- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
SipiBcs #7046 üzenetére
Jó reggelt.
Sipi ilyeneket meg se kérdezz itt
.
Ovecs ezt most találtam,nagyon jó áron van a Logitech MX518 Batman Edition.
-
ovecs
senior tag
Booz mé nem dugtad be neki? Egy gyors francia... már metélve lennél
-
booz
senior tag
szavanna hórgásztó
-
booz
senior tag
nos megérte kimennem hajnali 4kor pecázni és 1m csuka és 9,80kg lett az eredmény
-
tucsike86
tag
Sziasztok!
Linuxos szerver installban tud nekem segíteni valaki? A szerver megy gyönyörűen, egyes emberkéket azonban nem enged fel.. ... ... PÜ jellegű lenne a dolog.
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! Ha menni fog, akkor várunk mindenkit szeretettel a szerverre, laza kis délutáni TDM partikra, 16 sloton. Csak menne már...
-
booz
senior tag
gyerekek ez a ph már olyan mint a bolha piac mindenki alkudozik ha felteszel valamit eladni x összegért tuti -10000ezerrel kinál érte kevesebbet kész röhej
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
˙´`˛°˘^ˇ~€¤§Ä|ä|\
\
\
\/ -
Dashes
őstag
-
Balinov
titán
azt tudom, de gyakorlatilag ennel minden halkabb..Emlekezz csak vissza, mindig panaszkodtatok a turbina alapzajra TS-en....CCC-bol lehet szabalyozni a ventit, 20% a legkisebb ertek, ekkor idle 50C korul van a GPU...ja, es GPUZ szerint meg igy is 2kRPM korul teker az a fos 8centi koruli venti...50-60%-tol felfele meg max fordulaton, valami 2600-al....
-
Balinov
titán
Nem mondtam? Penteken hivtak, hogy megjott a zsuga, mehetek erte. El is hoztam izibe. szeriaszam alapjan kaptam egy masik kartyat. Viszont ez is kurva hangos. Amit hallotok TS-en hatterzajt, az a hiros Anusz fele nem referenciahutes. Most kajtatok valami epkezlab, halkabb, szabalyozhato, hatekony es megfizetheto vga hutes utan....
Perszehogy rakok fel kepeket,
-
PyroS
senior tag
-
ovecs
senior tag
Rohadt unalmas ma is a meló..... Legalább az ablaknál ülök, így stírölhetem a kolleginákat odakint
Nagyon örülök a jó időnek, mert végre előkerültek a miniszoknyák
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7009 üzenetére
Ezek a szemét légitársaságok... mikor már fizetnéd a jegyed még mindenféle szarság költséget rápakolnak
Végülis 41.459 forint lett kettőnknek oda-vissza, úgy, hogy nem adunk fel poggyászt.... Mondjuk nem is viszünk sok mindent, kint szeretnék inkább venni 1-2 jó cuccot a charity shopokban, mert az a városnézés szerves része
Október 22. én 22 :25 re érkezünk
Reszkess DUBLIN
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #7001 üzenetére
Az irodám ablakai pont keleti és déli irányba néznek. A nap munkaidő kezdettől a munkaidő végéig folyamatosan besüt. Meg lehet dögleni a melegtől.
Arról nem is beszélve, hogy 1 hónapja csinálják az ablakom alatt lévő főutat, így állandó jelleggel ütnek, fúrnak és mocskosul büdös van. A türelmetlen autósok mocskolódnak, verekednek, karamboloznak. Nem a legjobb feltételei a munkának,de nyomni kell, mert tele vagyok ügyiratokkal, amiket a szocpol miatt nagyon rövid idő alatt el kell intézni. Monjuk azokat is szeretem, akiknek most jut eszükbe építési engedélyt kérniük az utolsó pillanatban.
-
Balinov
titán
hat, szvsz nem rossz. Persze, csak ha eleg arra a par napra a kezipoggyasz. 55x55x40cm-be belezsufolhato cuccost. Lehet erdemes lenne 1 checked baggate-t befoglalnotok, ugyis megeri szvsz.
Osszehasonlitaskent:
tavaly novemberben, AerLingussal helyjeggyel, 1-1 checked baggageval volt 312€ kb 1 honappal elotte foglalva. Tel vegen ugyanugy Lingus-szal volt vagy 450 a retur, igaz repules elott 2 nappal foglaltam. Utoljara 2 hete Ryanairrel 1-1 checked baggage-val 251€ volt, cakkpakk. Az a 36 rupia egy laza 270-es arfolyamon is 130€ korul van, annyiert szvsz ajandek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest