Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Ha van egy kis időd, ebbe olvass bele. Sajnos magyarul egy szót sem találtam erről az obiról és a legtöbb helyen csak rendelésre van. Ugyanitt elolvastam az 50-es (nem ART) Sigma véleményeket is, meg a Tamron 60/2-ről leírtakat is és nem dicsérik őket igazán. A Canon 50/1,4-el az alap gondom, hogy nem makro, ami még közgyűrűvel orvosolható, de mivel portréra sem az igazi, így sanszos, hogy kiesik a választékból. A 60 már jobban tetszene, de azt megint csak lehúzták, mind a Tamront, mind pedig a Canont, a Sigmanak meg nincs 60-as, legalábbis nem találtam.
Szubjektív véleményre lennék kíváncsi és magyarul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest