Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
segítene, ha leírnád, milyen egyéb obid van, de egy vélemény: a 18-135 egy jóféle utazó zoom. nem fényerős, de az élessége rendben van. képstabi sajnos nincs benne... de ha megvagy anélkül, én egy fixet néznék, a 18-135 mellé: 35/1.8, 50/1.8, 85/1.8, ezek közül egy-kettőt. főleg az utóbbi kettővel sokkal jobban fogsz tudni portrézni mint bármelyik említett zoom obival. egy obipark fényerős fix nélkül olyan mint a Dallas Bobby nélkül

még valami: a Tamron 17-50 sztem jobb a Sigma 18-50-nél, használom, szeretem, de hallottam már ellenkező véleményt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Filmgyűjtés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Milyen okostelefont vegyek?
- Crimson Desert
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házimozi belépő szinten
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest