Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
mindenki a Zalmant favorizálja...
bár én csinálnék valami ficsit házilag.
Láttad már a két minitesztem?
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
hát körül néztem itt Bővebben: link
de egyik sem az igazi
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
laposnak lapos, de hogy hangtalan-e?
csak egyszerűen megtetszett a fekete-ezüst dizájn -
erdeya
senior tag
ez pici...
billentyűzetet és egeret vennék...
nem rossz ötlet.
Samsung bill. milyen? ez megtetszett: Bővebben: link
szerintetek? -
erdeya
senior tag
Mondjatok olyan számítógéphez való kütyüt, amit vehetnék magamnak meglepibe. Olyan 5000 forint körül.
(most vettem ugye webcamerát, na ilyesmire gondolok ötletnek) -
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
tizenkilencmajdnemhúsz, miért kérded ?

-
Esmein
nagyúr
Én a boldog szomorú dalt elemeztem kosztolányitól, bár elég nehéz dolgom volt, kb 1x olvastam előtte, nem nagyon foglalkoztam vele mégis csak nyelvtanra kaptam 4-est mondatszerkesztés tartalom minden ötös lett, ráírta tanár, hogy élete legjobb dolgozata meg egy baromi nagy ötöst meg egy oklevelet érettségi után h faszacsávó vagyok

[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Szerintem az a trükk az érettségin, hogy tistában kell lenni vele, milyen témakörök vannak.
Annak idején ugyebár volt egy korszakot átölelő téma, egy konkrét verselemzés és egy prózai mű.
Namost én szinte csak a 4 év alat tanult prózai műveket (Bánk Bántól Az ember tragédiáján át a Tótékig) vágtam be. Adták a Tótékat --> eredmény négyes.
Úgy látom, hogy gyakorlatilag a konkrét verselemzés (öszehasonlítós feladat) és a prózai mű (jelenleg ugye a Mikszáthos) megmaradt, de most a harmadik nem korszakot átölelő feladat volt, hanem egy adott témára épülő átfogó kérdés volt. -
tildy
nagyúr
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Édes Anna, stb...
Ilyenekről írt.
Szal nem női írkóra, költőkre kell gondolni, hanem művekre, milyen megjelenítésük van, stb.
Loretto:
hugiék nem olyan régen írtak esszét valamelyik irodalom órán ''gyermeki szerepek az irodalomban'' címmel...Emiatt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hugival beszéltem én is.
Azt mondta simán elég volt az idő.
Ő a ''nők szerepe az irodalomban'' esszét választotta. -
Loretto
veterán
Hugom elmondása szerint nem lett rocc az érettségija nehéz se volt, egy órával zárás előtt már kijött.
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
...még nem

-
I_Am
veterán
-
-
Sianis
addikt
Reszkessetek, mert megrendeltem a PH!-s ADSL-t!
Ajándék egépad + moderátori rang

-
erdeya
senior tag
jó jó... vanak ilyen tapasztalatok is, de mifelénk rendes arc a postás.
Ez is olyan meló, mint a többi. Itt is fontos a személyes kapcsolat. Nálunk ugyanaz az arc hordja a cumót legalább 15 éve.
És mint minden munkát, ezt is lehet jól és rosszul is végezni.
Általánosításért harapok.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Szokott kapni. De a büdös parasztja aszitte most kitolhat velünk. Fater múltkor elmagyarázott neki valamit ha jól emlékszem. Még jó hogy miatta egy hétig keltem 8-kor meg tűkön ülve vártam a lóvét, mert kellett egy bizniszhez, a postán meg elküldtek a halál f*szára, már akkor is, mikor megjött a lé. Legközelebb fejberugom azt a 20 éves csirkét és aztán kérdezek.

-
Integra
titán
ez kész

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/050428/topog.jpg)
-
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Otthonról írok TE! Aztán irány vonat, majd egy másik ''itthon''ról folytatom...
-
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Felkelek, mert felkel a nap, amúgy is kiskorom óta korán ébredek, megszoktam. Jah és persze megy a vonat is!

-
Loretto
veterán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Korrekt.
-
Josh
tag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Ez most komoly? Miféle családi ok lehet, hogy a kocsi szét van lőve?
-
Vangelis
félisten
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Ez már nagon régi, de még mindig jó

-
Josh
tag
Ok, tehát ráírom az utánvét árát, azt az árat amiért a manus ''kiválthatja a postástól a cuccot'', ebből a pénzből én megkapom a szállítás árát és a cucc árát. Már csak az a kérdés, hogy hogyan jutok hozzá a pénzemhez?
Jujj, de izgi, azt hiszem belevetem magam az aukciók dzsungelébe, és eladom a szomszéd nagymamát, hogy ne sipákoljon itt egész nap alatt.
Köszi a segítséget... -
S.u.l.i.r.o
tag
Full extrás, fekete, 2005-ös évjáratú Mercedes G500-as luxusterepjáró ''családi'' okok miatt áron alul eladó. Irányár: 2.400.000 HUF
Képek itt:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Josh
tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Arra gondoltam, hogy megpróbálok megszabadulni egy-két cuccomtól, és regelek a teszvesz-en. Tehát akkor regelek eladom a cuccot, megegyezünk az árban. Fogom a cuccot elmegyek a postára, megkérdezem a postásnőt, hogy mennyibe kerül oda eljuttatni a csomagot, és azt mondom, hogy küldjék el postai utánvéttel a cuccot, aminek az összege cucc ára amiben megegyeztünk+ a szállítás díja?
-
Lortech
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
A szakmai részével eléggé tisztában vagyok, itt a belső vívódásomon volt a hangsúly.
Azóta már jobban utánaolvastam az asus lapnak is, és tényleg nem ez az én lapom, mert tuningra nem túl nyerő választás. Viszont ha semmi tuning nem menne a lapban, akkor is látható +teljesítménnyel járna a váltás. Egyébként én is úgy gondolom most, hogy ezt így ebben a formában kihagyom, még a dfi nf3 250gb lapon gondolkodom, alább nem adom már.
Egy teszt erről a szar kis sempronról.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Mi sosem maturáltunk együtt! Kikérem magamnak. Én mindig egyedül szoktam, diszkréten maturálni
A fene a mocskos fantáziád 
Komolyra fordítva: emléxem, de így visszanézve feleslegesen nagy volt a para. Most, hogy ''megreformálták'' az érettségit, meg még könnyeb lett szvsz.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
azt hallottam valahol, hogy az espédeluxegypontnullák csókja egy boci fájós lábikójával csodákat tudak művelni

-
ngabor2
nagyúr
Itt meg tudod nézni, kb. mennyi lesz. Jól el van dugva a postautalvány mellé. -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Üdv!
Bizony, csüt-pént erősen fekvésre voltam utalva.
És még most is sajog. adsz gyógypuszit rá
-
Josh
tag
Nem tudjátok, hogy lehet úgy küldeni a postán keresztül úgy csomagot, hogy a teljes szállítási díjat a címzett fizeti? Mennyibe kerül ez nekem?
-
Vangelis
félisten
Éjszaka mindenki tanult? nem nagy mozgás volt

-
erdeya
senior tag
reggelt...
Két dolgot szeretnék bejelenteni...
1. A Kedvesem mától érettségizik (sok-sok sortársához hasonlóan) tehát az együttérzésől egy szeletkét, ha kérhetnék neki...
2. A szokásos szerda esti focin balesetet szenvedtem. Aláfordult a bokám, és nagyon csúnyán kibicsaklott.
Voltam kórházban, de szerencsére sem törés, sem szakadás (talán csak részleges). Viszont 2 napig rá sem tudtam állni. Ma már bicegek, ezért is jöttem melózni. No meg aztán hiányoztatok is 
Gondoltam, hogy lefotózom a lábikóm és nyomok egy képet, de szerintem egyesek elhánynák magukat. Olyan gonoszlila színű az egész jobb lábfejem és nem szép.
Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BIOS topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

6e. Nagyon jó, sztereó, rádiós. Ha kell, +600-ért van infra távir. vevő is hozzá. Ja, Pixelview Playtv Pro, nem mai darab, de nagyon jó. 1 év gart vállalok rá.

). 

![[kép] [kép]](http://www.ramiris.hu/images/termek/09708.jpg)

![[kép] [kép]](http://noirtexas.com/postman.jpg)