Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
twollah
üzenetére
nincs, mert az a buzi nullsoft megszuntette a classic.winamp.com-ot
pontosabban ezen is az otos winamp masik a kepembe (persze hatalmas piros betukkel egybol ott egy felirat fixXxed critical security flow!!!!)
179 oraja megy a gepem, ez ido alatt a 2.80-as winamp kevesebb, mint 18 percet hasznalt a procibol, pedig napi 24-oraban fut es eleg sokat szol is a zene, mitobb, realtime prioruitasa van nekije - na ezt uberelje valaki 5-os winamppal
twollah: egeszen pontosan![[kép] [kép]](http://cyla.srv.hu/pics/emotions/icon_rtfm.gif)
Gambit: kar volt, par napja neztem vegig en is a modos temakat de nem volt, csak par regi topicja, meg egy bizonyos KSanya --- faradtgozt es ph interaktivot kellene atnezni, de ahhoz lusta vagyok
kerdezni kerdeztem mar, de nem derult ki egyertelmuen meg az sem, hogy O nyitotta-e
majd dobok rea egy mailt, ha nem leszek ahhoz is lusta
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest