Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Én találkoztam, de úgy,hogy egymás szülei is összekevertek minket, és a poén hogy ő is András mint én
Halálkomolyan!
Asszem bérmálkozáson volt (vagy ami előtte van,nemtom már, csak egy csaj miatt mentem hittanra anno ált, 4.-ben
)
Én ültem szépen a padon, a hasonmásom meg kint volt a színpadon,néztem is hogy hm, hogy hasonlít rám...egyszercsak odajött két nő, (mint később kiderült a hasonmás anyja és nagyanyja), és mondták nekem hogy na menjünk haza, meg jól leszidtak hogy hogy viselkedtem a színpadon stb...én meg csak néztem, meg habogtam hogy kikmaguk
De még nincs vége, az előadás közben meg az én muterom kevert össze a hasonmással engem, nézte a színpadon a másikat, és gondolta magában hogy ''ez az András nem is mondta hogy kinn lesz a színpadon...meg hogy viselkedik, majd otthon megkapja a magáét..) aztán föltűnt neki hogy nem olyan nadrág van a hasonmáson mint amilyet rámadott az ünnepségre, és kezdte kapsigálni hogy mivan
-
MUŁĐER
addikt
Micsoda csend borult a PH!-ra, a világra! Mindenki alszik és álmodik, várva a szebb holnapot...míg az éjjeli baglyok itt kísértenek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lassan itt a hajnal, új napfény csillan , de én élvezem-e csendes órát, amikor a világ körülöttem eltűnni látszik...hogy hangos nyüzsgéssel föltámadjon minden reggel hamvaiból akár egy főnixmadár, hangosan élvezve hogy él!
Mennyire zavar a világ zaja már....
(hajnali 5-körül ez jutott eszembe
) -
MUŁĐER
addikt
-
MUŁĐER
addikt
Bővebben: link
jujj

Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- Gyúrósok ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Halálkomolyan!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Mért, más kocsinál nem nyomódik be a lemez_? Jesus