- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
escie
őstag
leírnám a nyűgjeim az f1-topikba, hogy mekkora óvoda megy már, erre Viktor77 bezárja.
jól tette, én (meg mások is) írhatnak hiába ezeknek...
de sajna ide ''óvóbácsi'' kellene már, nem moderátor.
szörnyű, hogy züllik a ph! -
Loretto
veterán
-
Slayer Valor
őstag
Modik, sztem ezt be kéne rakni a közösbe(ph hsz ablak smiley készlet):
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/03.gif)
-
Vangelis
félisten
A mai nap a A Kísérleti Állatok Védelmének Világnapja
szegény kis állatok
-
Vangelis
félisten
-
TéKrys
senior tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
50 CENT
tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
50 CENT
tag
-
_Volkovy_
nagyúr
Ma voltam Kalocsán a gyorsulásin...váááááá azok a kocsik BMW 5.45 kooooomoly. Meg a motorok durranásig repesztette a gumikat!
Volt egy BMW amin csak 4 kerék és motor volt aszt kalap-kabát ennyi!

Aszt volt egy olyan TRABANT amiben 2 sportmotor motorja volt, két ember húzta a gázt az egyik jobban ráhúzta aztán elkanyarodott jobbra kocsi...sssssszzzzzzz ez GÁZ!!!
Spanjaim voltak kinn,csak ők gyorsulni.
-
50 CENT
tag
Amikor ott van a kis négyzet mit jelent: ( ne konvertáljon!)
-
50 CENT
tag
Ma voltam Kalocsán a gyorsulásin...váááááá azok a kocsik BMW 5.45 kooooomoly. Meg a motorok durranásig repesztette a gumikat!
Volt egy BMW amin csak 4 kerék és motor volt aszt kalap-kabát ennyi!

Aszt volt egy olyan TRABANT amiben 2 sportmotor motorja volt, két ember húzta a gázt az egyik jobban ráhúzta aztán elkanyarodott jobbra kocsi...sssssszzzzzzz ez GÁZ!!!
-
Bash
őstag
-
50 CENT
tag
Ennek az OFFTOPIC 19-nek mi értelme van? Mit lehet bele írni?
Én is írok!
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én is valami ilyesmit tudtam (alpha channel), de ennek így semmi értelme... a három szín 0-255 közti értéke egyértelműen meghatározza a fényerőt is. Inkább talán az átlátszóság.
Annak még értelme is lenne, de akkor hogyan működhetett régen a 24 bites True Color mód?
Control bitek: miféle ''control'' jeleket kell elküldeni a monitorra?
Á, találtam vmit... tényleg átlátszóság, nem fényerő. Bővebben: link De a monitorhoz az nem mehet ki, mert semmi értleme nem lenne... Áh, mindegy. Azt hiszem a lényeget megtudtam. (Az egész kérdésem egyébként onnan indult, hogy sok mostani 19''-es TFT csak 262K színt tud, nem 16.7M-t, és és hogy akkor most hogy is van ez.)
-
Loretto
veterán
Vége a 3 napos zegi partynak... itthon vagyok készülve a holnapi hétfőre

-
Panther
HÁZIGAZDA
Én is valami ilyesmit tudtam (alpha channel), de ennek így semmi értelme... a három szín 0-255 közti értéke egyértelműen meghatározza a fényerőt is. Inkább talán az átlátszóság.
Annak még értelme is lenne, de akkor hogyan működhetett régen a 24 bites True Color mód?
Control bitek: miféle ''control'' jeleket kell elküldeni a monitorra?
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Ma vagyok 100 napja a PH! tagja!

Muszály volt megosztani vkivel, vkikkel!
További szép napot mindenkinek!
Szumoo
[Szerkesztve] -
escie
őstag
-
Bash
őstag
Ejnye párduc, ezt nem vártam tőled. A maradék 8 biten tudod meghekkelni.

-
Old Death
senior tag
Bővebben: link
# graphics device, such as a scanner or digital camera : specifies the number of bits used to represent each pixel. Typically 24 bits are used for color and the remaining 8 bits are used for control information.
google
oldy
-
Panther
HÁZIGAZDA
Van egy kérdésem. Ugyebár a 32 bites színmélység 16.7 millió színt tud megjeleníteni. 8 bit Red, 8 bit Green, 8 bit Blue. 2^8 * 2^8 * 2^8 = 16.7M. Ez eddig mind szép és jó, de 8+8+8=24 bit, mit csinál a maradék 8 bit?
-
Integra
titán
-
Integra
titán
egy ekkora multi ilyet nem engedhet meg magának, abban a pillanatban egy életre hitelét veszti ezen a téren.
-
Integra
titán
Nálunk melóhelyen kb. kéthavonta van valamilyen gyűjtés gyerekeknek, rászorulóknak. Élelmiszer, játékok... mindig kitalálnak valamit. És mindig megtelnek a dobozok. Nagyon értékelem az ilyen megmozdulásokat.
Vendégek rengeteg cuccot otthgyanak a szállodában, amiért nem jelentkeznek 30 napon belül, azt is mindet visszük a Goodwill-be. Havonta 2-3 nagy zsák szokott összegyűlni.
sajnos itt azért eléggé más még a helyzet, de azon melózunk hogy változzon, teljesen új kommunikációs stratégiát kell kidolgozni és az egészet újrapozícionálni..
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
fokukac
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
ja , értem...
-
Old Death
senior tag
én tényleg nem vagyok hülye!!!!!
de télleg lesaux , nemtom mért emlékeztem Gambitra...
szoval , le is mentettem szkrínsotba , lesaux avatarja egy csávóka , nem a nyúl!!!!
vagy ez nem érdekel senkit?sok mindenkit érdekel/érdekelt...
nem nem kevered senkivel...
Bővebben: linkoldy
-
Loretto
veterán
-
Batman
őstag
tudtad hogy a mcdonald's-nak itthon van két háza, amiben leukémiás gyerekek gyógyulnak? ráadásul családjuk is beköltözhet hozzájuk, és nagyon szép tiszta igényes környezetet biztosítanak.
a mekikben az az átlátszó persely amibe az emberek dobálják a pénzt, az mind ennek a két háznak a finanszírozására megy az utsó fillérig.
igaz itthon még nem azért mert tudatosan tudják hogy erre megy a pénz, hanem azért mert nehéz a zsebük az aprótól és zavarja őket... de ez idővel változni fog!
ez a nike karszalag is ez a kategória, minden fillér erre megy, itt nincsen semmi sumákolás.oszinten bevallom, nem tudtam, de akkor ezentul fogok bele rakni penzt...
csak azert vagyok kicsit szkeptikus , mert sajnos vannak olyan emberek akik megprobaljak kihasznalni azokat akik betegek,....
de ha telleg jo celra megy akkor szivesen tamogatom az ugyet... -
Batman
őstag
Szerintem az a tény, hogy egy olyan ember tartja kezében a dolgokat, aki maga is rákban szenvedett, majdhogynem garancia.
Meg azért nem csak az egyszerű emberek adják a pénzüket:
A média eléggé felkapta a dolgot, nyilván kiderült volna már, ha valami nem úgy megy, ahogy azt mondják.annak csak orulni tudok, ha ez telleg mukodik, en amugy most halottam eloszor errol, nem tudtam ,hogy van ilyen....(persze en nem kint elek
) -
Bash
őstag
tudtad hogy a mcdonald's-nak itthon van két háza, amiben leukémiás gyerekek gyógyulnak? ráadásul családjuk is beköltözhet hozzájuk, és nagyon szép tiszta igényes környezetet biztosítanak.
a mekikben az az átlátszó persely amibe az emberek dobálják a pénzt, az mind ennek a két háznak a finanszírozására megy az utsó fillérig.
igaz itthon még nem azért mert tudatosan tudják hogy erre megy a pénz, hanem azért mert nehéz a zsebük az aprótól és zavarja őket... de ez idővel változni fog!
ez a nike karszalag is ez a kategória, minden fillér erre megy, itt nincsen semmi sumákolás.Nálunk melóhelyen kb. kéthavonta van valamilyen gyűjtés gyerekeknek, rászorulóknak. Élelmiszer, játékok... mindig kitalálnak valamit. És mindig megtelnek a dobozok. Nagyon értékelem az ilyen megmozdulásokat.
Vendégek rengeteg cuccot otthgyanak a szállodában, amiért nem jelentkeznek 30 napon belül, azt is mindet visszük a Goodwill-be. Havonta 2-3 nagy zsák szokott összegyűlni.
-
Integra
titán
ez a nike karszalag is ez a kategória, minden fillér erre megy, itt nincsen semmi sumákolás. -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
én tényleg nem vagyok hülye!!!!!
de télleg lesaux , nemtom mért emlékeztem Gambitra...
szoval , le is mentettem szkrínsotba , lesaux avatarja egy csávóka , nem a nyúl!!!!
vagy ez nem érdekel senkit? -
Integra
titán
-
Integra
titán
''Lájv''-nak egyetlen egy esetben ejtik a Live-t, amikor az élő műsort jelenti. Minden más esetben ''liv''. (Nem elég piros az a smiley!
)
tildy!
Bővebben: linkilyen karperecet kaptunk mi is itthon a nike-tól, ügyes!
van fekete-fehér kombó is egymásba fonva, az meg a rasszizmus elleni -
MarKoo
addikt
-
fokukac
nagyúr
na, nem vagyok itt egy hétig, és megtelik egy offtopic... ?

ezúton szeretnék mindenkitől elbúcsúzni, ugyanis holnap hajnalban megyek londonba, majd onnan algériába
5 hét múlva jövök, addig legyetek jók!
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Szerintem az a tény, hogy egy olyan ember tartja kezében a dolgokat, aki maga is rákban szenvedett, majdhogynem garancia.
Meg azért nem csak az egyszerű emberek adják a pénzüket:
A média eléggé felkapta a dolgot, nyilván kiderült volna már, ha valami nem úgy megy, ahogy azt mondják. -
MarKoo
addikt
-
Batman
őstag
nem nagyon ,hiszek az iylennekben, kivancsi lennke ebbol mennyit kapnak a gyerekek....(bar ne legyen igazam)
ithon is vannak kulonbozo szervezetek de csak nagyon keves gyereknek tudnak segiteni, szinte elenyeszo szamban...
en ezt elsokezbol tudom ....... -
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
''Lájv''-nak egyetlen egy esetben ejtik a Live-t, amikor az élő műsort jelenti. Minden más esetben ''liv''. (Nem elég piros az a smiley!
)
tildy!
Bővebben: linkMármint mire való?
Dísznek? -
Gambit
őstag
)
tildy!
Bővebben: linkNem volt pirosabb!
(Ha én is amerikában tengetném a napjaimat, tudnám!
)
Egyébként köszi, sejtettem!
-
Bash
őstag
)
tildy!
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
LiveSTRONG-om nekem is van, kb. fél éve hordom éjjel-nappal. Itt elég sok emberen látni, és nem csak fiatalokon. Egyfajta divatőrületté vált azt hiszem.
Sokan nem tudják egyből, hogy mit jelent, de ha megemlítem Lance Armstrong-ot, akkor már képben vannak. Boltban szinte abszolút nem lehet kapni, néha hoznak párszáz darabot a Nike Factory Store-ba, de nagyon gyorsan el is mennek.ez mi egyébként?
-
Gambit
őstag
LiveSTRONG-om nekem is van, kb. fél éve hordom éjjel-nappal. Itt elég sok emberen látni, és nem csak fiatalokon. Egyfajta divatőrületté vált azt hiszem.
Sokan nem tudják egyből, hogy mit jelent, de ha megemlítem Lance Armstrong-ot, akkor már képben vannak. Boltban szinte abszolút nem lehet kapni, néha hoznak párszáz darabot a Nike Factory Store-ba, de nagyon gyorsan el is mennek.És egyébként hogy kell rendesen kiejteni? livsztong, vagy lájvsztrong? Soha nem tudom.

-
domedee
senior tag
-
Bash
őstag
Az egyik boltból engem is nagyon csúnyán elküldtek a f@szba, hogy mit képzelek, hogy ezeket még lehet kapni?! A másik boltban viszont mondták, hogy még van kb. 50 db. A kisebbik nike boltban kell próbálkozni, a nagyobban csak valami gagyi kosárlabdás karkötő van.
Na jó, de ez olyan, mitha pénzt kérnél véradáskor. Ezeket a dolgokat az ember nem pénzért csinálja szerintem, de nem vagyunk egyformák.LiveSTRONG-om nekem is van, kb. fél éve hordom éjjel-nappal. Itt elég sok emberen látni, és nem csak fiatalokon. Egyfajta divatőrületté vált azt hiszem.
Sokan nem tudják egyből, hogy mit jelent, de ha megemlítem Lance Armstrong-ot, akkor már képben vannak. Boltban szinte abszolút nem lehet kapni, néha hoznak párszáz darabot a Nike Factory Store-ba, de nagyon gyorsan el is mennek. -
BosX
aktív tag
-
Old Death
senior tag
Az egyik boltból engem is nagyon csúnyán elküldtek a f@szba, hogy mit képzelek, hogy ezeket még lehet kapni?! A másik boltban viszont mondták, hogy még van kb. 50 db. A kisebbik nike boltban kell próbálkozni, a nagyobban csak valami gagyi kosárlabdás karkötő van.
Na jó, de ez olyan, mitha pénzt kérnél véradáskor. Ezeket a dolgokat az ember nem pénzért csinálja szerintem, de nem vagyunk egyformák.no igen.. bunkó emberek mindig is vannak... akkor vszínű haverom volt, de őt is elküldték, fel volt háborodva ő is (a hangnem miatt) csak az ember úgy gondolná, h átirányítják a másik boltba.... de nem.. de ez sok boltban tapasztalható... no mindegy ezen most nem fogom felhúzni magam

ez olyan mint a feketepiacon árult jegy egy fontos sporteseményre... ha nagyon kell úgyis megveszed... az meg más kérdés, h az ember hogyan számol el a lelkiismeretének...oldy
-
domedee
senior tag
Mennyit érhet most egy majdnem egy éves LG-4081B dvd-író? Semmi baja nincs, csak régi, ezeket tudja:
DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:4x/2x, DVD-RAM:3x, DVD-ROM:12x, CD:24x/16x/32x
ezt cserélném le. -
Gambit
őstag
Na jó, de ez olyan, mitha pénzt kérnél véradáskor. Ezeket a dolgokat az ember nem pénzért csinálja szerintem, de nem vagyunk egyformák. -
Old Death
senior tag
vki ebből él
megveszi olcsón és eladja drágábban...
mennyi az ára egyébként? 990?
hol vetted? mert bratyóm csüt. 2-kor volt a boltban és haver meg ment 4 fele de akkor már nem volt a Westendben... bár lehet, h el se ment a haveromoldy
-
Gambit
őstag
-
Old Death
senior tag
suxxx... ok köszi, h szóltál... 1500-ért még lehet bizonyos emberektől venni apróneten hírdetik, elvileg haverom szerez nekem...

oldy
-
Gambit
őstag
Oldy: Sajnos az a helyzet, hogy ''stand up speak up''-os karkötőt nem nagyon lehet már venni többet, mert vége lett a kampánynak. De Livestrongosat szereztem én is!

[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
MarKoo
addikt
-
Esmein
nagyúr
Legyünk határozottak, meggyőzőek, impulzívak
-
MarKoo
addikt
-
Loretto
veterán
-
Batman
őstag
lol
mondjuk kivancsi lennek ,kik voltak a kontrol-csoportban...
16-éves kis tinik.. -
Esmein
nagyúr
Nem, csak vannak ilyen emberek
Egyébként sztem ez nem úgy működik, hogy elbutulsz az smstől, hanem kb úgy, hogy 1000 felnőttből 600-nak normális az IQ-ja a többi meg buta sms szögelő liba, és ezáltal kiderül, hogy az sms butít 
-
Esmein
nagyúr
-
Batman
őstag
-
Vangelis
félisten
-
Esmein
nagyúr
Azért, mert öcsikémnek valahogy elégett a 6600gt-je és ez a cserekártya. Elég suicid a gyerek, 1024/4*AA játszik vele. Nembaj, 2000->2430 megrántottam kicsit a prociját, ne szenvedjen már

-
Esmein
nagyúr
Megalol!!
A folyamatos e-mailezés és sms-írás akár 10 ponttal is csökkentheti az IQ-t. Erre a megállapításra jutott a londoni egyetem egy kutatója.
2005.04.23 10:23 Bloomberg
A Glenn Wilson által ''információs túlterhelés''-nek nevezett jelenség által okozott szellemi leépülés időleges ugyan, ám bizonyos esetekben súlyosabb, mint amilyet egy marijuanás cigaretta elszívása idéz elő.
Az infomania hosszú távon a lakosság intelligenciaszintjére is súlyos hatással lehet, ráadásként évente millió fontban mérhető a cégeknek okozott kár - idézi a Scotsman címú lap a pszichológust, aki ezer felnőttön végzett vizsgálat alapján vonta le következtetéseit.
Ezutan most minden olyan ember pereli a cégét ,ahol szamitogeppel kell emaileket irnia, hogy sulyos testi sertest kovettek el ellene
a jelszo:
''A szívás jobb mint az írás''
[Szerkesztve]Egyértelmű, aki meg a guglit se használja, hülye mint a főd

-
Vangelis
félisten
Érdekes: A64 3000+@ 10*243, 1:1 , fx5200, 64bit, -> 5350 pont 3dMárk2001-ben. Ennél még egy gef3ti200 is többet dob egy 2000+ palominoval.
egy szeméttel mié tesztelsz ilyen gépet? -
Batman
őstag
Megalol!!
A folyamatos e-mailezés és sms-írás akár 10 ponttal is csökkentheti az IQ-t. Erre a megállapításra jutott a londoni egyetem egy kutatója.
2005.04.23 10:23 Bloomberg
A Glenn Wilson által ''információs túlterhelés''-nek nevezett jelenség által okozott szellemi leépülés időleges ugyan, ám bizonyos esetekben súlyosabb, mint amilyet egy marijuanás cigaretta elszívása idéz elő.
Az infomania hosszú távon a lakosság intelligenciaszintjére is súlyos hatással lehet, ráadásként évente millió fontban mérhető a cégeknek okozott kár - idézi a Scotsman címú lap a pszichológust, aki ezer felnőttön végzett vizsgálat alapján vonta le következtetéseit.
Ezutan most minden olyan ember pereli a cégét ,ahol szamitogeppel kell emaileket irnia, hogy sulyos testi sertest kovettek el ellene
a jelszo:
''A szívás jobb mint az írás''
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
-
Loretto
veterán
Nem így kéne a hiánoysságot pótolni

Kezdek nem jól lenni... -
tildy
nagyúr
Azért nem egészen.
A rántottát nem komálom de a bundást (tesco) tejföllel, ( néha) fokhagymával nagyon.
Én nem szeretem ,ha a belsejében lágyan még ott van a tojás, ezért általában nem a tojásba nyomogatom a kenyeret, hanem épp csak belemátro és villával szétkenem rajta.
[Szerkesztve] -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
most én vagyok bolond , vagy Lesaux egyszer nyuszi avatar , eccer meg ilyen mint Gambit ?

mod a fenéket , nem Lesaux , hanem Loretto , és nem nyuszi hanem krokodil.
de majdnem
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
Jézus,két napig nem vagyok,és máris új offtopic,10%-ig tele?

Mit lehet ennyit magyarázni?Olvassam el?
-
Esmein
nagyúr
TIIII, Time's up.
AGOGA, AGOIA, AIRGA. még van kb 4, azokat most nem írom ide
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Kedves Loretto, sorolj már fel nekem 3 palomino stepping kódot, mondjuk gyártási sorrendben

Érdekes: A64 3000+@ 10*243, 1:1 , fx5200, 64bit, -> 5350 pont 3dMárk2001-ben. Ennél még egy gef3ti200 is többet dob egy 2000+ palominoval. -
Esmein
nagyúr
pontosan , a google-n talatam par dolgot rola, csinalj sajtos-bundaskenyeret:
A tojást sóval és - tojásonként egy evőkanál - tejjel keverd habosra. Az ujjnyi vastag (nem túl friss) kenyér- vagy zsemleszeleteket forgasd bele a tojásba, majd dobd bele - mintegy 1,5-2 ujjnyi - forró olajba. Ha az egyik oldala már megsült, - miután a kenyeret megfordítottad - szórj arra reszelt sajtot és a szeleteket így süsd készre..Tojásonként 1 evőkanál só. Asszem kicsit kiakadna a multiméterem

-
Esmein
nagyúr
-
V.ki
aktív tag
DOOM II-hez van olyan pecs,aminek segítségével lehet routeren keresztül multiban nyomni?
Vagy TCP/IP-n?Inkább routeres kellene..
THX! -
MarKoo
addikt
-
Loretto
veterán
-
Batman
őstag
pontosan , a google-n talatam par dolgot rola, csinalj sajtos-bundaskenyeret:
A tojást sóval és - tojásonként egy evőkanál - tejjel keverd habosra. Az ujjnyi vastag (nem túl friss) kenyér- vagy zsemleszeleteket forgasd bele a tojásba, majd dobd bele - mintegy 1,5-2 ujjnyi - forró olajba. Ha az egyik oldala már megsült, - miután a kenyeret megfordítottad - szórj arra reszelt sajtot és a szeleteket így süsd készre.. -
Esmein
nagyúr
Kösz bakker
Akkor belerakom 
Tildy: köszi, akkor gyakorlatilag egy kenyérre sütött rántotta ?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
Batman
őstag
-
MUŁĐER
addikt
-
Esmein
nagyúr
Lényegretörő kérdésem, hogy kell-e a bundáskenyérhez a tojás fehérje.
-
Vangelis
félisten
-
Esmein
nagyúr
Esmein a rohadt pszihopata
Végetek van, felkeltem.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Projektor topic
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Silicon Power 32GB DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én eltörölném. Csak így meg a kedd lenne rossz. Nem baj, tTöröljük el azt is...

![[kép] [kép]](http://www.fun-pic.hu/fun-pic/images300/Kozlekedes/Autok/Auto030.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.kreten.hu/images/blog1651_1.jpg)

)
(Ha én is amerikában tengetném a napjaimat, tudnám!
Pedig még beszélni akartam veled.