- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Van olyan mp3, hogy kurvaélet, csak azt az Alvin és a Mókusok játszák :D . Kúltúra fijatalok, kúltúra.
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
istenem de jó, itt nincs politika...köszönöm...:o
-
Sianis
addikt
Mentem alaudni, jóccakát!
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
nah sikerült befagyasztani az OFF Topicot?
-
Sianis
addikt
helló népek!
Milyen tűzfalat érdemes feltelepítenem? -
Sianis
addikt
Nyáron kb. ennyi a fogyasztás.
Felhívtam egy sofőr ismerősömet, hogy 95K-t tankoltam a kocsiba, azt mondta, hogy azonnal szívassuk ki, mert tönkreteszi a motort. Elvittem egy szerelőhöz, az meg azt mondta, hogy ha nem fulladt le azonnal a motor, akkor valszeg nem lesz semmi baja. Hát inkább neki hittem, ez olcsóbb megoldás. :)ha úgy érzed, hogy egy kis plusz olaj nem árt a gépnek...
-
Sianis
addikt
jó nekem a Renault Twingom...városban 7 azon kívül 5 lityit eszik, igaz, hogy 4 személyes és két ajtós, de legalább megy, nem döglik be és nagyon kényelmes.
-
Sianis
addikt
''...pláne ha akkora mint egy fél alma''
És mivan ha fél mázsa?;]akkor azt már bányászni kell....urulógus bedug egy mini légkalapácsot és trüüüüüüüüüüüüüü elkezdi dolgozni
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Húgykövet:)
Habár, ha oda szabadul, akkor ott biztos kő-kövön nem marad!!!:DDD
[Szerkesztve]hát kipisilni biztos roszabb lenne...pláne ha akkora mint egy fél alma :D
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
én még nem reggeliztem, de most hogy említettétek össze is futott a nyál a számban, úgyhogy ilyen tájú kényszereimen megyek és könnyítek.
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
ajajajajaj itt még mindenki alszik
-
Sianis
addikt
Sziasztok, jó reggelt.
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
és ami mostanában bejön...
Partraszállós az nagyon jó...covbojos...tankos romantikus..mutánsos az mindeny mennyiségben, de csak haa jó... :DD tudjátok miről van szó? -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
ahaaam értem...
Időzavarban című filmet láttátok már? Hatalmas, hogy mennyire megkeverik a szart benne, még én is elvesztettem a fonalat, pedig thriller ritkán fog ki rajtam... -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
demijazazaszámörtájm?
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
szerintem kifejezetten üdítő folt, amolyan normálisabb jim carrey, tud nagyon idióta lenni és nagyon komoly is. nagyon profi all rounder szerintem.
az őőőő jeeeee ahaaha ööö jeee videóklipjeit meg nem nézem meg nem hallgatom:D
de a sumertime száma az továbbra is az egyik örök kedvencem, azt egyszerűen hibátlan, akármilyen vén zene is már:))jim carrey rlz! ő a legjobb vígjátékszereplő a világon. Minden6ót láttad má?
''és látá isten, hogy ez jó...'' -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Gyerekek, nem tudja valaki hogy név alapján lehet e email címre keresni?
Nem magyar az illető hanem svéd tehát ennek fényében.
Ha valaki esetleg kinyomozná Theresa Kastor email címét annak fizetek egy üveg Jägert vagy hasonló piát vagy amit akartok.:DD Ha pest megyei elviszem a következő PH! lanra.jöhet a Jager, de a címet nem tudom :DD
-
Sianis
addikt
Októberben, azok is hivatalosak, nem pótok, de akkor lesznek...
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- Projektor topic
- Debian GNU/Linux
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Analóg fényképezés
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- 27% - GAMING PC! Intel i7-13700KF / RTX 4070 Ti / Z690 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- iPhone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest