Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Dare: én a gyakorlatról beszélek. Még soha nem tartottam 1.0-ás vagy az alatti F értékkel rendelkező obit a kezembe.
De egy hasonlat: egy Ferrariba 500 lóerős motort tesznek, vagy 550 lóerőst. Mind a kettő vinni fogja a 320 Km/h-t.
Az egyik kicsit gyorsabban gyorsul és kétszerannyiba kerül...Én szerintem annyira nincs különbség a kettő közt... csupán az ár.
A Leica sosem volt piacvezető az optikákban. Nem övé a legtöbb eladott optika, még csak közép mezőnybe se van ezen a téren. Egyedüli, amiből megélt... az bizony a neve és a minőség volt. Ahogy írtad, a kornak megfelelő legjobb minőséget produkálta.
Már nem... Mára ott díszeleg (majdnem) minden panaszkodik gépen.Azt mondod, hogy a legjobb bennük az optika... Igaz, de azért a 18-20X-os nagyítás alaposan rányomja a bélyegét a minőségre.
A hyperfocal distance... nos az kis F értéken jó messze lehet. Hány olyan példát látsz Cass által linkelt képeken, aminek a fókusztávja csak a közelébe van?
Egy kérdés azért: szerinted te látnál tényleges különbséget képminőségben az F0,95-össel készült képeken? Te ilyen "vájt" szemű vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest