Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igazad van, de a palackot + töltőjét már nehéz felvinni a repülőre, míg a mellény elfér. Másrészt szerintem annak az esélye nagyobb, hogy a kölcsönzői mellény kiszakad / elromlik a ''felfújós része'', mint annak, hogy elromlik a palack, arról nem is beszélve, hogy levegőt kérhetsz a társadtól, de ha a mellényed kidurran, akkor senki sem fog utolérni a tengerfenékig.
A klubról csak azért írtam, hogy nem játszik, hogy ne írj róla többet, mert felesleges :)
A ''sok macera'' miatt is örülök, hogy rátaláltam a búvárkodásra, mivel így talán lesz kedvem eljárni az uszodába edzeni, mert egyelőre nem sportolok semmit, és kezdek elhízni. (177cm/78kg, de a versenysúlyom kb 72 lenne.) A másik pedig, hogy a tengerig nem kell eljutni, mert itt van pl a Hévizi barlang, vagy ha mégis tenger, akkor vannak 4-5 napos túrák Horvátországba kb 50e-ért...
Aktív témák
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest