Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
Slowman
üzenetére
ejj, én azért tudnék szeretni egy olyan, a tecsős videón látható "zajos" kombót

meglepődtem, milyen gyors a Tami fókusza, sztem ez bőven rendben van + én (a saját szintemen) nem látok problémát ha nem csendes a fókuszálás de ez szubjektív. a második videó is érdekes, látom, amit látni kell... (volt nálam egy Tamron 18-250, az lényegesen lassabb volt mint a Pentax változata). és igen, sajnos drága az 50-135, ahogy a Sigma 50-150 is az, ezért sem veszek ilyet
én már nem tudok mit hozzátenni, tök egyértelmű hogy a Canon vázak, obik legjobbjai profibbak mint a Pentax-ok (vagy a Sony-k), ha van zséd és igényed, váltani kell. aki pl. munkára használja, biztosra megy, vesz egy Canon egszámjegyű vázat és a legjobb L-es üvegeket.
azért f2.8 és f4 között van különbség, hogy reagáljak a hsz-ed elejére, DOF, kevés fényben használható alacsonyabb iso, ezek nem mindegyek. lehet hogy a Canon 70-200/4 már nyitva is világverő, de ez említett S/T-ok is bőven jók voltak, nyitva is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest