép] [kép]](http://vanyaichat.uw.hu/doom6.gif)
-
tildy
nagyúr
Lomex:
4-6os ferenc körút(üllői), metróval lehel tér, onnét gyalog egy villamosmegálló, vagy 14essel szintén. -
TexT-BoY
addikt
Légyszives segítsetek...
Elkéne jutnom a borárosrol 1-2 elektro boltba:
Chipkad: 1094 Budapest, Tűzoltó u. 31.
Lomex: 1134 Budapest, Lehel u. 17.
Mind2 helyre BKV-val mennék... -
Darth_Revan
veterán
megcsinálnád nekem szegély nélkül, plííízzz!!
hohh, ez nem is átlászó
Simán PH szín a háttere...
[Szerkesztve]Jó...pillanat

-
Darth_Revan
veterán
-
Slayer Valor
őstag
de miért nem keresel vmi olyan képet ahol a fej függőlegesen van (térben háti irányban hajik) így teljesen látszana az arc is...
de hogy szemét is legyek van ennek a képszerkezgetősdinek topicja Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
akkor majd legközelebb oda írok
Nem it tudtam hogy van ilyen
-
Slayer Valor
őstag
Én csináltam,mert nekem teccik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
megcsinálnád nekem szegély nélkül, plííízzz!!
hohh, ez nem is átlászó
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
Azért olyan recés,mert GIF-ként lett elmentve és picit romlott a minősége
-
Darth_Revan
veterán
egyedül a fekete szegély a bajom... azt te csináltad oda, vagy olyan lett

Én csináltam,mert nekem teccik
-
Slayer Valor
őstag
gif-be sajnos nemtom megcsinálni,mert túl sokat romlik a minősége
de itt van 50x50-es méretben PNG-ként:![[kép] [kép]](http://vanyaichat.uw.hu/doom5.png)
egyedül a fekete szegély a bajom... azt te csináltad oda, vagy olyan lett

-
faster
nagyúr
de itt van 50x50-es méretben PNG-ként:![[kép] [kép]](http://vanyaichat.uw.hu/doom5.png)
Hiába, Explorer nem kezeli az alpha csatornát a png-knél. Majd talán az IE7

-
Darth_Revan
veterán
az első jobb... ez olyan mintha vmi motion blur lenne... elmosódik egy csöppet...
viszont az elsőnek a szegélye meg recés![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de mé pont egy olyan képpel próbálkozol amit nehéz megcsinálni? (a fej sem függőleges)
hiába... én mindenben a hibát látom... még jó hogy nem nézek tükörbe
(bár nem találnék
)oldy
Azért olyan recés,mert GIF-ként lett elmentve és picit romlott a minősége
-
Darth_Revan
veterán
gif legyen, 50x50-es, és fekete szegélye ne legyen. Egyébként jó, még a blur is hozzá

-
Old Death
senior tag
Na,jpg-ként sokkal szebb
Mondjuk ennek viszont nem dinamukus a háttere,mert jpg-nél nemtom még,hogy hogy kell megoldani
Sztem nem lett rossz
az első jobb... ez olyan mintha vmi motion blur lenne... elmosódik egy csöppet...
viszont az elsőnek a szegélye meg recés![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de mé pont egy olyan képpel próbálkozol amit nehéz megcsinálni? (a fej sem függőleges)
hiába... én mindenben a hibát látom... még jó hogy nem nézek tükörbe
(bár nem találnék
)oldy
-
Darth_Revan
veterán
gif legyen, 50x50-es, és fekete szegélye ne legyen. Egyébként jó, még a blur is hozzá

1 kicsit lol,de mi az a blur?

-
Darth_Revan
veterán
-
Dilikutya
félisten
Na,jpg-ként sokkal szebb
Mondjuk ennek viszont nem dinamukus a háttere,mert jpg-nél nemtom még,hogy hogy kell megoldani
Sztem nem lett rossz
Átlátszó háttérre gondolsz? JPEG esetében az nem megoldható. Azt a GIF tudja, meg ha jól tudom, a PNG.
-
Slayer Valor
őstag
Na,jpg-ként sokkal szebb
Sztem nem lett rossz

-
Slayer Valor
őstag
szvsz,sztem ez lenne az:Bővebben: link De alapból én se jó minőségbe kaptam,most ez a kép alapján is megcsinálom

[Szerkesztve]bizony ez az... az egyetlen baj, hogy későn bettem észre, hogy a bal(képen jobb) kiálló kis izéjének a felét levágtam
Megycsinálná nekem azt a képet valaki 50x50-esbe? Mind a két fajtát. A csak fejeset, és a vállasat is.
Köszi előre.
-
Darth_Revan
veterán
-
Slayer Valor
őstag
Na és ez?

![[kép] [kép]](http://vanyaichat.uw.hu/doom2.gif)
Nem értem miért romlik ennyire a minőség,mikor GIF-be menti el
[Szerkesztve]nem rossz, csak a fekete szegély az igazán elmehetne róla. Nemszeretem a körvonalakat

-
Dilikutya
félisten
Na és ez?

[Szerkesztve]Nem a színvesztés miatt? A GIF csak 256 színű.
-
Darth_Revan
veterán
Na és ez?

[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
Szőrös
veterán
-
Darth_Revan
veterán
szvsz,sztem ez lenne az:Bővebben: link De alapból én se jó minőségbe kaptam,most ez a kép alapján is megcsinálom

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
anaqer
veterán
Helyzetjelentés két évvel ezelőttről - Bővebben: link.
(Nem feltétlenül reprezentatív, de azért érdekes.) -
ngabor2
nagyúr
-
Old Death
senior tag
Ez milyen?

![[kép] [kép]](http://vanyaichat.uw.hu/doom.gif)
u.i.:Valamiért romlott 1 picit a minősége,mikor gif-be mentette a PhotoShop
[Szerkesztve]***
szépen leszedted a környezetet, nekem magával a képpel van bajom:
mind a 4 oldalon kilóg... vmi fej akar lenni, de biztos velem van a hiba, mert nem ismerem fel... a kép sötét, életlen és beleolvad a PH!-s háttérbe, egyébként jó
-
tildy
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Jé én azóta 19 vagyok és lassan húsz, nem érzem magam tizenéves netsuhancnak

-
Darth_Revan
veterán
hopika!! hát ilyen vagyok én fórumban, ha 2 napig nem alszok
elfelejtek mindent... na! akkor ez kéne átlátszó háttérrel, és valami jobb blurozás... ![[kép] [kép]](http://img239.echo.cx/img239/7425/doom4tb.gif)
Ez milyen?

![[kép] [kép]](http://vanyaichat.uw.hu/doom.gif)
u.i.:Valamiért romlott 1 picit a minősége,mikor gif-be mentette a PhotoShop
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
-
ngabor2
nagyúr
Most már csak azt volna jó megtudni, hogy ki hány éves itt. Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy itt sok magasrangú tag tizenéves suhanc... nem mondom meg, konkrétan kire gondolok

most inkább nem olvasnék vissza jópár oldalt/fórumot, hogy ki lett-e már tárgyalva... -
Esmein
nagyúr
''Raikönnen nem kérdez... Büntet
''
''hova siet ez a Raikönnen ennyire ? ... Gyula... a cél felé.''
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
Bővebben: link az ilyenekért jó élni

oldy
-
Vangelis
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
Old Death
senior tag
Bővebben: link vagy gonosz dolog ezt megmosolyogni?

(azért az aranyköpések közé elmenne
)oldy
-
Vangelis
félisten
-
mayerlaci
senior tag
Nem tud valaki Ausztráliárol valami szöveget (Hirességek épitmények stb)Angolul fontos lenne thx.
-
Vangelis
félisten
-
Integra
titán
nekem eddig egy samsung se döglött be, wd már bukott, és most a seagate is...
hitachit szeretném még kipróbálni -
Integra
titán
-
Vangelis
félisten
Ezért kell venni samsungot, nekem egy hónap alatt kettő adta megmagát
, vagy csak kifogtam
De szerencséra adatom nem bánta, sok segítőkész fórumtársnak köszönhetően.
-
Esmein
nagyúr

Én se vettem még vinyót, ezt speciel országos versenyen nyertem...
Mondjuk ahhoz képest amit csináltam vele, még csoda, hogy működik.
Kezemben a gépház, benne a vinyó kábelen, de nem becsavarozva. 45 percet erőltetett menetben szegeden kolesztól vonatállomásig és minden lépésnél kocc-kocc.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Egyéb kérdés az idézettel kapcsolatban vagy most már érthető?
-
Integra
titán
nem én vettem ezt a szart

de természetesen nekem kell (megint) megoldani...
a legkirályabb hogy ez a primary master vinyó, vagyis szép lesz mindent kimenteni, másolni, aztán mindent vissza meg újra beállítani.... -
Esmein
nagyúr
Látod látod, miért nem vettél maxtort

Azzal nem lenne ilyen gondod, már egy éve kukában lenne. Az én maxtorom is pöpecül működik, igaz 20 gigás, és az első másfél giga badsector, de kit nem érdekel
-
Integra
titán
-
Integra
titán
Első tippre a csóka nem tud helyesen írni, vagy P. Howard angolra fordított művein nevelkedett.
Egyébként meg azt jelenti, hogy beszart a drájvod, vidd vissza gariba, de ezúttal seagatet vegyél ne IBM deathstar-t.
a shafted és az inevitability nincs benne még a sztaki szótárban sem, szerintem a másodikat elírta az első meg szleng lesz, mert a szótő nyelet jelent.
[Szerkesztve]ettől félek én is..
mert akkor egy 80 gigás seagate barracuda 2.5 év után kuka....
-
Esmein
nagyúr
Hja, sztaki... Bővebben: link.
( shafted = borked, f*cked, etc.)Ja bocs
így már más... Továbbra is tartom a fenti kocafordításom 
Hát fégülis simán jelentheti azt hogy f
cked, mert a shaftot ha nyélnek értelmezzük, akkor... Simán megtalálható a kapcsolat.
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
anaqer
veterán
Első tippre a csóka nem tud helyesen írni, vagy P. Howard angolra fordított művein nevelkedett.
Egyébként meg azt jelenti, hogy beszart a drájvod, vidd vissza gariba, de ezúttal seagatet vegyél ne IBM deathstar-t.
a shafted és az inevitability nincs benne még a sztaki szótárban sem, szerintem a másodikat elírta az első meg szleng lesz, mert a szótő nyelet jelent.
[Szerkesztve]Alighanem rendesen be vagyok lassulva, de én nem látok szembeötlően zavaró hibákat az idézetben...

-
Esmein
nagyúr
[Szerkesztve] -
Integra
titán
bash:
wtf is this?
''''Your drive is shafted - time to RMA (an inevitability for all IBM owners).
Go buy another one - but this time, get a Segate not an IBM DeathStar.''''
van egy tippem, de remélem nem az lesz...
-
MarKoo
addikt
-
Vangelis
félisten
-
Slayer Valor
őstag
Hi! Ezt valaki betransparentelné nekem? Én sajnos nem tom hol kell Photoshopban
Nem ide kell a kép most. A HardwareOC-ra kéne. Plíz!hopika!! hát ilyen vagyok én fórumban, ha 2 napig nem alszok
elfelejtek mindent... na! akkor ez kéne átlátszó háttérrel, és valami jobb blurozás... ![[kép] [kép]](http://img239.echo.cx/img239/7425/doom4tb.gif)
-
Esmein
nagyúr
Siman megertettem
De most megyek es alszok, mert a notin is mar csak 3% a kraft, az elobb is lekapcsolt a picsaba. Na mentem aluszikalni, mert kifogytam 
-
neduddki
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
NE bancsatok mar... szinte get mindenszavarok:- )))
BEzzeg a 1e3-as napi fogadalmamat nem elfekjtettem, ill. nem vot idom foglalkozni vele:- ))) most attem binalis 15-re:- )))
udv
neduddki -
Esmein
nagyúr
-
dannnnn
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
dannnnn
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
dannnnn
senior tag
-
jasszer
őstag
-
dannnnn
senior tag
-
Sátán44
addikt
-
jasszer
őstag
-
fokukac
nagyúr
Tékrys, ha itt vagy!
Csütörtök délután vedd már fel légy szíves a májusi rádiókabaré ismétlését !
14:00-tól lesz a Petőfin
(Sajnos itt a szaharában nem fogható...
)
Köszi,
fo@
[Szerkesztve] -
dannnnn
senior tag
én 80 kg vagyok és 190 cm. az átlagos? mondjuk nagyon vékony vagyok....
-
MarKoo
addikt
Jah, akkor ok. Azt hittem komolyabb a dolog. Ez esetben picit se legyen rossz kedved.

jasszer!
Ettől féltem....
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem rosszul sejted
Igazából nálam nem túl vészes a helyzet, csak hiányzik a bnőm (egész hétvégén nem tudok vele beszélni max. telefonon, sőt még hétfőn sem), meg összejött egy-két szerencsétlen dolog, de tényleg ennyi, annyira rossz kedvem sincs. -
jasszer
őstag
-
MarKoo
addikt
-
escie
őstag
-
Loretto
veterán
-
csapos2
addikt
Itt mindenki csak ekkora?

196cm 125kg -
jasszer
őstag
Asszem ma én vok a PH!öcsisajt rang várományosa fizikai paramétereim alapján...

-
Esmein
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
jasszer
őstag
-
bebean
aktív tag
Aktív témák
-
2900 - 2801
5005 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Pictonico: a Nintendo mobiljátéka a fotóidból csinál minijátékokat
- OpenMediaVault
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- További aktív témák...
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- 27% - GIGABYTE Z890 AORUS ELITE WIFI7 Alaplap
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapotban 100% akkumulátor (99 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://vanyaichat.uw.hu/doom5.jpg)
dehonnem vagy netsuhanc

)
Kitartás, csak ennyit tudok mondani. Én meg akartam halni pár napja, de ez a hozzászólás mindent elárul - itt vagyok.