- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
igen, nyilván a legkisebb fókusztávolság mellett tudják az 1:1 leképezést. ez a Sigma 105 esetén 31,3 cm asszem. mármint a fényképező érzékelőjétól ilyen távolságra lehet a tárgyad.
raynox 250-est próbáltam egyszer, nekem nem jött be, de amúgy az is használható, és ugyebár lényegesen olcsóbb.
nem csak Sigma obit érdemes kipróbálni vásárlás előtt. a Sigma macro obik azért elég jók szoktak lenni, legalábbis én nem nagyon hallottam pontatlan darabról.
sztem teljesen egálban van a Tamron 90 és a Sigma 105. tényleg csak a gyútáv döntsön, és persze a beszerzési ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Asustor NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest