Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
twollah
üzenetére
nincs, mert az a buzi nullsoft megszuntette a classic.winamp.com-ot
pontosabban ezen is az otos winamp masik a kepembe (persze hatalmas piros betukkel egybol ott egy felirat fixXxed critical security flow!!!!)
179 oraja megy a gepem, ez ido alatt a 2.80-as winamp kevesebb, mint 18 percet hasznalt a procibol, pedig napi 24-oraban fut es eleg sokat szol is a zene, mitobb, realtime prioruitasa van nekije - na ezt uberelje valaki 5-os winamppal
twollah: egeszen pontosan![[kép] [kép]](http://cyla.srv.hu/pics/emotions/icon_rtfm.gif)
Gambit: kar volt, par napja neztem vegig en is a modos temakat de nem volt, csak par regi topicja, meg egy bizonyos KSanya --- faradtgozt es ph interaktivot kellene atnezni, de ahhoz lusta vagyok
kerdezni kerdeztem mar, de nem derult ki egyertelmuen meg az sem, hogy O nyitotta-e
majd dobok rea egy mailt, ha nem leszek ahhoz is lusta
[Szerkesztve]
Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest