- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
athomi
veterán
Nem pont az anyagiak előteremtésére gondoltam, hanem az emberi munkára. Én már kezdek belefáradni.
Először lambéria bontás, régi 70-es évekbeli mettlachi felverése az egyik helyiségbe, ősrégi tapéta leszedése, beépített bútor kiszedése, rengeteg lyuk és néhány repedés helyreállítása a falon, csempézés, csempevágás. 100x megjártam az emeletet a sok hulladékkal lehordásával. És még hol a vége...WC csere, mosdó helyreigazítása, konyhabútor kiszedése (mögötte rendet kell vágni), festés, takarítás, bebútorozás.
-
SipiBcs
őstag
Szeva!
MW2 és BO összegyúrva ami a perkeket és a navigációt illeti. Van egy rakás újdonság a fegyverek kiegészítőinél csak, hogy bonyolódjon az élet.
A killstreak-ek nem számítanak bele a következőbe és mind a 3 külön gombbal hívható le. A hangok nekem szimpatikusak.A mappok pedig pont a BF ellentéte. Be vannak sűrítve, csak rush az egész game. Pörgős, húzós. Egyre inkább bejön, minél többet tolom vele.
Ami nagyon jó, hogy ugyanaz a mozgás van, mint 4-ben vagy a 6-ban.
-
athomi
veterán
El tudom képzelni milyen érzésed lehet, mert én ugyanazt érzem mikor tizenévesek közé megyek.
Mindegy, ha most a csaj plátóiba szerelmes, akkor baszhatom az egészet, ha szimpi vagyok ha nem. Én sem tudnék most nagyon más csajra koncentrálni. Nem tehetek mást, most már ki kell várnom mire jut a faszival, max. megnézem a házasságukat.
-
athomi
veterán
Ha ennyire bejön akkor menj oda hozzá és hívd meg valahová.Még ha nem jön össze akkor is jobb lesz mint így.
Ezzel én is így vagyok, csak most nem hinném, hogy bármi értelme lenne a dolognak (azon kívül hogy jól beégetem magam), miután hajkurász valami faszit, ahol lehet azóta már sínen is van.
-
athomi
veterán
Sajna annyit megtudtam ma, hogy neki bejön valami faszi, akit csak így plátóian ismer, de neten át rápróbálkozik.
"remélem összejön ha nem akkor sincs gond"
Sajna van gond, mert jobban bejön, minthogy csak szimplán tetszeneés nap mint nap látni fogom, így meg felejteni nem könnyű. Ráadásul most hogy vmi csávó tetszik neki, meg próbálkozik, odamenni sincs értelme részemről. Most max. kivárok hogy mi lesz velük. Mostanában semmiben sincs szerencsém.
Magam alatt vagyok, holnap hülyére lábazom magam mérgemben.
-
Balinov
titán
Szeva Pyros,
nem kovettem abszolute a black ops-ot, de a multi hogy muxik? megint ilyen IWNet-es szar, vagy vannak dedikalt szerverek?
Multi a COD4/MW2-ehez hasonlitva milyen? Van legalabb olyan?
Hetvegen majdnem megvettem, voltunk egy jatekboltban, kivolt akciozva 35€-ert...odarohanok, erre a faszkalapok csak a boxos meg Ps3-as verzat aruljak..
-
Balinov
titán
hat, en is igy vagyok, multheten kb 2x vettem elo, akkor is csak par kor erejeig.
Sipi: koszonom kerdesed, jolvagyunk, megvagyunk, Veranak uj munkakore van, halistennek szakmai. Kocsira nem panaszkodtam, bar majd' 3 honap utan hagyta jova a biztosito a karigenyt es allhatott vegre a szaki a javitasnak, de mar 2-3 hete megvan az is, uj kozponti zar, ajto beallitva, olajcsere,meg egy hasznalt sony fejegyseg is befert a keretbe.
-
SipiBcs
őstag
Sikerült!!
Barátom ráengedett valami ERD Commandert vagy mijaszöszt... erről bootolt... szépen le tudott szedni valami 300 Gigát a winyóról. (ennyit kértem, hogy legyen meg)
Mint kiderült már nem garis a seagate... úgyhogy megpróbálom a lakásbiztosítást... ha nem megy, akkor valahonnan szerválnom kell winchestert!
-
Paul119
addikt
[12:02:25] <[HUN]Jurily> most meséljem el, mi történik ha véletlenül egyszer kocsiba ülök? :]
[12:02:31] <[OP]avatka> aha
[12:03:12] <[HUN]Jurily> megállunk a pirosnál, beáll mellénk egy audi, benne három csaj
[12:03:30] <[HUN]Jurily> haverom átvigyorog, lehúzza az ablakot
[12:03:56] <[HUN]Jurily> a csaj furcsán néz, de azért lehúzza ő is
[12:04:09] <[HUN]Jurily> srác átüvölt: "nálatok is fingott valaki?"
[12:04:14] <[OP]avatka> wáááááááááááááá
[12:04:41] <[HUN]Jurily> rájuk kellett dudálni, mert annyira röhögtek hogy nem tudtak elindulni :] -
athomi
veterán
-
gyerpi
aktív tag
-
athomi
veterán
Nem volt kedvem sokat tesztelni, csak a Dirt2-t néztem meg, mivel használja a 4 magot. Használja is, mind a 4 magon egyenletesen oszlott meg a terhelés magonként 60% körüli használattal. Szinte hajszálra ugyanolyan értékeket kaptam (min., max., avg), mint az E8200-zal.
Szóval játékokat alatt nem sok értelme a 4 magnak, még akkor sem ha használja a játék, kivéve ha alacsony felbontásban, alacsony grafikai beállításokon játszunk.
szerk.: Azt hozzátenném, hogy alapon ment a quad, 2.33 Ghz-en. Teljesen elég egy HD4850 alá 4 magot használó alkalmazások alatt. Ha húznám sem lenne több fps-em, mert VGA limit van és nem procilimit. Más játéknál, ahol csak 2 mag van kihasználva, elképzelhető, hogy kisebb procilimitem lenne, de ezen egy kis tuning majd segít.
-
Balinov
titán
ha gondoljatok, szombaton + vasarnap tudok hostolni privat meccset. Egesz hetvegem szabad, mivel Vera nappalos.
Tegnap rajottem, hogy lehet steam-en belepni utanatok, tok fasza volt tolni ismeros arcokkal. Kezdek raerezni az MW2-re, nehol egesz jol ment a korabbi benazasaim ellenere.
1 kerdes steamrol. nem tudok ALT+TAB-bal atvaltani desktopra Win7-en, ez nalatok is igy van?
-
Balinov
titán
tetszeni tetszik, bar neha azt sem tudom mit csinalok, hol vagyok, meg kikivel van. multis mapok mintha nagyobbak lennenek, mint a MW1-ben, szoval az alatt a 2-3 ora netto jatekido alatt rohadtul nem tudom meg magam kiismerni. a fegyokrol nem is beszelve...
]
warra en is kivancsi leszek, hogy lesz megoldva. -
athomi
veterán
A kihajlás hiányára két dolgot tudok elképzelni. Az egyik, hogy sokan nem tudnak kezelni ennyi billentyűgombot, a másik, hogy a konzolosok a joy-jal képtelenek rendesen használni, illetve akik billenytűzetet használnak, azok előnyben vannak. A fegyverek kevésébé rángatására hasonló tippjeim vannak. Nem véletlen mondom, hogy az egész el van konzolosodva.
-
Balinov
titán
jelentem tegnap ejjel jottunk meg parizsi hosszuhetvegerol. cod mw2 meg nincs a kezemben, pedig 9-en feladtak, remelem holnap meghozza a futar melohelyre. tapasztalatokat holnap estenel elobb nemigen. bar lehet +1 nap is, mert fel kellene tennem vegre a vegleges win7 x64 profot
-
SipiBcs
őstag
-
athomi
veterán
Különben emiatt az elkonzolosítás miatt nagyot csalódtam az IW-ban. Konzolon szokás, hogy elindítod a multit és bedob egy pályára meg egy csapatba, de ott nem gáz, mert a konzol erre való, míg a PC egy társasabb hardver (tímszpík, haverok, stb.).
Úgy néz ki a PC-re már az IW sem akar felesleges erőforrásokat fordítani... -
athomi
veterán
-
SipiBcs
őstag
Friss infó a multiról!
LVL4 a 3 map után! Kentem a kölkök száját!
Nekem 1 picit plasztikusnak tűnik, olyan furcsa... a mapokat még meg kell ismerni, no meg ez a TDM 1 picit frusztrál, sosem szerettem igazán. De majd belelendülök!
Ami most még érdekes, hogy valószínűleg nagyon low és high skillű emberek keverednek, hogy csak az lvl alapján osztályoz a steam.
-
SipiBcs
őstag
Nyah... 2 map után az első benyomások a single-ről:
Grafika: 1280 x 1024ben akadásmentes, kontrasztos... nekem tetszik.
Hangok: mintha hellokitty-s fegyókkal babrálnék, egyenlőre nekem olyan kislányos.
Játékmenet: pörgős, nincs leállás, zúzda ezerrel. Jók az átvezetők. A második havas résznél jópofa a motorosszán, izgalmas, húzós, csak rövid.A fejem: körbe van vigyorogva!!
Rálesek a multira!
-
SipiBcs
őstag
Ha jól értelmeztem a tegnapi info morzsákat, meg az esti beszélgetést, akkor én a következőt tudom elképzelni: Az IW indít egy rakás szervert, ahol lehet pubolni, lehet privát matcheket indítani. A későbbiekben véleményem szerint majd lehet szervert bérelni saját részre, amit ők ellenőriznek, bedobnak a nagykalapba, de az általad meghatározott névvel és CSAK a steamen keresztül teszik elérhetővé.
Persze ez hozza magával, hogy feltörik és crackelt játékkal is lehet csatlakozni majd az ilyen-olyan szerverekhez. Csak idő kérdése.... Ahol crack van, ott jönnek a csíterek is... szóval ez a része sem lesz más, mint eddig. Aki viszont eredetivel csítel meg is érdemli, hogy sz@rba menjen a serialja egy jóképű guid-bannal.
Most teljesen másra van félretéve a cash-em (fogorvos), úgyhogy nem merek elvenni abból a kupacból a játékra. De megkérem a jézuskát, hogy a kislányom szülinapjára hozzon NEKEM mw2-őt!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mazda topik
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest