- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
role_of_72
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hátha Ti tudjátok a választ:
Canon APS-C vázon használok egy Helios 58/2 Zenit obit, van hogy közgyűrűsorral (jófajta háromrészes ebay-es: 9mm, 16mm, 30mm M42).
Az a gondom, hogy valamiért ha az összeset használom (55mm), akkor valami nem ok vele. Tükröződik valami, vagy én nem tudom.. Példának okáért készítettem egy próbaképet. Azért érezni, hogy nem az igazi.
Ugyanakkor 25mm-el használva pl. semmi gond.
Annyit már kisilabizáltam, hogy napnak háttal is ugyanúgy jelentkezik a probléma, mint napnak szemben, úgyhogy ez kizárva...
Közgyűrű nélkül szintén semmi gond.Ötletek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Robotporszívók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS R (Csak 7 000 expó!) - Újszerű -
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest