Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Ebédidőben beszalattam a kábeltévé szolgáltatóhoz (F*bernyet) mert nincs kb egy hete Privát Gold. Nem nézem, de ha már ki van fizetve akkor legyen

sose lehet tudni...
. Erre mondja a csajszi hogy szerintük van. A poén hogy mivel csak 10-11 óra után van ezért most le se lehet ellenőrizni. Mondtam neki nézzen utánna. Na erre kíváncsi leszek. A másik meg hogy +kérdeztem tervezi-e a kedves szolgáltató ilyen borsos árak mellett a Sport2 bevezetését. Erre a csajszi: A nemrég végzett felmérés szerint nincs rá igény. Gőzőm sincs milyen felmérésről beszélt, mi nem kaptunk semmilyen kérdőívet. De azt mondja lesz új csatorna: TV PAPRIKA 
mosolyogva visszakérdeztem, ''hogy micsoda'' Azt mondja a felmérés szerint erre van igény. De hogy ez milyen tipusú csatorna azt nem tudja. Hát én sem. Ismeri valaki ezt a csatornát??? Hát ez a F*bernyet!!! 

Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LEGO klub
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Erre mondja a csajszi hogy szerintük van. A poén hogy mivel csak 10-11 óra után van ezért most le se lehet ellenőrizni. Mondtam neki nézzen utánna. Na erre kíváncsi leszek. A másik meg hogy +kérdeztem tervezi-e a kedves szolgáltató ilyen borsos árak mellett a Sport2 bevezetését. Erre a csajszi: A nemrég végzett felmérés szerint nincs rá igény. Gőzőm sincs milyen felmérésről beszélt, mi nem kaptunk semmilyen kérdőívet. De azt mondja lesz új csatorna: TV PAPRIKA