- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
szia!
nos, 25 - 150 kozott es arban pedig haat, eleg sokat koltottem mostansag gepre igy jo volna 100 alatt maradni, de azt nem akarom hogy veszek most valamit 90ert, de 110-ert meg valami sokkal jobbat lehetne kapni.
ebben a kategoriaban viszont inkabb ahogy lattam a tamron es sigma kinal nagyobb atfogasu obikat. de azokat meg nem ismerem egyaltalan.
egyszer neztem egy 24-70 2.8 USM L canon obit, az nem rossz, de majdnem 300k ami azert eleg sok, meg hat a 24-70 nem tul sok. Olyas valami kene amit csakugy vihet magaval az ember akar egy kisebb taskaban is sokat is lat es viszonylag jo kepet ad, nem torzit, fokusza ok, IS nem feltetel, es eleg jo fenyereje is van
lehet hogy sokat akarok
vagy esetleg hasznaltpiacon kene korbenezni? szerintetek?
b
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest