- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
maxika2004
üzenetére
Canon APS-C vázon 1,6 a crop szorzó, tehát a 18-200 obi 1,6 szorozva (29-320) megközelítőleg olyan látószöget ad mintha a Full Frame vázra tennéd a 28-300 obit. Vagyis az 550D gépeden a 300mm már egész jó tele lenne, de a 28mm már lehet sokszor szűk lenne. Nem, semmi hátrány nem ér ha a sima DI jelölésű obit teszed a gépedre. Nem tudom milyen obi a tami 28-300 nem ismerem, viszont a tami 18-200 próbáltam és gyorsan le is raktam, szerintem nem éri meg az árát. Ha úgy is veszel 55-250-t ami gondolom canon lesz, akkor nem érdemes gondolkodni ezekben, tartsd meg a 18-55 kitobit ha van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest