Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
megnéztem a galaxis utikalauz egy újabb részét... hát ha azt modnom, hogy eléggé pihent, akkor nem mondok semmit

-
TrollBalint
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
én is így gondoltam, de azért mondom megkérdem másoktól is. az volt még az érdekes, hogy kérdezte milyen gépem van, mondom neki A64. És hogy nem dual channeles. Erre azt mondja, hogy tudja, hogy nem dualos

ezt honna szürte le...
Loretto: biztos megint savanyú uborkát ettél tejcsokival, mi?
Az nem tetszett a gyomrodnak 
-
TrollBalint
addikt
Ismét egy sz@r nap

az eső esik, holnap zh-kat írok
Apropó, nekem tegnap azt mondták egy számtech üzletbe (memóriát akartam venni), hogy ha nem olyat veszek, mint ami most van (kingmax) akkor nem fog müködni és még talán a gép is behal
A srác azt mondta legjobb lenne, ha bevinném a gépet, mert majd ők megnézik és akkor olyat raknak bele, amivel tuti megy. (pécsi Tpcompról van egyébként szó)
Nyugtassatok meg, hogy ha egy noname-t veszek, akkor is müködik/müködne vele a gép.
-
TrollBalint
addikt
Már javába zajlik az új topic nekem meg még a régi van kint a jobb oldalon. Azonnal orvoslom ezt a problémát

Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Suzuki topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)