Hirdetés

Aktív témák

• Panther
    HÁZIGAZDA

S kanyar kijáratában (de még a kanyarban) haladtam 90-nel, szemben folyamatos kamionsor. Egyszer csak 200-zal belémrongyolt fékezés nélkül szemből egy motoros. Mivel én sem láttam, ő sem látott, fékezés se nagyon volt. Előzött a drága. Széttépte az autóm, levágódtunk az árokba, fordultunk párat tetőn. 85-ös főút.
    Bővebben: link Ezen a linken egy video található. Közülük volt az egyik. A felvételen látható, hogy a szakaszon (ezen a szakaszon történt a baleset is) szinte végig 200 felett mennek, de ha üres az út, akkor 270-280.

[Szerkesztve]

Tudom, már régi téma ez a 200-al száguldó faszagyerekkel ütközés, de csak most hoztam be a pár napos lemaradásomat... nos, csak annyit akartam írni, hogy remélem meghalt a motoros. Most mondhatnám hogy azért mert ''ha nem, akkor tuti nyomorék lesz egy életre, és az sokkal rosszabb'', de nem ezért. Egész egyszerűen csak remélem hogy jól fűbe harapott, hogy' rohadna meg az összes ilyen felelőtlen marha. :((

MOD: Bár valamelyik hsz-ben mintha az lett volna hogy ''senki nem halt meg''...

[Szerkesztve]

Aktív témák