Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
eastsider
üzenetére
Jah ééétem, hogy mire gondoltál
. Nah ezért mondtam, hogy lehet kavarom egy kicsit a témát, mert nem vagyok otthon Nikon obikba, csak tudtam, hogy van valami
.Jelenleg nagyon hajlok a Sigma 24-70 felé:
3 év gar, kalibrálható, 70-es vég, jobb minőség építés és rajzolat terén is, elméletileg valamiféle jobb leképzése van mert ott a macro mögötte, de ez szinte semmi sem nyom a latba.
Ami nem tetszik, több mint 40k a különbség (145k) és 24-es kezdő.
17-50 Tamron:
17-es kezdő, olcsóbb most akciósan 95k. Beférne mellé esetleg egy olcsóbb tele mondjuk Tamron 70-300.
Elméletileg rosszabb rajz és pontatlanabb fókusz (jobban le kell tesztelni) és még nem is kalibrálható, 1 év gari. Viszont, ha ezt veszem nem vennék sztem később sem 10-20-at (már minek, annyit nem használok nagylátót) inkább a 70/2.4-et vagy egy Sigma 105/2.8-at.És sztem az a pancake igen jól is szerepelt
[link]. ezután a teszt után csábultam el
. Mondjuk minden pancake obi igen jól muzsikál csak kicsit borsos az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Nah ezért mondtam, hogy lehet kavarom egy kicsit a témát, mert nem vagyok otthon Nikon obikba, csak tudtam, hogy van valami
.