Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
Ja hogy úgy! Én meg azt hittem hogy te azt hitted hogy te írtad az eredeti egyenletet... pedig nem. És nagyon nem vágtam hogy miféle ''hülyeséget'' írtál.
(MOD: De most már tudom hogy nem is tudhatom mit, mert nem láttam, mert kiszedted mielőtt láthattam volna! Mármint a hülyeséget, amit ezért most nem tudok!
)
(Ez így most jól érthető lett, mi?
)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Hümm... lehet hogy rossz napon tértem vissza. Talán csak holnap kellett volna.

(Lehet hogy most vannak ''azok a napok'' amikről csomó reklámban is szó van. Akkor most OB-t kéne vennem? Elvégre nem gurulós a székem, viszont valamit használni kéne ez ellen...
)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Na visszatértem... úgy tűnik talán elkészültem a munkával ami miatt húsvét óta nem nagyon jártam erre.

Történt valami érdekes az OFF17 #2800 óta?
Ja, és miért változott meg a beléptetőmodul itt a PH-n? Amióta ez az új van, belépés után egy fölösleges kattintásra is szükség van... (Ráadásul az automata beléptetőoldalamat is módosítani kellett.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(MOD: De most már tudom hogy nem is tudhatom mit, mert nem láttam, mert kiszedted mielőtt láthattam volna! Mármint a hülyeséget, amit ezért most nem tudok!
)
)