Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
mert roszzul kezdted

nem ezt kell mondani: 1,5 hete korlátozottan tudom használni a balcsuklómat hanem azt, h alig tudod használni nem hajlik rendesen a háziorvosnál meg csak jövőhétre kapnál időpontot (legalábbis nálunk így van) és szeretnéd minél előbb normálisan használni, mivel a munkavégzésben gátol.... majd ha ezek után (megjegyzem a protokoll szabályokat be kell tartani (háziorvos>beutaló>korház)) elküld a picsába akkor jogosan teszi.. de egy próbát megér.. ilyen szöveggel lehet hatni a normális emberekre...
nekem a térdemmel van hasonló sztorim
részleges keresztszalagszakadásom (mind2 térdemnél
) van és azt mondja, h pihentessem, meg szedjek gyógyszert mert nem műti meg 20 évesen fölösleges, kérdem én várunk vele még 5 évet hátha addig nem jön rendbe? megjegyzem csupán csak 4 hónapja vagyok vele itthon (az indexem is le kéne végre adnom miután ezt a fél évet passzíváltam) és most jutottam el odáig, h a tököm teli van és keresek egy normális dokit, aki végre hajlandó is foglalkozni velem...
jah és én sem kerestem fel a háziorvost.. határozottan elsántikáltam a korházba és aszontam, h fáj a térdem nem tudom behajlítani/ráállni a háziorvos meg nem ér rá, szal itt vagyok
oldy
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

részleges keresztszalagszakadásom (mind2 térdemnél