Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
jaja, pörög rendesen, észre sem vettem, hogy szerkesztetted.
--
most érted, így napi szinten elpoénkodunk, hogy win sux, meg linux szabályoz, de ha komoly vitára kerül a sor, akkor ezen felülemelkedik az ember. ha ilyet mond az ember, mint amit az említett tanár is, azt szvsz nem feltétlen kell fikázásnak érteni(olyan, mint mikor én mclarenes, cseszegetem a ferraris havert
).
másrészt, nekem, annankidején, a windows egy megtűrt valami volt, míg használtam, a linuxot meg szertem, amellet, hogy ellátja ugyanazokat a funkciókat, mint a pl a win.
ez a bammegapingvint ez mi? nem hallottam róla. körülbelül olyan sértő számomra, mint rii aláírása, a dohányosoknak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lényeg a lényeg, szvsz nem igazán kéne szembeállítani a két ''oldalt'', hisz szerintem, nem ellenségei egymásnak.
ps: attól hogy valaki linuxbuzi, attól még nem szagember, könnyedén csinálhat egy szar szervert. nem ennyi alapján kellene megítélni a dolgot. egyszerűen pancserok voltak.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)