Hirdetés

Aktív témák

• Old Death

senior tag

válasz escie #2624 üzenetére

hehe... nem csak részleges :P
    az egész még visszanyúlik az óidőkbe.. de inkább kezdem idén januárral... de egy kis elősztori: 11 éve úszok, hol versenyszerűen, hol kevésbé, mostmár kevésbé és hát kinyúltak a szalagjaim, nem csak a térdnél, hanem a bokánál is, hiába a sport az egészséges ;] és idén januárban úszás közben éppen fordultam és reccsent egyet a térdem én gyorsan ordítottam egyet, majd kiültem megvizsgáltam, h minden működik-e és mivel mozgott rendesen igaz frankón kattogott, egy térdhajlításnál kb 5-öt :B majd lexartam az egészet és vízre szálltam ismét (hiába fanatizmus) majd pár nap múlva ismét fordolónál de most a másik térdem szintén reccsent egy hatalmasat... ezek után következett a pihentető jellegű úszás (lábbólyával, csak karral, szal a lábad nem tud mozogni) ez jó is volt, majd egy idő után az is fájdalmas volt, ha csak a városban kellett mászkálnom, ekkor elérkezett február és felkerestem a dokit... ő elküldött MR vizsgálatra (miután megállapította, h semmi bajom :U ) és kiderült az a turpisság, h a belső keresztszalagok ki vannak nyúlva és el vannak vékonyodva, továbbá részlegesen el vannak szakadva, ezután vissza a korházi dokihoz (MR vizsgálat Győrben volt) majd adott gyógyszert és közölte, h nem műti meg (szal ennyit tud tenni) azót agyógyszereken élek, különbözőkön és alig mozdulok ki a lakásból, persze a napi edzést ki nem hagynám (csak karral úszok és jól esik), no meg bevásárlás, meg ha haverokkal elmegyünk szórakozni akkor néha kimozdulok a lakásból, de alapvetően nem... szal ennyi az életem története az utobbi 4 hónapban... és most megyek majd a Sportkórházba, hátha vmi okosságot ki tudnak találni, mert ez nem állapot ami velem van... az úszás kimondottan jót tesz (itt jegyezném meg, h már 3 éve nem úszok mellen mivel a mellúszástól fájt a térdem, vajon miért is :U a belső szalagokat terheli) ennyit rólam és a térdeimről

oldy

Aktív témák