Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Ezek a majifijatalok
Most kicsit felröhögtem, de jó az. -
Esmein
nagyúr
Jó reggelt

Huh, gondolom Are_you ki lett bannolva hangyányit. Érdekes, hogy egész normális hangnemben válaszoltatok neki többször is, még Vladi is, pedig tökvéletlen elnyomott egy burkolt utálom a külföldi magyarokat, amit tökvéletlen Bash-en pattant. Hmmm... Hova szalad a világ ?
#2406: tud valaki erre infót, vagy valami linket, ahol lehet okosodni ?
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Nekem működik a hub.irc.hu
Loretto: nem tudom, hogy vannak ezek a szerverek, ritkán járok IRC-re. Anno tudom, a BME-nek, és az ELTE-nek is volt, szerintem ezek már nem is mennek. Bár az Extra, SOTE se megy most nekem, de nem hinném hogy csak ez az 1 működő IRCNet szerver lenne itthon. -
Szőrös
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
akkor eccerűen . menj el ide : Bővebben: link ez egy webes irc /én is ezt használom melóhelyen firewall miatt/ irj be egy nicket és csatihoz #prohardver-t
-
Szőrös
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
#2466os hszben benne van.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Van PH!-s cset?Még soha nem néztem bele,vki megmondaná mi a címe?

-
Loretto
veterán
Fábryt látta vki? Volt benne egy srác aki egész jól nyomta, egy morzsa tőle:
''...azé ez nem semmi. fehér tv-ben fekete srácot ver egy indián...''
Nagyon megmaradt....
Speed.: irc/#prohardver
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Dilikutya
üzenetére
én nem értek a hackeléshez meg a hasonló okosságokhoz, bár megkéne tanulni a saját biztonságom miatt, de ha valaki meg arakja törni a gépem, hát tessék, úgysem tudok mit tenni ellene,,,
amúgy vannak ennnél a lognál sokkal durvábbak is, sok-sok év irc alatt egész szép kis gyűjtemény gyűlt össze a logban
-
Integra
titán
itt egy kisebb de annál inább tartalmas IRC beszéletés, egy sulinetes kiskölökkel, most volt

Session Start: Fri May 06 08:28:26 2005
Session Ident: ivkjz
Session Ident: ivkjz (ivkjz@trefi-DB6F1BBD.aranyj-egom.sulinet.hu)
[08:28] <ivkjz> szia
* Looking up ivkjz user info...
[08:28] <Integra> hi
[08:29] <ivkjz> fiu vagy
[08:29] <Integra> igen
Session Close: Fri May 06 08:29:30 2005
Session Start: Fri May 06 08:29:43 2005
[08:29] <ivkjz> hányéves vagy
[08:29] <Integra> túl idös hozzád
[08:30] <Integra>
[08:30] <ivkjz> én 36
* Looking up ivkjz user info...
[08:31] <ivkjz> bazdmeg,,,,,,,,,,
Session Close: Fri May 06 08:31:15 2005
Session Start: Fri May 06 08:32:42 2005
[08:32] <ivkjz> sia?????
Session Close: Fri May 06 08:32:47 2005 -
Bash
őstag
Egy kis nyugalmat.

-
tildy
nagyúr
válasz
Are_You
üzenetére
ÉS ebben teljesen igazuk van.
Jóhogy már nem mondod egy vidékinek, ugyanmár miért nem ül meg a seggén és marad otthon, mehessen el jobb esetben gyárban szalag mellé, havi nettó 60ért.
Egyébkétn te magad mondodd, rossz hely ez.
És itt az boldogul sokszor akinek van bőr a képén... -
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Bocs, de mar egy kicsit keresztbe allnak a szemeim is, eskuszom nemtudtam, hogy eliras. Amugy en is soros vagyok, de a nosztalgia kedveert a havi boroskola adag kotelezo
/Tenyleg azthittem, hogy mar megint lemaradok valami szlengrol... de ez az en hibam, hogy hulye vagyok sorry
/ -
Loretto
veterán
válasz
Are_You
üzenetére
Kapj már a észbe.... Miért van a fejünk? Hajat növeszteni? Mindenki törekszik a lehető legjobb életszínvonal elérérsre, ha ez épp nem a szülőhazájában valósul meg, akkor nem. Ennyi... Bár postodból ítélve ha mondjuk a tengerentúlon aranyéleted lenne (ugyanannyi meloval mint itthon) akkor sem menneél ,ugye?
I am ébren vagy?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
basszus tele van takonnyal a fejem, átszenvedtem az egész éjszakát, fél tekercs wc papírt elfújtam és nem jobb, és még csak agyonklimatizált helyen se voltam, nem értem, mindez a semmiből

lehet hogy már megint valami vírus kering?? -
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
az egy eliras, az akart lenni, hogy soros (sörös), azaz sorparti
Are you: valamilyen szinten ez is cseteles, csak nem mindegy a sebessege - ugy latom, Te sokkal inkabb a porgos beszlegeteseket szereted, erre is lehetoseg van PH!-s arcokkal, megpedig az IRCNet-en, a #prohardver csatornan (tobbek kozt engem is megtalalsz ott - ha ugyes vagy)
ez sokkal inkabb egy - bar kotetlen, megis valamelyest - informaciokra epulo beszelgetes, mely nem igazan tartozik a szakmai temak koze
nekem szemely szerint nagy szivfajdalmam, hogy az off toic, a faradt goz es ugy az egesz ph nem kulonosebben hasonlit regi onmagara, tobbek kozt azert, mert paran hozzad hasonloan csetelesre hasznaljak (paran csak es kizarolagm, mig masokhnak mentsegere szolhat, hogy szakmai/piac reszen is jelen vannak)
engem zavar, hogy mikor megynitom par oras szunet utan az oldalt, akkor 2-3-4szaz ertelmetlen, csethozzaszolason kell(enne) atragnom magam - ezert hanyagolom mostanaban az OT-t, es ugy az egesz ph-t
asszem most is megyek, tovabbi kellemes forumozast mindenkinek -
Are_You
csendes tag
válasz
Yoda master
üzenetére
Nem tom, én most vagyok itt először.
-
Yoda master
csendes tag
nem tom hol van már I_Am már csak ő hiányzik...
(Gyufaszál úr) -
Are_You
csendes tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Azért utálom őket, mert nem akarnak boldogulni ott, ahol születtek. Árván elhagyják hazájukat, és a legtöbb le is sz*rja azt (persze tisztelet a kivételnek). Miért nem lehet otthon boldogulni? Nem az a művészet, ha elmész egy gazdag országbe és ott jól élsz, hanem az ha egy rossz hazában boldogulsz és megélsz.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Are_You
üzenetére
1: jo reggelt neked is
2: igen, Vangelis borosi, ott van az adatlapjan (errol meg kesobb)
3: avatar-nak hivjak, tildy-e egyedi, az csak neki van, nem valaszthato
4: Bash valoban nem hazankban lakik, ha a hozzaszolas fejleceben a nevere kattintasz, feljon az adatlapja, ott lathatod, hol el
p.s.: plz lassabban picit, ez off topic, nem cset
#2447: WTF
(ertsd: mi bajod van most velem, igy hirtelen?)
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Érdekes : I_Am
Are_you
-
Are_You
csendes tag
Igaz, hogy van itt valami I am, vagy kicsoda? És azt is suttogják nálunk falun, hogy lángol a feje! Szegény emberke, hűtse már le valaki!!!!!!!!!!!!!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
operaciokutatas (linearis programozasi feladatok) es programozasi nyelvek (smalltalk, haskell, prolog, occam)
a hajnal 5-6 korul fekves nekem is megszokott, de tegnap 12 korul fekudtem le, ez okozta a csuszast
a bor jo otlet, bar en inkabb sopros vagyok, de be szokott vallni - megfozok egy 2-3 szemelyes vacsorat (valami tesztafele, mert az egyszeru
), bevagom, utana 1-2 sor, olyan jot lehet tole aludni...
a foberlo gondolom elfogadna csekket is, ha tudnek olyat kiallitani...
bankarrtyam meg nem dombornyomott, es ha jol latom, nincs rajta semmilyen biztonsagi kod (de haromjegyu egesz biztos nincs)
Bash: haragszom is rad, mindennek Te vagy az oka
-
Are_You
csendes tag
Gyó reggelt mindent próhárdveresnek!!!!!
Hajrá Szendrőlád!!!!!!!!!!!!!!! -
tiv83us
veterán
En nemtudom minek hivjak a kocsikat, amin ''curtain'' van, csak tippeltem, en sosem hasznaltam olyat. Golfcarttal csak akkor kozlekedem, ha neha kimegyek golfozni a hotel golf course-ra. Hat ilyen ez a magyar lelek, onfelaldozo
/En is ilyen vagyok, de hogy ez jo-e...???
/
ui: ne csoroskodjatok mar, kuldjek le nehany fuggonyt a golfcartokra?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Nálunk is van ilyen, mi csak függönynek hívjuk. De a 7 golfkocsiból összesen kettőn van ilyen, és hát ugye én mindig olyan jó vagyok a nőneműekhez, hogy előzékenyen átengedem nekik a ''függönyös'' kocsikat. De általában ha szakad az eső, akkor az első három percben szétázok, utána meg már nem számít.

Egyébként jellemző még ilyenkor, hogy megáll a munka. Mindenki behúzódik... Bash meg dolgozik tovább, mintha mi sem történt volna, mert ugye a munkát valakinek el kell végezni. Fene azt a jó szívemet.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Szép jó reggelt mindenkinek!

-
tiv83us
veterán
Na jo estet Sir

Ha veglegesen nem is, de valamikor a nyaron mindenkepp lemegyek Tampara!
Nalunk a golfcartra tesznek fel ilyesfajta nylon loszart ha esik, bar olyannal altalaban a security jar, nem a golfosok
Na igen, a nagy meleg mellett a masik jellemzo, hogy neha hirtelen elkezd szakadni, de akkor olyan szinten, hogy megall az egesz forgalom /volt benne reszem minden heten egy jo evig
/ -
Bash
őstag
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Vazze haver, mibol sikerult megbuknod?
Nekem ez mar megszokott, hogy reggel 7-kor fekszek le, pedig irattam mar fel minden loszar tablettat a dokival, de szart se er.
Most vettem egy flaska bort, mar kezd hatni hatha most sikerul valami normalis idoben kifekudnom...
Foberlo nem fogad el csekket??
ui:Te figyelj mar, jut eszembe a bankautomatakrol, Neked gondolom dombornyomott kartyad van. Na most a helyzet a kovetkezo, en nagyon szeretnek a sportingbet.hu-n fogadni nemi sportesemenyre, de a mi allamunkba tiltva van a szerencsejatek, ezert a Bank of America nem enged utalni penzt ilyen cegek szamara, ezert nemtudom feltolteni a szamlam. Felhivtam ma nagyanyam, aztmondta neki vmi dombornyomott MasterCardja van, de ugye kellene a hatan levo 3 szamjegyu biztonsagi kod is, es o valtig allitja, hogy nincsen olyan. /Tudod a magnes csik alatt ahol ala kell irnod...most tenyleg nincs ilyen a magyar bankkartyakon, vagy csak nagyanyam benazik?/ Neked van olyan? -
Sianis
addikt
Jó reggelt!

-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
hat jah, azt valahogy nem irigyeltem...
en meg nem ilyen koran, hanem ilyen keson
tegnap 24 otrat voltam fenn, tanultam, megbuktam ket tantargybol, elcsuszott kicsit a napom, este 8-kor keltem, most meg mar nem akarok lefekudni, mert meg el kene mennem penzert (de szerencsere a kozelben levo bankautomata nem mukodik), mert jon foberlo lovet kollektalni... -
tiv83us
veterán
Jo Estet/Reggelt!
Na hazaertem melobol, visszajott az a ****** *****#$$%! hideg, mar kurvara elegem van, elfogok koltozni innen a picsaba hamarosan. Keszulj Bash, lehet megyek vissza Floridaba
/Ne izgul, igazabol California jar az eszemben, L.A. megtetszett a multkor
/
Mar amugy is unom ezt a kis szutyok varost a sok redneckkel...
Bash, gondolom nallatok meg ezerrel megy a legkondi, nalunk meg meg majdnem futeni kell...
-
Old Death
senior tag
Ez: Bővebben: link (topic zárva)
oldy
-
g4dg3t
senior tag
HeLLa!
Elobb jott emailben...allitolag a tsunami dobta parta ezt az ''izet''...nem tom mennyire lehet hinni neki...DEEEE MIEEEZ?
Bővebben: link -
sharker
aktív tag
Unatkozom...

Holnap ballagás...
Rohadtul nincs kedvem bemenni.../igaz nem én ballagok
/ -
Esmein
nagyúr
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Not safe for work
Nem biztonságos munkába ~ ne nézd meg ha nem bírod cérnával. -
Esmein
nagyúr
válasz
Slayer Valor
üzenetére
És megint elfelejtetted odaírni, hogy NSFW.
-
Slayer Valor
őstag
Szép maszk(ha az, de eléggé úgy néz ki és sokan állítják)
Egy zárt topikból szedtem
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://www.hardwareoc.hu/forum/html/emoticons/annoyed.gif)
-
Slayer Valor
őstag
Prince of Persia Powaaaaaaaaa!!!! Nagyba nyomom, erre kimegy az áram
Éppen mentettem volna el, és hardon viszem

-
Esmein
nagyúr
Hogy hívják azt a táncstílust, amit a heinekenes reklámban nyomnak ? (waterman ?)
Aktív témák
- Hardcore café
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Béta iOS-t használók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most kicsit felröhögtem, de jó az.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/kegyetlens%E9gek/violent-smiley-100.gif)

(ertsd: mi bajod van most velem, igy hirtelen?)