Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
dannnnn
senior tag
nekem egyszer olanom volt hogy jégen az ajkamra estem de izombol....
mentünk a korházba, k*va szarul voltam már mert asszem agyrázkodásomis volt.szóval bementünk a korhazba a balaseti izék elé azt vártunk, vártunk, vártunk....
egy idő után kezdtem szaraboul lenni ugyhogy elmentem rókázni. faterom beszól hogy itt egy srácnak... hát izé nagyon szarul van. ezek után még ott voltam 1 és fél orát. a vér az már kiürült belőlem, meg meg is alvadt. mire bementünk majdnem aztmondták hogy már szépen begyógyult
én errre az egész korházas dologra nem tudok mést mondani. nekem szerencsére,m és ezt le is kopogom nem nagyon volt bajom ezzen az eseten kívül.
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest