- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
ballington
üzenetére
Sigma 17-70 jó választás. kitobinál lényegesen jobb, fényerősebb is, makrózásra is egész jól használható. volt ilyenem, fél évig használtam, az árát sztem megéri. használtan is szokott lenni, én 2x is adtam el, 55k-ért. 85k-ért újonnan már kicsit sok, főleg hogy év elején még 70k volt. nagyon fontos, hogy ha ilyet veszel, akár használtan akár újonnan, alaposan le kell tesztelni, mert gyakori a fókusz hiba.
a MAF 24-105 is jó obi, nekem 24-85-öm volt pont a Sigma 17-70 előtt. nagyon szép színeket ad, kicsit lerekeszelve az élesség is jó. viszont a 24mm az ekv. 36mm az A200-on, ami már nem igazán nagylátó.
a 24-105 inkább FF-en jó átfogás. amúgy ha FF-et veszel, a 24-105 egy jó kezdő darab, de egy FF váz azért jobbat érdemel. itt [link] van egy teszt a 24-105 Sony változatáról, ez talán egy hangyányit jobb a Minolta változatnál. eladni bitzos el lehet később is.
ha fényerős alap zoom-ot akarsz, akkor sztem egy Tamron 17-50-nel jársz a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest