Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Fix 2.8 / 100mm makró obi olyat csinál, hogy ha pl 8-as blendével szeretne a haverom fotózni vele, akkor a gép 99-es hibaüzenettel elszáll és nem fotóz
ha kicsit távolabbról fotózna akkor engedi... egy bizonyos közelségben egy témához már elszáll. Én ez nem igazán értem, meg nem is értek hozzá ennyire, de vkinek ötlete hogy mi lehet a baj? Canon eos400 gép, Tokina AF 100mm f/2.8 AT-X Pro D macro az obi ha jól emléxem.
Kösziszerk: már obit feltéve megy akár 20-as blendéig is... szala gép maga talán nem lehet rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha kicsit távolabbról fotózna akkor engedi... egy bizonyos közelségben egy témához már elszáll. Én ez nem igazán értem, meg nem is értek hozzá ennyire, de vkinek ötlete hogy mi lehet a baj? Canon eos400 gép, Tokina AF 100mm f/2.8 AT-X Pro D macro az obi ha jól emléxem.