- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Csak hogy mégegyszer nekifussak... próbálgattam és rá kellett jönnöm, hogy biza már a 85mm-es gyutáv is sok nekem arra, amire használni akarom. Olyan messzire kell vele menni, hogy szinte nincs annyi hely, így lefelé nézelődök inkább.
Most épp a Sigma 70mm f/2.8 EX DG Macro és a Tamron AF 60mm f/2 SP Di-II LD IF Macro amire ráakadtam. A Sigma-ról amit eddig találtam külföldi fórumokon, az mind agyondicséret, míg a Tamronnál volt némi szájhúzás, de összességében az is ajánlott, mindenesetre a Canon 60/2,8-at lekörözik, de főleg a Sigma.Ezekről van valakinek tapasztalata?
(Sajnos használtan egyiket se találtam eddig, de most ott tartok, hogy inkább kicsit spórolok hozzá mint olyan obit vegyek amit utána megbánok, mint az 50/1,8 II anno vagy az a bizonyos EF-S 17-85)
Tehát amire nekem kell, az a tűéles akár makró és a szépen mosott hátterű kis mélységélességű portré, amin viszont a szemek olyan élesek mint a borotva éle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest