Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
escie
őstag
leírnám a nyűgjeim az f1-topikba, hogy mekkora óvoda megy már, erre Viktor77 bezárja.
jól tette, én (meg mások is) írhatnak hiába ezeknek...
de sajna ide ''óvóbácsi'' kellene már, nem moderátor.
szörnyű, hogy züllik a ph! -
Slayer Valor
őstag
Modik, sztem ezt be kéne rakni a közösbe(ph hsz ablak smiley készlet):
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/03.gif)
-
Vangelis
félisten
A mai nap a A Kísérleti Állatok Védelmének Világnapja
szegény kis állatok
-
50 CENT
tag
Amikor ott van a kis négyzet mit jelent: ( ne konvertáljon!)
-
50 CENT
tag
Ma voltam Kalocsán a gyorsulásin...váááááá azok a kocsik BMW 5.45 kooooomoly. Meg a motorok durranásig repesztette a gumikat!
Volt egy BMW amin csak 4 kerék és motor volt aszt kalap-kabát ennyi!

Aszt volt egy olyan TRABANT amiben 2 sportmotor motorja volt, két ember húzta a gázt az egyik jobban ráhúzta aztán elkanyarodott jobbra kocsi...sssssszzzzzzz ez GÁZ!!!
-
Bash
őstag
-
50 CENT
tag
Ennek az OFFTOPIC 19-nek mi értelme van? Mit lehet bele írni?
Én is írok!
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
![[kép] [kép]](http://www.kreten.hu/images/blog1651_1.jpg)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Á, találtam vmit... tényleg átlátszóság, nem fényerő. Bővebben: link De a monitorhoz az nem mehet ki, mert semmi értleme nem lenne... Áh, mindegy. Azt hiszem a lényeget megtudtam. (Az egész kérdésem egyébként onnan indult, hogy sok mostani 19''-es TFT csak 262K színt tud, nem 16.7M-t, és és hogy akkor most hogy is van ez.)
-
Loretto
veterán
Vége a 3 napos zegi partynak... itthon vagyok készülve a holnapi hétfőre

-
Panther
HÁZIGAZDA
Én is valami ilyesmit tudtam (alpha channel), de ennek így semmi értelme... a három szín 0-255 közti értéke egyértelműen meghatározza a fényerőt is. Inkább talán az átlátszóság.
Annak még értelme is lenne, de akkor hogyan működhetett régen a 24 bites True Color mód?
Control bitek: miféle ''control'' jeleket kell elküldeni a monitorra?
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Ma vagyok 100 napja a PH! tagja!

Muszály volt megosztani vkivel, vkikkel!
További szép napot mindenkinek!
Szumoo
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
Bővebben: link
# graphics device, such as a scanner or digital camera : specifies the number of bits used to represent each pixel. Typically 24 bits are used for color and the remaining 8 bits are used for control information.
google
oldy
-
Panther
HÁZIGAZDA
Van egy kérdésem. Ugyebár a 32 bites színmélység 16.7 millió színt tud megjeleníteni. 8 bit Red, 8 bit Green, 8 bit Blue. 2^8 * 2^8 * 2^8 = 16.7M. Ez eddig mind szép és jó, de 8+8+8=24 bit, mit csinál a maradék 8 bit?
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
ja , értem...
-
Old Death
senior tag
válasz
.-Cs0SzA-.
üzenetére
sok mindenkit érdekel/érdekelt...
nem nem kevered senkivel...
Bővebben: linkoldy
-
Batman
őstag
-
Bash
őstag
Nálunk melóhelyen kb. kéthavonta van valamilyen gyűjtés gyerekeknek, rászorulóknak. Élelmiszer, játékok... mindig kitalálnak valamit. És mindig megtelnek a dobozok. Nagyon értékelem az ilyen megmozdulásokat.
Vendégek rengeteg cuccot otthgyanak a szállodában, amiért nem jelentkeznek 30 napon belül, azt is mindet visszük a Goodwill-be. Havonta 2-3 nagy zsák szokott összegyűlni.
-
Integra
titán
tudtad hogy a mcdonald's-nak itthon van két háza, amiben leukémiás gyerekek gyógyulnak? ráadásul családjuk is beköltözhet hozzájuk, és nagyon szép tiszta igényes környezetet biztosítanak.
a mekikben az az átlátszó persely amibe az emberek dobálják a pénzt, az mind ennek a két háznak a finanszírozására megy az utsó fillérig.
igaz itthon még nem azért mert tudatosan tudják hogy erre megy a pénz, hanem azért mert nehéz a zsebük az aprótól és zavarja őket... de ez idővel változni fog!
ez a nike karszalag is ez a kategória, minden fillér erre megy, itt nincsen semmi sumákolás. -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
én tényleg nem vagyok hülye!!!!!
de télleg lesaux , nemtom mért emlékeztem Gambitra...
szoval , le is mentettem szkrínsotba , lesaux avatarja egy csávóka , nem a nyúl!!!!
vagy ez nem érdekel senkit? -
na, nem vagyok itt egy hétig, és megtelik egy offtopic... ?

ezúton szeretnék mindenkitől elbúcsúzni, ugyanis holnap hajnalban megyek londonba, majd onnan algériába
5 hét múlva jövök, addig legyetek jók!
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Szerintem az a tény, hogy egy olyan ember tartja kezében a dolgokat, aki maga is rákban szenvedett, majdhogynem garancia.
Meg azért nem csak az egyszerű emberek adják a pénzüket:
A média eléggé felkapta a dolgot, nyilván kiderült volna már, ha valami nem úgy megy, ahogy azt mondják. -
-
Bash
őstag
''Lájv''-nak egyetlen egy esetben ejtik a Live-t, amikor az élő műsort jelenti. Minden más esetben ''liv''. (Nem elég piros az a smiley!
)
tildy!
Bővebben: link -
Bash
őstag
LiveSTRONG-om nekem is van, kb. fél éve hordom éjjel-nappal. Itt elég sok emberen látni, és nem csak fiatalokon. Egyfajta divatőrületté vált azt hiszem.
Sokan nem tudják egyből, hogy mit jelent, de ha megemlítem Lance Armstrong-ot, akkor már képben vannak. Boltban szinte abszolút nem lehet kapni, néha hoznak párszáz darabot a Nike Factory Store-ba, de nagyon gyorsan el is mennek. -
Old Death
senior tag
no igen.. bunkó emberek mindig is vannak... akkor vszínű haverom volt, de őt is elküldték, fel volt háborodva ő is (a hangnem miatt) csak az ember úgy gondolná, h átirányítják a másik boltba.... de nem.. de ez sok boltban tapasztalható... no mindegy ezen most nem fogom felhúzni magam

ez olyan mint a feketepiacon árult jegy egy fontos sporteseményre... ha nagyon kell úgyis megveszed... az meg más kérdés, h az ember hogyan számol el a lelkiismeretének...oldy
-
domedee
senior tag
Mennyit érhet most egy majdnem egy éves LG-4081B dvd-író? Semmi baja nincs, csak régi, ezeket tudja:
DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:4x/2x, DVD-RAM:3x, DVD-ROM:12x, CD:24x/16x/32x
ezt cserélném le. -
Gambit
őstag
válasz
Old Death
üzenetére
Az egyik boltból engem is nagyon csúnyán elküldtek a f@szba, hogy mit képzelek, hogy ezeket még lehet kapni?! A másik boltban viszont mondták, hogy még van kb. 50 db. A kisebbik nike boltban kell próbálkozni, a nagyobban csak valami gagyi kosárlabdás karkötő van.
Na jó, de ez olyan, mitha pénzt kérnél véradáskor. Ezeket a dolgokat az ember nem pénzért csinálja szerintem, de nem vagyunk egyformák. -
Gambit
őstag
Oldy: Sajnos az a helyzet, hogy ''stand up speak up''-os karkötőt nem nagyon lehet már venni többet, mert vége lett a kampánynak. De Livestrongosat szereztem én is!

[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Legyünk határozottak, meggyőzőek, impulzívak
-
Batman
őstag
Megalol!!
A folyamatos e-mailezés és sms-írás akár 10 ponttal is csökkentheti az IQ-t. Erre a megállapításra jutott a londoni egyetem egy kutatója.
2005.04.23 10:23 Bloomberg
A Glenn Wilson által ''információs túlterhelés''-nek nevezett jelenség által okozott szellemi leépülés időleges ugyan, ám bizonyos esetekben súlyosabb, mint amilyet egy marijuanás cigaretta elszívása idéz elő.
Az infomania hosszú távon a lakosság intelligenciaszintjére is súlyos hatással lehet, ráadásként évente millió fontban mérhető a cégeknek okozott kár - idézi a Scotsman címú lap a pszichológust, aki ezer felnőttön végzett vizsgálat alapján vonta le következtetéseit.
Ezutan most minden olyan ember pereli a cégét ,ahol szamitogeppel kell emaileket irnia, hogy sulyos testi sertest kovettek el ellene
a jelszo:
''A szívás jobb mint az írás''
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Azért nem egészen.
A rántottát nem komálom de a bundást (tesco) tejföllel, ( néha) fokhagymával nagyon.
Én nem szeretem ,ha a belsejében lágyan még ott van a tojás, ezért általában nem a tojásba nyomogatom a kenyeret, hanem épp csak belemátro és villával szétkenem rajta.
[Szerkesztve] -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
most én vagyok bolond , vagy Lesaux egyszer nyuszi avatar , eccer meg ilyen mint Gambit ?

mod a fenéket , nem Lesaux , hanem Loretto , és nem nyuszi hanem krokodil.
de majdnem
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Jézus,két napig nem vagyok,és máris új offtopic,10%-ig tele?

Mit lehet ennyit magyarázni?Olvassam el?
-
Esmein
nagyúr
TIIII, Time's up.
AGOGA, AGOIA, AIRGA. még van kb 4, azokat most nem írom ide
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
DOOM II-hez van olyan pecs,aminek segítségével lehet routeren keresztül multiban nyomni?
Vagy TCP/IP-n?Inkább routeres kellene..
THX! -
Batman
őstag
pontosan , a google-n talatam par dolgot rola, csinalj sajtos-bundaskenyeret:
A tojást sóval és - tojásonként egy evőkanál - tejjel keverd habosra. Az ujjnyi vastag (nem túl friss) kenyér- vagy zsemleszeleteket forgasd bele a tojásba, majd dobd bele - mintegy 1,5-2 ujjnyi - forró olajba. Ha az egyik oldala már megsült, - miután a kenyeret megfordítottad - szórj arra reszelt sajtot és a szeleteket így süsd készre.. -
Esmein
nagyúr
Kösz bakker
Akkor belerakom 
Tildy: köszi, akkor gyakorlatilag egy kenyérre sütött rántotta ?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Lényegretörő kérdésem, hogy kell-e a bundáskenyérhez a tojás fehérje.
-
Esmein
nagyúr
Esmein a rohadt pszihopata
Végetek van, felkeltem.
Aktív témák
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.fun-pic.hu/fun-pic/images300/Kozlekedes/Autok/Auto030.jpg)

Annak még értelme is lenne, de akkor hogyan működhetett régen a 24 bites True Color mód?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Ha én is amerikában tengetném a napjaimat, tudnám!
Pedig még beszélni akartam veled.