Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Beszélgess mélyen el vele... Hátha tudsz hatni rá valamennyire.
Bár a mostani fiatalság már nem épp olyan, mint régen. Mikor hallom, hogy néhány kilencedikes beszélget, hogy milyen köcsög az apja, hogy nem vesz neki 60k-s telót. Én nem tudom, hogy hol élnek ezek. Nyáron mikor digitcamet szerettem volna, nem mertem volna anyámnak nekiesni, hogy miért nem veszi meg nekem, mert tudtam, hogy akkora pofont kanék, hogy a fal adná a másikat. Ezért kellett nyáron dolgoznom, de nem is bántam meg, hogy dolgoztam. Valahogy egyre jobban meg tudom becsülni a pénzt, és nem költöm el minden baromságra. Ehhez az kellett, hogy napi 9 órát dolgozzak építőipari cégnél. És volt olyan, mikor eltelt 2 óra, és úgy tűnt, hogy egy év telt el. Ezért kaptam óránként 300 forintot a kezembe. És nem nyígtam, hogy jaj, ez kellene, meg az kellene, bár volt olyan, mikor KURVASZAR volt, hogy 6-kor már betont lapátoltam, 8-kor meg hívtak az osztálytársak, hogy nem-e megyek ki velük a strandra...
És érdekes lett fényképezőgép, lett memóriakártya, lett aksi, lett kártyaolvasó. Szüleim annyit pótoltak bele, hogy anyu vett nekem egy tokot (1,5k) hozzá, apu meg vett egy aksitöltőt (1k). Így meg tudtam venni az egyel nagyobb memóriakártyát, és még maradt egy kis pénzem, hogy arra a két hétre, még nem vonultam be a kórházba tudjak egy keveset szórakozni nyaralás alatt.
Nálunk az van, hogy persze, vehetek akármit, ha összegyűjtöm rá a pénzt. Mondjuk régen én is nyavajogtam 1-2 dologért, de manapság ebből már kinőttem.
Most nemsokára betöltöm a 18-at én is (ápr 3), de nem azon vagyok, hogy mennyi tizest húzzak le tőle. Mondta, hogy nézzek szét valahol, az ár mind1. Kinéztem magamnak kettő darab ezüstgyűrűt, a kettő együtt 4k. Ha azt megkapnám, már akkor boldog lennék.
Bár az egészhez azért hozzátenném, hogy eléggé nagy szigorba nevelnek a szüleim, meg aztán nem eresztenek el nagyon anyagilag, pedig valamilyen szinten megtehetnék.
Üdv: Balu
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Google Pixel topik
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest