Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Aktív témák
-
mbit
tag
Ha a tegnapi linkelős beszólásaimmal megbántottam vkit, akkor tőle azúton elnézést kérek, nem volt szándékomban!
ja mentségemre szolgáljon, hogy az iqm, mint gambit barátom megállapította mindössze 60, tehát valamelyest érthető, nem?
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Egy ilyen utan Bővebben: link
Infuziora bekotom magamnak ezt Bővebben: link
-
TéKrys
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Én fogfájásra ezt szoktam használni: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Integra
titán
lehet klikkelgetni

Bővebben: link -
tiv83us
veterán
most eppen ilyet ragcsalgatok...
Bővebben: link
Nem akar elmulni a fogfajasom es nemtudok aludni. Mar a fejem akkora mint egy ballon, nemtudom hogy fogom kibirni du 5-ig. Meg 12 ora...
-
erdeya
senior tag
most éppen ilyet kortyolgatok...
Amúgy meg miért nem hív már a matáv hogy hoza a netet? Vagy legalább a 40 üveg sör miatt hívnának az aranyászokék! Ma letelt az egy hét, amit ígértek! -
Esmein
nagyúr
Ha senki nem hallja, akkor nem rasszista támadás.
Bevágják dutyiba 3 évre, a győri srácot a moziból berakják mellé a cellába 5 évre. Szerinted jót tesz a lelki világának, hogy egy gyilkossági kisérletért elitélt mukival egy cellában ül 3 évet aztán gondolkodik még 2-t kijön és kinyír valakit(teszemazt saját magát) ? A nem társadalomellenes vagy életellenes bűneseteket közmunkával súlytanám...
[Szerkesztve] -
-
Esmein
nagyúr
Azt mondom hogy anyád te c*gány és átlövöm a gyomrát 8 év, ha meg azt mondom hogy rohadj meg te büdös g*ci keresztüllövöm megtaposom 5 év. Széép.
Szerintem ez nem kóser. _ha_ elkapják és _ha_ elitélik akkor is kap 3 évet jó ügyvéddel kb úgy 5-6 év múlva. Az ilyet nem lehet meglincselni ?
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Csak nem sokallod? En legalabb 8-at adnek.
MUŁĐER: eleg nevetseges. Lehet paradicsom lopasert meg 12 ev jar...
ui:amugy az sem biztos, hogy 5 evet kap, lehet mondjuk 2 evet de azt is felfuggesztettet, hiszen a torveny szerint 5 evig kaphat, ami ugy 0-5-ig terjed.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
-
-
Batman
őstag
hali!
a tinalatok is probalkozik a google?lekertem hogy ki probalnak es kik csatlakoznak a gépemhez és taltam két olyan ip-t amirol nem tudtam ,hogy mi.Rákerestem és kiderult hogy mindketto a google-nak van bejegyezve.
a linux nem engedi be de folyamatosan probal csatlakozni.Miért csinalja ezt?Nálatok is vagy csak nalam?
[Szerkesztve] -
Megáll az eszem, komolyan.
''Emberölés kísérletéért az elkövető öt évig terjedő börtönt kaphat'' (a roma kissrácot karddal átszúró csákóról van szó)
Ezért öt évet? Szoftverlopásért is majdnem ennyit adnak.
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/eef9c3f1f7ac91a0e9880510c654e467.png)
Jeges: Nem hiszem hogy van fotó, mert a fényképész srác ott hányt mellette
De! De! Mégis vannak képek! Evés előtt, után és közben nem ajánlott! Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Még élnek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Mint tudjuk, nem volt ez mindig így...
Élnek még emberek, akik láttak téged asztal alatt hörögve habosat hányni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Őőőősziléééé?
Azt a fűzfán fütyülő rézangyalát! Mégis mit képzeltek mi? Csak úgy őszilevet inni szíre-szóra? Más meg gürizik napestig és jó ha egy kis vodkához hozzájut, ti meg őszilevet kortyolgattok? Nektek a whisky már nem is smakkol? Én kérek elnézést...
szerk: mégsem... inkább Esmein kérjen elnézést
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
miért kell engem megkülönbözetni? nem férek bele az evribádiba?

És mit mondott a pepszi sporttárs? Gondolom emelkedett hangvételű csevej (vagy csevely ???) lehetett
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is ekkor kelek. Mondjuk úgy is nézek ilyenkor ki, ahogy...
Ennél rosszabb esküszöm nincs.Este persze nem tudok 10 kor elaludni, hanem csak fél egykor. Erre 5kor már pattanhatok is ki az ágyból
6.30ra kell beérnem...
De legalább együtt lakhatok a párommal, mondjuk ebben az is közrejátszott, hogy olcsó volt annoa koli, és egy suliba jártunk
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Néha (vagy majdnem mindig) irigylem azokat, akik közel laknak a melóhelyhez/sulihoz. Nekik nem kell napi 2x1 órút buszozni, plusz a busz-melóhely közötti utat megtenni (ez is kb. fél óra). És emiatt kell felkelnem 5-kor. Pedig hogy szeretek én aludni...

-
erdeya
senior tag
Jó reggelt!
Kellemes napnak nézünk elébe, 18-20 fok, napsütés. Remélem nem kell sokat mászkáljak, mert tegnap egy picit megerőltettem az amúgy is padlizsánszínű lábikómat és fájódik erősen.
Ha minden jól megy, ma végre beújítok egy webcamerát és azzal rombolom a közizlést a neten
.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Igazából ezeket sem akartam leírni, csak azt, hogy ''jó reggelt'', de egy sima beköszönésért biztos valamelyik kópé lecseszett volna
így nem annyira off...
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Elnézést,hogy csak úgy ide pofátlankodom.Láttam a témát és mivel régebben volt egy film amiben egy pacák 04-08-ig aludt majd 16-20-ig amit nagyon érdekesnek találtam.Gondoltam megkérdezem,nem-e próbálta még valaki.
Mivel így ha úgy nézzük,két élete volt egy éjszakai és egy napali.
Számomra nagyon érdekes elgondolás volt. -
jeges
senior tag
szép jó reggelt minden vidám pacsirtának!

Sianis: annak idején tatai év/uv zárón úgy nézett ki a dolog, h este ivás, hajnalban 2 óra alvás, felkelés, megin' ivás, délelőtt 2 óra alvás, stb... 3 napg egyfolytába'
persze közbe' némi dodgem-ezés (vagy hogy is írják), miegymás is belefért
hja, és magam is inkább korán kelő vagyok, ilenkor már a melóból irkálok
-
Sianis
addikt
Hmm....lehet, hogy aláírásomba be kéne tenni, hogy A koránkelő PH!-s?
Parci mit szólna 5 soros aláíráshoz? 
És veszi a rendszer, veszi a rendszer, veszi a rendszer!
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt

ilyeket mi is láttunk gólyatáborban. érthetetlen, hogy egyesek hogyan bírnak 4 napon keresztül folyamatosan részegek lenni, eközben később fekszenek, és korábban kelnek mint mi. Vagy lehet, hogy nem is alszanak? Egyik srác a kollégiumban 72 órán keresztül volt részeg, közben természetesen no szunya...
-
Sianis
addikt
Nah azért, annyit szoktam aludni, szerintem naponta megvan 8 óra. Múlthéten naponta 4 órákat aludtam, eredmény, nem alaudtam el, nem voltam fáradt, csak zavart, hogy nem aludam szerintem eleget.
Nem akarok leszokni az alvásról, mert esténként jó lehunyni a szemem, csak nem értem, hogy egyesek miért imádnak aludni, mikor nem is érzik...csak alszanak... -
Sianis
addikt
Régebben minden reggel 5:15-kor keltem. Azonnal irány a zuhany alá, majd egy kis PH!, reggelizés, fogmosás, öltözködés, bicaj elő a garázsból, leellenőrzés, disc-man bakapcsolva, és irány a suli...engem sem néztek normálisnak, ellenben sokkal jobban bírtam magam, mint most...
-
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Felkelt a nap, felkeltem én is. Valahogy így megy nálam. Amúgy meg mit pazaroljam az időt? Így is átalszom életem 1/3-át nem akarok mégtöbbet csukott szemmel elharaácsolni...
-
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nekem nem is csörögne amúgy az óra, de ma felhúztam 5:15-re. Szted ez normális ?

-
Esmein
nagyúr
Reggelt emberek!
Voltam ma sétálni/kocogni faterral, és tök jó volt
-
Sianis
addikt
Szép jó reggelt mindenkinek!
Nem volt kedvem megvárni míg csörög az óra, felkeltem hamarabb. -
F-ECT$
titán
Ha már volt, akkor sorry, de találtam egy south park figurát készítő oldalt. Bővebben: link
Ilyeneket lehet vele csinálni:![[kép] [kép]](http://members.chello.hu/t.baranyai/kepek/sp2.png)
[Szerkesztve] -
meg lehet keresni, hogy hol vagyok :
(ugy a tuneziai-algeriai hatarnal levo 30-as szamtol delre, a baloldalon
levo 40-es szam magassagaban...
a 40 a fokot jelenti...
en speciel 49-et mertem tegnap es ma, arnyekban. kiraly a hely, de legalabb nem fazunk, nem esik az eso...
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
plz helpme! cpp friendeltetés....
plz... hlpme... thx... -
Integra
titán
Matáv közlemény:
A készüléket átneveztük T-elefonra,
A vidéki hivást T-ávolságira,
Az utcai készülékek érméjét T-antuszra,
A beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük!
Mindezt pedig T-e Fizeted! -
B.Kox
tag
Tanár a diákokhoz az érettségin:
Mindenki hozott feladatsort, vagy osszak? -
B.Kox
tag
Most nem tudom feltölteni, de holnapra fönt lesz és majd linkelem. Emilbe nem tom küldeni mert negyvenvalahány mega. Ráadásul véletlenül le is töröltem amikor flashgettel megnéztem hogy müxik e még a link. De holnapra megoldom.
-
tiv83us
veterán
Amugy miert van 2 aktiv erettsegis topik, mikor mind a kettoben ugyanarrol van szo? Es szinte mind a ketto mindig egyszerre aktiv...
-
Loretto
veterán
I am merre van?
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX9060XT 8GB!
- Lenovo LOQ alig használt állapotban, garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.stressbuster1.com/pics/puke.jpg)

így nem annyira off...

r.