- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
3700 - 3601
5005 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Sátán44
addikt
-
TéKrys
senior tag
-
mbit
tag
Ha a tegnapi linkelős beszólásaimmal megbántottam vkit, akkor tőle azúton elnézést kérek, nem volt szándékomban!
ja mentségemre szolgáljon, hogy az iqm, mint gambit barátom megállapította mindössze 60, tehát valamelyest érthető, nem?
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
-
TéKrys
senior tag
-
tiv83us
veterán
Egy ilyen utan Bővebben: link
Infuziora bekotom magamnak ezt Bővebben: link
-
Integra
titán
-
TéKrys
senior tag
Én fogfájásra ezt szoktam használni: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Integra
titán
lehet klikkelgetni

Bővebben: link -
tiv83us
veterán
most eppen ilyet ragcsalgatok...
Bővebben: link
Nem akar elmulni a fogfajasom es nemtudok aludni. Mar a fejem akkora mint egy ballon, nemtudom hogy fogom kibirni du 5-ig. Meg 12 ora...
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
most éppen ilyet kortyolgatok...
Amúgy meg miért nem hív már a matáv hogy hoza a netet? Vagy legalább a 40 üveg sör miatt hívnának az aranyászokék! Ma letelt az egy hét, amit ígértek! -
Esmein
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
TéKrys
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Ha senki nem hallja, akkor nem rasszista támadás.
Bevágják dutyiba 3 évre, a győri srácot a moziból berakják mellé a cellába 5 évre. Szerinted jót tesz a lelki világának, hogy egy gyilkossági kisérletért elitélt mukival egy cellában ül 3 évet aztán gondolkodik még 2-t kijön és kinyír valakit(teszemazt saját magát) ? A nem társadalomellenes vagy életellenes bűneseteket közmunkával súlytanám...
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Azt mondom hogy anyád te c*gány és átlövöm a gyomrát 8 év, ha meg azt mondom hogy rohadj meg te büdös g*ci keresztüllövöm megtaposom 5 év. Széép.
Szerintem ez nem kóser. _ha_ elkapják és _ha_ elitélik akkor is kap 3 évet jó ügyvéddel kb úgy 5-6 év múlva. Az ilyet nem lehet meglincselni ?
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
-
tiv83us
veterán
Csak nem sokallod? En legalabb 8-at adnek.
MUŁĐER: eleg nevetseges. Lehet paradicsom lopasert meg 12 ev jar...
ui:amugy az sem biztos, hogy 5 evet kap, lehet mondjuk 2 evet de azt is felfuggesztettet, hiszen a torveny szerint 5 evig kaphat, ami ugy 0-5-ig terjed.
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
a_tesz
Korrektor
-
Esmein
nagyúr
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Batman
őstag
hali!
a tinalatok is probalkozik a google?lekertem hogy ki probalnak es kik csatlakoznak a gépemhez és taltam két olyan ip-t amirol nem tudtam ,hogy mi.Rákerestem és kiderult hogy mindketto a google-nak van bejegyezve.
a linux nem engedi be de folyamatosan probal csatlakozni.Miért csinalja ezt?Nálatok is vagy csak nalam?
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
-
emvy
félisten
Megáll az eszem, komolyan.
''Emberölés kísérletéért az elkövető öt évig terjedő börtönt kaphat'' (a roma kissrácot karddal átszúró csákóról van szó)
Ezért öt évet? Szoftverlopásért is majdnem ennyit adnak.
-
erdeya
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
-
Szőrös
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/eef9c3f1f7ac91a0e9880510c654e467.png)
Jeges: Nem hiszem hogy van fotó, mert a fényképész srác ott hányt mellette
De! De! Mégis vannak képek! Evés előtt, után és közben nem ajánlott! Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Még élnek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
erdeya
senior tag
Mint tudjuk, nem volt ez mindig így...
Élnek még emberek, akik láttak téged asztal alatt hörögve habosat hányni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
erdeya
senior tag
-
Batman
őstag
-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
Őőőősziléééé?
Azt a fűzfán fütyülő rézangyalát! Mégis mit képzeltek mi? Csak úgy őszilevet inni szíre-szóra? Más meg gürizik napestig és jó ha egy kis vodkához hozzájut, ti meg őszilevet kortyolgattok? Nektek a whisky már nem is smakkol? Én kérek elnézést...
szerk: mégsem... inkább Esmein kérjen elnézést
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
erdeya
senior tag
miért kell engem megkülönbözetni? nem férek bele az evribádiba?

És mit mondott a pepszi sporttárs? Gondolom emelkedett hangvételű csevej (vagy csevely ???) lehetett
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
tildy
nagyúr
Én is ekkor kelek. Mondjuk úgy is nézek ilyenkor ki, ahogy...
Ennél rosszabb esküszöm nincs.Este persze nem tudok 10 kor elaludni, hanem csak fél egykor. Erre 5kor már pattanhatok is ki az ágyból
6.30ra kell beérnem...
De legalább együtt lakhatok a párommal, mondjuk ebben az is közrejátszott, hogy olcsó volt annoa koli, és egy suliba jártunk
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
Néha (vagy majdnem mindig) irigylem azokat, akik közel laknak a melóhelyhez/sulihoz. Nekik nem kell napi 2x1 órút buszozni, plusz a busz-melóhely közötti utat megtenni (ez is kb. fél óra). És emiatt kell felkelnem 5-kor. Pedig hogy szeretek én aludni...

-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
Jó reggelt!
Kellemes napnak nézünk elébe, 18-20 fok, napsütés. Remélem nem kell sokat mászkáljak, mert tegnap egy picit megerőltettem az amúgy is padlizsánszínű lábikómat és fájódik erősen.
Ha minden jól megy, ma végre beújítok egy webcamerát és azzal rombolom a közizlést a neten
.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Igazából ezeket sem akartam leírni, csak azt, hogy ''jó reggelt'', de egy sima beköszönésért biztos valamelyik kópé lecseszett volna
így nem annyira off...
-
Sianis
addikt
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Elnézést,hogy csak úgy ide pofátlankodom.Láttam a témát és mivel régebben volt egy film amiben egy pacák 04-08-ig aludt majd 16-20-ig amit nagyon érdekesnek találtam.Gondoltam megkérdezem,nem-e próbálta még valaki.
Mivel így ha úgy nézzük,két élete volt egy éjszakai és egy napali.
Számomra nagyon érdekes elgondolás volt. -
jeges
senior tag
-
Sianis
addikt
-
jeges
senior tag
szép jó reggelt minden vidám pacsirtának!

Sianis: annak idején tatai év/uv zárón úgy nézett ki a dolog, h este ivás, hajnalban 2 óra alvás, felkelés, megin' ivás, délelőtt 2 óra alvás, stb... 3 napg egyfolytába'
persze közbe' némi dodgem-ezés (vagy hogy is írják), miegymás is belefért
hja, és magam is inkább korán kelő vagyok, ilenkor már a melóból irkálok
-
Sianis
addikt
Hmm....lehet, hogy aláírásomba be kéne tenni, hogy A koránkelő PH!-s?
Parci mit szólna 5 soros aláíráshoz? 
És veszi a rendszer, veszi a rendszer, veszi a rendszer!
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
-
Sianis
addikt

ilyeket mi is láttunk gólyatáborban. érthetetlen, hogy egyesek hogyan bírnak 4 napon keresztül folyamatosan részegek lenni, eközben később fekszenek, és korábban kelnek mint mi. Vagy lehet, hogy nem is alszanak? Egyik srác a kollégiumban 72 órán keresztül volt részeg, közben természetesen no szunya...
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Esmein
nagyúr
-
Sianis
addikt
Nah azért, annyit szoktam aludni, szerintem naponta megvan 8 óra. Múlthéten naponta 4 órákat aludtam, eredmény, nem alaudtam el, nem voltam fáradt, csak zavart, hogy nem aludam szerintem eleget.
Nem akarok leszokni az alvásról, mert esténként jó lehunyni a szemem, csak nem értem, hogy egyesek miért imádnak aludni, mikor nem is érzik...csak alszanak... -
Szalma
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
Sianis
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
Sianis
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Felkelt a nap, felkeltem én is. Valahogy így megy nálam. Amúgy meg mit pazaroljam az időt? Így is átalszom életem 1/3-át nem akarok mégtöbbet csukott szemmel elharaácsolni...
-
Sianis
addikt
-
Esmein
nagyúr
Nekem nem is csörögne amúgy az óra, de ma felhúztam 5:15-re. Szted ez normális ?

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Esmein
nagyúr
Reggelt emberek!
Voltam ma sétálni/kocogni faterral, és tök jó volt
-
Sianis
addikt
Szép jó reggelt mindenkinek!
Nem volt kedvem megvárni míg csörög az óra, felkeltem hamarabb. -
Agostino
addikt
-
tiv83us
veterán
-
Agostino
addikt
-
Lortech
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
BosX
aktív tag
-
F-ECT$
titán
Ha már volt, akkor sorry, de találtam egy south park figurát készítő oldalt. Bővebben: link
Ilyeneket lehet vele csinálni:![[kép] [kép]](http://members.chello.hu/t.baranyai/kepek/sp2.png)
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
na, itt egy arab budi, egész tiszta állapotban (értsd : nem áll bokáig a szar az egész helyiségben)
Bővebben: link -
fokukac
nagyúr
-
BosX
aktív tag
-
fokukac
nagyúr
meg lehet keresni, hogy hol vagyok :
(ugy a tuneziai-algeriai hatarnal levo 30-as szamtol delre, a baloldalon
levo 40-es szam magassagaban...
a 40 a fokot jelenti...
en speciel 49-et mertem tegnap es ma, arnyekban. kiraly a hely, de legalabb nem fazunk, nem esik az eso...
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
plz helpme! cpp friendeltetés....
plz... hlpme... thx... -
Integra
titán
-
Integra
titán
Matáv közlemény:
A készüléket átneveztük T-elefonra,
A vidéki hivást T-ávolságira,
Az utcai készülékek érméjét T-antuszra,
A beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük!
Mindezt pedig T-e Fizeted! -
tiv83us
veterán
-
Loretto
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
B.Kox
tag
Tanár a diákokhoz az érettségin:
Mindenki hozott feladatsort, vagy osszak? -
Gambit
őstag
-
B.Kox
tag
Most nem tudom feltölteni, de holnapra fönt lesz és majd linkelem. Emilbe nem tom küldeni mert negyvenvalahány mega. Ráadásul véletlenül le is töröltem amikor flashgettel megnéztem hogy müxik e még a link. De holnapra megoldom.
-
tiv83us
veterán
Amugy miert van 2 aktiv erettsegis topik, mikor mind a kettoben ugyanarrol van szo? Es szinte mind a ketto mindig egyszerre aktiv...
-
Loretto
veterán
I am merre van?
Aktív témák
-
3700 - 3601
5005 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fogyjunk le!
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- 27% - GIGABYTE Z890 AORUS ELITE WIFI7 Alaplap
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.stressbuster1.com/pics/puke.jpg)

így nem annyira off...

r.