Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mordeaux
tag
köszönöm, ok ez nem volt tiszta, tudtam, hogy nem szabad ilyen egyszerűen kezelni, sokat olvastam ezekről relatív így gép nélkül, de sehol nem esett le (meg konkrétan nem is írták így le) hogy a tartomány ennyire nem mindegy ha innen vizsgálom a dolgot
igen tudom, hogy semmi nem olcsó
de először úgyis meg kell tanulni fotózni, addig nem kell igazán profi és drága gép, viszont a lehetőségekhez mérten talán belefér valami alsóbb kategóriás, de számomra kielégítő objektív 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Steam topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- VR topik
- EA Sports WRC '23
- S23/ Android probléma
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de először úgyis meg kell tanulni fotózni, addig nem kell igazán profi és drága gép, viszont a lehetőségekhez mérten talán belefér valami alsóbb kategóriás, de számomra kielégítő objektív