- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
mert roszzul kezdted

nem ezt kell mondani: 1,5 hete korlátozottan tudom használni a balcsuklómat hanem azt, h alig tudod használni nem hajlik rendesen a háziorvosnál meg csak jövőhétre kapnál időpontot (legalábbis nálunk így van) és szeretnéd minél előbb normálisan használni, mivel a munkavégzésben gátol.... majd ha ezek után (megjegyzem a protokoll szabályokat be kell tartani (háziorvos>beutaló>korház)) elküld a picsába akkor jogosan teszi.. de egy próbát megér.. ilyen szöveggel lehet hatni a normális emberekre...
nekem a térdemmel van hasonló sztorim
részleges keresztszalagszakadásom (mind2 térdemnél
) van és azt mondja, h pihentessem, meg szedjek gyógyszert mert nem műti meg 20 évesen fölösleges, kérdem én várunk vele még 5 évet hátha addig nem jön rendbe? megjegyzem csupán csak 4 hónapja vagyok vele itthon (az indexem is le kéne végre adnom miután ezt a fél évet passzíváltam) és most jutottam el odáig, h a tököm teli van és keresek egy normális dokit, aki végre hajlandó is foglalkozni velem...
jah és én sem kerestem fel a háziorvost.. határozottan elsántikáltam a korházba és aszontam, h fáj a térdem nem tudom behajlítani/ráállni a háziorvos meg nem ér rá, szal itt vagyok
oldy
Aktív témák
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

részleges keresztszalagszakadásom (mind2 térdemnél