- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nincs valakinek ilyen hippi-john lennon napszemüvege kölcsönbe kb 2 hétre?
Rózsaszín, v.kék, vagy sárga
Nagyon kéne
-
tildy
nagyúr
-
törölt tag
Jaja!
És holnap is csak 5 órám lesz
!
Nahh de most megyek mert vége az angolomnak!
Majd délután jövök!
olyan 14:15 felé....! 
nekem pont a duplája.
Így év vége felé már elfárad az emberfia. -
erdeya
senior tag
Szerintetek ez jó webcamera??? Bővebben: link
4710,- pénzért kapni. -
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
-
törölt tag
Tökjó épp Angol órám van de az infóterembe! A szöveg fordítása helyett inkább PH!-zok
Úgyis mindjárt vége az órának és ezen kívül márcsak 2 van vissza!Tök jó neked.
Én csak 16 óra után szabadulok... -
pweisz
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Tökjó épp Angol órám van de az infóterembe! A szöveg fordítása helyett inkább PH!-zok
Úgyis mindjárt vége az órának és ezen kívül márcsak 2 van vissza!![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/458.gif)
-
neongorack
senior tag
Úgyis mindjárt vége az órának és ezen kívül márcsak 2 van vissza! -
TéKrys
senior tag
-
erdeya
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Egy kicsit elvesztettem a fonalat. Akkor is kell a matávnak perkálni ha tele2-s vagy?
-
TrollBalint
addikt
-
pweisz
senior tag
használj skype-ot vagy x-lite-ot. elég olcsó percdíjjai vannak, még mobilra is...
Ja apa meg majd mindig bejön a mühelyből szgéphez telefonálni
Bár lehet lekéne cserélni a telefonokat a lakásban sz.gépre, azis megoldás
-
pweisz
senior tag
Valószínű akkor már tudhatták hogy jön a Tele2, de ha nem is ezért mindegy, lényeg hogy megszüntették. Hát a felező 180Ft olcsóbb
De ha Tele2 keresztül megy a telefon forgalom, akkor meglehet cseszni hogy a fele lebeszélhető. Na mindegy azért lehet erre kéne váltani. -
erdeya
senior tag
Tudom, hogy hol a vicc topic...
De akkor is:
Ember a TV szerelőnek:
-Ültem a fotelban, néztem a TV-t miközben egy 100-as szöggel piszkáltam a
fülem. Egyszercsak elment a hang!
-
TrollBalint
addikt
-
Loretto
veterán
-
pweisz
senior tag
-
erdeya
senior tag
Matáv be*aphatja. Megszüntették a minimál dijcsomagot. Kellett volna valami másra váltani, mert kértünk itthon tele2, és ha nem Matávon keresztül megy akkor ugyis mindegy milyen dijcsomag, csak legyen olcsó. Há nem az összes ugyanannyiba kerül.Egyedül a minimál volt kevesebb, fogadjuk hogy az előhívos cégek miatt szüntették meg.Szemét egy banda. Nem igaz nem lehetne monopuliumát megszüntetni.Bár gondolom kennik rendesen az illetékeseket, lehet annyi pénzt kapnák énse nagyon akarnám megszüntetni a monopoliumát.

megjegyzem a minimál díjcsomit jóval régebben megszüntették, minthogy a tele2 bejött volna a képbe.
válaszd a felező díjcsomit, az egy picit olcsóbb és a fele le is dumcsizható! -
pweisz
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Nem ülni szoktál a munkahelyeden. Nekem akkor jött elő, amikor végigültem a napot. Másnap reggel mozdulni se bírtam. Azóta amikor csak tudok állok. Persze amíg el nem fáradok.
-
Loretto
veterán
-
pweisz
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
pweisz
senior tag
Matáv be*aphatja. Megszüntették a minimál dijcsomagot. Kellett volna valami másra váltani, mert kértünk itthon tele2, és ha nem Matávon keresztül megy akkor ugyis mindegy milyen dijcsomag, csak legyen olcsó. Há nem az összes ugyanannyiba kerül.Egyedül a minimál volt kevesebb, fogadjuk hogy az előhívos cégek miatt szüntették meg.Szemét egy banda. Nem igaz nem lehetne monopuliumát megszüntetni.Bár gondolom kennik rendesen az illetékeseket, lehet annyi pénzt kapnák énse nagyon akarnám megszüntetni a monopoliumát.

-
a_tesz
Korrektor
A gmail is egy gigás (bár nekem azt irja, hogy még töb mint 2000 mega szabad helyem van...)
ja az első szülinapján duplázták a méretét, és azóta is pörög egy számláló, hogy napról-napra több a hely...
-
törölt tag
Örömmel olvasom (lehet, hogy késve), hogy van munkahelyed!
Grat, bár nam gratulálni kéne. (A természetes dolgokhoz nem szoktak gratulálni, kár, hogy a munkahely Mo.-n nem természetes) -
tildy
nagyúr
vagy ami még jó lehet ilyenkor az a masszázs

Hát az jó lenne, de a masszőr már elment dolgozni

-
TrollBalint
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
Loretto
veterán
Aludj 1-2 napot keményen...mármint kemény felületen....
-
tildy
nagyúr
nekem is fáj a derekam (valami örökletes cucc), de mióta járok konditerembe kicsit jobb.
ha tudsz járj te is tornázz
(a derekadra meg vigyázz, nem az a fajta testrész ami könnyen javul
)Nekem sosem votl ilyen, tegnap kezdett fájnia munkahelyemen, ma meg már ez van...Egy előnye van, fáj ha begörítema hátam, így kb úgy ülök , mint aki karót nyelt.
-
TrollBalint
addikt
nekem is fáj a derekam (valami örökletes cucc), de mióta járok konditerembe kicsit jobb.
ha tudsz járj te is tornázz
(a derekadra meg vigyázz, nem az a fajta testrész ami könnyen javul
) -
tildy
nagyúr
Faj a derekamnal a gerincem.
Alig birtam kikelni az ágybol....
Es sajna egyre rosszabb.
Pl. cipőmet bekötni csak valami kifacsarodott testhelyzetben tudom, felülni pl nem tudok, illetve az ágyból is oldalazva kellett kikelnem..
Mi lehet ez?

[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Gigás postafiók. Bővebben: link
A gmail is egy gigás (bár nekem azt irja, hogy még töb mint 2000 mega szabad helyem van...)
-
Loretto
veterán
Gigás postafiók. Bővebben: link
-
Loretto
veterán
-
Loretto
veterán
-
Ice-dancer
tag
Móka? Király volt, csak éppen általánosban.
Észrevettétek, hogy ez a S.U.L.I.R.O, vagy éppen PH! kedvence jó útra tért? Szorgosan jelenti a rosszkisfiúkat és kislányokat. Na, mindegy. -
erdeya
senior tag
-
Loretto
veterán
-
erdeya
senior tag
Na igen... a nyállal/vízzel mézgázott papírgalacsin jó móka volt annak idején

De ha az én ablakom volna a célpont, akkor kéz és láb nem maradna töretlen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sianis
addikt
Méghacsak az idő lenne takony, de a takony kölykök papírzsepivel teletűzdelték az ablakunkat. Ha mégegyszer előfordul, egyet berángatok közülük, aztán lehet nem megy ki élve!

Amúgy jó reggelt Vér Boci mesterem!
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Jó reggelt mindenkibe, kedves offoló férfiak és nők!
Hosszú nap lesz a mai. Ilyen takony időjárást... -
Sianis
addikt
Szép jó reggelt mindenkinek!
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Bakker ezt nem olvasom végig, többszáz hsz.
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Gambit
őstag
-
I_Am
veterán
Nem azért, de nekem nagyon tetszett a mai idő.

Leautóztunk a barátnőmmel a tárnoki tóhoz, de mivel látszott hogy esni fog, nem nagyon szálltunk ki. Nem voltak arrafelé sokan, csak egy pár horgász... de ők is eltűntek mikor leszakadt az ég. Addigra már sötétedett, a Mazda ablaka meg lassan párásodott...
Most a Titanic autós jelenete ugrott be.

Leonardo Di Panthero.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem azért, de nekem nagyon tetszett a mai idő.

Leautóztunk a barátnőmmel a tárnoki tóhoz, de mivel látszott hogy esni fog, nem nagyon szálltunk ki. Nem voltak arrafelé sokan, csak egy pár horgász... de ők is eltűntek mikor leszakadt az ég. Addigra már sötétedett, a Mazda ablaka meg lassan párásodott...
-
Loretto
veterán
igen vmi hasonlót kerestem magamhoz
de határozottan tetszik.. még ez a kaján vigyor is... olyan gonoszkodó ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ezt találtam megfelelőnek ill. itthon kicsit átgyúrtam és azt használom msn-ben is (van egy másik kép amivel váltogatom)
az oldy-t szigorúan kisbetűvel írom (lan party-n nehéz kimondani az Old Death-et ezért a nick is becézve lett)
oldy
Muta a képet oldy (
) Adatok mailall vagyok...
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
igen vmi hasonlót kerestem magamhoz
de határozottan tetszik.. még ez a kaján vigyor is... olyan gonoszkodó ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ezt találtam megfelelőnek ill. itthon kicsit átgyúrtam és azt használom msn-ben is (van egy másik kép amivel váltogatom)
az oldy-t szigorúan kisbetűvel írom (lan party-n nehéz kimondani az Old Death-et ezért a nick is becézve lett)
oldy
-
Gambit
őstag
-
Loretto
veterán
Sebja. az a lényeg hogy a nyugatinál a ''randipont''. Na most elszámos kb 1214526-ig, addig mindenki elrejtőzik - a játék egyszerűsége miatt - Budapest 23 kerületében....

-
Vangelis
félisten
-
MarKoo
addikt
-
illusiON
őstag
érdekes kérdés lesz: mivel egyem a kenyerem?
igy estefelé nem tul egészséges, de paprika+májkrém, vagy vaj+paradicsom+só?
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Ööööö, hát én úgy gondoltam, hogy regisztrálok másik néven a ph!-n, de örülök, hogy egy poénra lehetőséget adtam.

Loretto: Az biztos! Mondjuk vagy 15 éve nem játszottam bújócskát, szal a szabályokat majd mondjátok azért el!
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
-
Batman
őstag
-
Vangelis
félisten
-
Old Death
senior tag
-
Gambit
őstag
Hát legfeljebb reinkarnálódok! Mondjuk már az előző életemben sem hittem benne, de most járok egy reinkarnációs tanfolyamra, hiszen egyszer élünk!

-
Batman
őstag
-
I_Am
veterán
-
Loretto
veterán
-
Old Death
senior tag
-
Gambit
őstag
-
MarKoo
addikt
-
I_Am
veterán
-
Gambit
őstag
-
I_Am
veterán
-
Old Death
senior tag
-
Gambit
őstag
-
MarKoo
addikt
Vagy égek egy nagyot.
És mi van ha a csaj azt monda: - Már megint fikás? 
-
Vangelis
félisten
Bővebben: link
Szóltam délelőtt, hogy elég lesz a sok képből és linkből, aki akarja ezeket nézegetni az megy a szánira vagy funpicre. Elég lesz ezentúl DEL. I_AmLetiltottál msn-ről?? mert nem látlak

[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
náézz rá szépen

hát akkor ideje megtenni az első lépést
ha csak vársz akkor abból nem lesz semmi...
van egy ilyen ''csajozós duma'':
- jajj mi van az arcodon
a lány rémülten rád néz, mire te:
- jah semmi, csak egy mosoly volt...
na ezzel már meg lehet indulni
oldy
-
Batman
őstag
-
MarKoo
addikt
-
Vangelis
félisten
Szóltam délelőtt, hogy elég lesz a sok képből és linkből, aki akarja ezeket nézegetni az megy a szánira vagy funpicre. Elég lesz ezentúl DEL. I_Am -
Old Death
senior tag
-
Batman
őstag
-
MarKoo
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Gambit
őstag
Dehogynem! De tök ugyanezt a tanulságot vontam le akkor is. Nem bántom MarK-ot, mindenkivel előfordul.
-
Vangelis
félisten
-
Batman
őstag
-
MarKoo
addikt
-
Gambit
őstag
-
e.vid
senior tag
-
Batman
őstag
-
MarKoo
addikt
-
Gambit
őstag
-
Vangelis
félisten
-
MarKoo
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Citizen
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HP ZBOOK FURY 15 G7 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10850H 32/512 Quadro T2000 4GB LTE
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (Dobozos, 16 ciklus 100% akku)
- Apple Watch Series 11 GPS + Cellular 46mm fekete, magyar, 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! 14TB Seagate EXOS X16 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(

de határozottan tetszik.. még ez a kaján vigyor is... olyan gonoszkodó

![[kép] [kép]](http://natloz.znet.hu/gifmenu/gif/allatok/krokodil/krokodil26.gif)
![[kép] [kép]](http://members.chello.hu/ferenczi/nokedli.jpg)