Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Met: Metallica: M72 World Tour
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Toltsd fel ide legyszi es akkor mindenki igenyeit /vagyait?
/ kielegited
Bővebben: link -
brownus
veterán
Mit mond a 30-ik másodpercnél? .......én xxxx vagyok b@zdmeg.....
Bővebben: link
-
Viktor77
titán
És igeeeen!!!

Nem tudom emlékeztek-e, de volt egy vitánk valakivel, ahol megemlítettem, hogy volt egy srác, aki anyázott (nekem), hogy miért zártam a topicját (és akkor nem emlékeztem melyik volt ez). Megtaláltam (véletlenül): Bővebben: link
-
Niquis
aktív tag
válasz
sharpapa
üzenetére
Nincs rálátásom az éppen aktuális verziókra, de kábé 2-3 éve az volt az általános vélemény, hogy az R1 agilisebb, vadabb bike mint a 'Busa, kivéve a végsebességet persze, és utóbbi jobban használható, egyáltalán: használható túracélokra ( persze nem mondjuk FJR1300 szinten
). Az R1-et úgy tudom, majdnem minden évben kihoznak egy még agilisebb, még vadabb verziót. Mérlegelj.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Hunterevil
üzenetére
tr00p3r-nek (Bővebben: link) van olyanja
es itt a kep![[kép] [kép]](/pics/faces/own/Tr00p3r.gif)
[Szerkesztve] -
Hunterevil
tag
nemtudja valaki kinek van olyan quakeIII excelent-esavatarja és hol lehet leszedni azt a képet (nem akarom használni)
-
B.Kox
tag
Kötelező: Bővebben: link
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok eltűnve, csak fórumozni nem jut időm

Addigis itt van helyettem a Vörös Halál
sharpapa
senior tag
Sztetek a yamaha r1 verné a hayabúzát?
nekem fogalmam sincs, de inkább hayabusát vennék
-
Tithian
őstag
-
VladimirR
nagyúr
valaki dobja mar be ezt a linket, aki tud oda irni: http://erettsegi.doesntexist.com (Bővebben: link) - had oruljenek Ok is (meg en is, mert mar levelben is terjedek, tobb, mint 10 forumon vagyok fent, mar irc-en is megkerestek miatta, etc... - eddig ~7000-en neztek meg
) -
mayerlaci
senior tag
Okés akkor nem lesz vs-es topic.Már azt hittem anaqer azért mondja hogy ez miatt hogy ez miatt simán lehet topicot nyitni

-
erdeya
senior tag
Iszonyat mennyi barom van...
a korábban emlegett pálya.hu-n még mindig megy a bolondéria.
kamu emberek csinálják a tüzet, hogy nekik aztán a legtutibb tételek vannak meg. Már azok is amik jövőre lesznek. A szörnyű az, hogy a sok kis suttyó, meg írogatja az e-mail címét, hogy hova küldjék.
Egy spammelőt rájuk kéne büntiből uszítani
-
Vangelis
félisten
Windóóózt telepítek, házon és magamon kívűl vagyok, ne keressenek

-
mayerlaci
senior tag
Na mivel a topicnyitási kényszerben nem kaptam választ be irom ide is:
Érdemes lenne-e megnyitni ''a nagy VS'' mert egy csomoan nyitnak topicot hogy melyik a jobb akkor nem kéne uj topicot nyitni ott szépen megkérdezhetnék és kibeszélnénk a témát.
(Például:6600GT VS 9800pro) csak egy példa.
Ha nincs sok értelme akkor meg szoljatok mert azt nem szeretném hogy a 3. hsz egy mod legyen és jol lecsesz.
És lécci indokolja.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
az igazi...
köll-e?
-
Vangelis
félisten
Megjött az uj sata vinyóm oszt szivok mint a torkosborz...
Nem bírom rá rendesen átrakni a rendszert
, pedig tuti jó minden, nyomk rá egy javítást. hátha. -
Sátán44
addikt
Nem tudja valaki,hogy mennyibe kerül motorra a regisztrációs díj?
-
erdeya
senior tag
Jupííí!
A kedvesem megkapja az év végi jegyet! Ez a nap jóhíre!
A csalovicsok meg szívnak (sajnos jópár ártatlan is
) -
mbit
tag
-
Bash
őstag
Ezt már olvastam máshol is, hogy téged nem érdekel a leírás. Akkor is és most is az a véleményem, hogy buta vagy, ha így gondolkodsz. A mai hülye weblapkészítőknek pedig bocsásd meg, hogy leírják, hogy mire jó a programjuk. Valahogy el is kell azt adni, erre nem gondoltál?
Képzeld el az internetet mindenféle szöveg nélkül, mindenhol csak ilyen fájlok lennének, hogy HS5Setup.exe, HC2setup.exe, FbxSetup.exe... Nyilván mindenki mindent megtalálna mindent, amire szüksége van, és tudná is, hogy mi mire való.
P.S.: amit te linkeltél, az a HyperCam exe-je. No comment.
Az a baj, hogy falrahányt borsó, amit neked mondunk, mert nem hallgatsz senkire.
Re: #3544: a főoldalról két kattintással már az exe-t lehet elérni, nincs semmiféle 404.
Re: #3546: az meg megint nem a mi hibánk, hogy te nem tudsz olvasni, vagy rossz helyre kattintasz. -
faster
nagyúr
csak azt ne mondd, hogy azért linkelted így, mert biztos kíváncsi vagyok a leírásra!
Nem mert nem írtam, én progit keresek, tehát a linkben exe legyen!
Szóval Bash segítőkészen belinkelt egy oldalt, ahonnan letölthetsz egy olyan programot, amit a gugli 2 mp alatt megtalált volna, erre te leb*szod, hogy mér nem az exét linkeli közvetlenül...
Te egy pszichopata vagy, és még csodálkozol, hogy utálnak téged. -
Gambit
őstag
Nyilván ezzel a 60-as értékkel van gond. Már eleve tapló módon kér segítséget, de mindig van egy jószándékú ember, aki segít az ilyen selejteknek. Erre meg ez a hála.
Szerk: mbit: Nem a rossz szándék miatt kaptál annyi bant, hanem mert egy antiszociális gyökér vagy.
[Szerkesztve] -
mbit
tag
Köszi szépen!
így jobb lett volna!
csak azt ne mondd, hogy azért linkelted így, mert biztos kíváncsi vagyok a leírásra!
Nem mert nem írtam, én progit keresek, tehát a linkben exe legyen!
Félre ne érts nem veled van bajom hanem a mai hülye weblapkészítőkkel!
[Szerkesztve] -
bebean
aktív tag
ok, hideg. itt van par progi, probalgasd vegig, de mindet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aldo\'s Screen Capture, Any Capture, ScreenAT, Screen Thief, Capture Express2000, Screen Capture, Capture by George!, Clipboard Picture Saver, Easy Screen Capture, Glide Shoot-it, HardCopy Pro... usw.
linkelni mar nem mertem
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
HyperSnap-DX: Bővebben: link.
-
anaqer
veterán
Máskor az ilyet nyugodtan odaírhatod, hiszen a témához kapcsolódik...
mbit
tag
printscreenelő progit ajánljatok már!
olyan kellene ami automatikusan nevezi a képeket és jpg-be menti és a képernyő egy kijelölt darabjából is tud menteni! -
Vangelis
félisten
Felraktam egy progit és azt irja, hogy 75 fokos a procim a laptopban

Most akkor nem hazudik?
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
nem tudom miért jó az, h egyesek játszótérnek nézik a fórumot és hülyéskednek a postokkal...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Batman: van aláírásos topic.. nézz ott körüloldy
-
Batman
őstag
most nezem mar 651 napos vagyok.....
azota ugyan az az aláírásom , már ideje lenne rajta valamit változtatni, mondjon valamelyikotok egy nagy hülyeséget![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mbit
tag
miért van az, hogy az ember nyit egy topicot és a második hsz, az lesz, hogy minek egy a topic, miért kellett megnyítni stb, nem kötelező olvasni, főleg nem írni!?
-
Vangelis
félisten
egyik off másik kopp...nem tudom hogy csináltam
Esmein: Mindenki tudja
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
Jővöbelátó !
Hogy mi lesz a jövőben ? Megtudhatjátok ebből a hszből, most ebben fogok válaszolgatni
#3515: Érdekes jelenség...
#3518: Hogy bírtad ki ? Nagy hülyeség... nemtom. Tüntesd el te is mint a jobbak
#3519: Hát ezt bizony én sem értem. Majd mindjárt jön egy moderátor és szétcsap köztünk.
Érdekes, hogy két 3519-es hsz van és az első a második...
#3520: everest mit mond rá ? Nézd meg ha terheled emelkedik-e. Ha nem akkor hazudik...
#3522: És ha terheled, akkor változik, vagy nem ?
#3523: akkor ki van akadva és kamuzik.(75 fokon már fagyna)
#3526: microsoftnak ilyen marhaságja, mint a directX.
#3528: Frapsnál nem nagyon ismerek jobbat...
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
így: Bővebben: link
ez elvileg a 3511-es post lesz...
oldy
-
Esmein
nagyúr
Sztem nem én, hanem ez a muki gyűjti a rangot:
erdeya
senior tag
akkor ezek szerint nálatok is döglik a PH...
Így 13:00 tájékán ez mostanában rendszeres...
Mér zavar az bárkit is, hogy felpöckölöd az msn-t? Meddig tart kikapcsolni.
Meg nehogymá neked okozzon gondot elbújtatni valahol.
Ilyen nagy a terror odahaza
?
(most már bevallhatod, hogy az alábbi 3 hsz, csak a rang gyüjtögetésre ment ki
)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Ok. 3 gép van itthon, a cyrix 166-ossal együtt 4. Ezek közül 1 darabon van fent msn, ez példának okáért az öcsém gépe, aki 13 óra és 22 óra között használja a gépet. Ma éppen 10-től kezdte. Másik két gép fateromé és bátyámé sikongatós idegrángás jön rájuk ha valamit engedély nélkül telepítek és nem vagyok hajlandó pusztítani az msn-t minden nap. Egyszer is elég kínos kinyírni, mert ragaszkodó egy dög. így már vili ?

Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Apple asztali gépek
- Call of Duty 2
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Minecraft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/ kielegited
jöhet

Pedig az elöbb még müködött...

Fogadjunk hogy nálunk a fél ország

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)