Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Dolgozó nő lettem tudod...
A nekünköt meg ne így számold, én voltam anyagi csőd szélén, nem a párom , akinek vannak megtakarításai... (Tudod, az albit és a rezsit akkor is felesben fizettek, mikor nem dolgoztam... érted?
)
A kocsit meg nem én veszem/venném hitelre, hanem a párom...
Ő meg fogjuk ha nem is túl jól, de keres.
18 ezer forint lenne a havi részlet.
szerk: látom szerkesztettél: nos nem tudom.Tegnapi kósza ötlete volt ez a páromnak, mert eddig úgy volt, hogy használt favoritot vesz, hogy megtanuljunk vezetni.
Dehát annak ki tudja milyen bajai lehetnek... Én azért próbálom lebeszélni, hogy nem, nem kell még nekünk kocsi, stb...
Ja egyébként külön kasszán vagyunk...(Ideadja az albi árának felét+ rezsi felét+kajára még valamennyit.A többi(kb 80E-100E) az övé)
pweisz:csak szervósat veszünk, az ajtón műanyag kárpit meg előnyös lesz havéletlenül jönne egy gyerek
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- OTP Bank topic
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)