Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Balinov titán booz, forgalmaztok ti Toshiba PDA-kat? 
- 

kerlac őstag Sziasztok NYEV-esek!   
 régen jártam erre, bekukkantok, mizu Felétek! Ohh látom nincs didkó-hiány, már érdemes volt belesni ide!   
- 

hellboyxtr csendes tag Lefuttatam egy banchmarkot és az alatt is meghalt ugy h csere lesz ebből. 
 Ez tipus hiba nem tudjál mitől jönn elő darksodnak hívják 96GT retteget betegségeköszi az infot! 
- 

gyerpi aktív tag válasz  hellboyxtr

üzenetére hellboyxtr

üzenetéreszia 
 nekem is ez a gondom ez 1 hardver hiba nézz be a [9600 GT topicba ott megtudod részletesen mi is a gond és ha jól emlékszem csak a csere segít vagy lemondasz pár játékról ez van
 milyen típus amúgy
- 

hellboyxtr csendes tag Helló! Ha valaki tudna valami okosat mondani nagyon örülnék.Az a problémám h Cod4 multiba nyomom és egyszer csak elsötétül a monitor no signal semmire nem reagál.Nyomok egy Resetet vissza lépek és megy megint egy darabig és újra ezt produkálja.Videokarim 9600 Gt más játék viszont simán megy rajt Pl Crysis semm fagy ki semm a FEAR.Ezeken pedig maxon van a felbontás a Cod-ba meg csak 1024-768.Ha valaki tudna segíteni megköszöném mert már nagyon idegesítő. Köszi. 
- 

booz senior tag hejj csinos szöke vagy fekete nöt bérelnék hosszú évekre       
 latin vér elönyben 
- 

ovecs senior tag Jövő hét közepe után vagyok várható, de azért hétvégén valamelyik este is benézek... szakdoga hajrá van, közel a finish  
- 

PyroS senior tag Jó reggelt mindenkinek. Pfúú eléggé megrázó volt két hónap józanság után szülinapot ünnepelnem  .Vasárnap olyan másnapos voltam,hogy csak döglöttem egész nap .Vasárnap olyan másnapos voltam,hogy csak döglöttem egész nap . .
 Ma este már remélem tudok játszani.Ki ér még rá ma?
- 

booz senior tag köhöm nem akarok felvágni de nekem picit jobb van  
 nézd csak
 Windows XP SP3, Vista Ultimate SP1 x64
 ASUS R.O.G Rampage 2 Extreme
 Core i7 965ESw30@4750MHz
 3x2GB Corsair 1866 8-7-7-20CR1
 2xeVGA GTX280FTW SLi 740/1485/2800
 3xMtron7500 64GB SSD RAID 1
 2 Seagate Barracuda ES 1TB RAID 0
 Soundblaster X-Fi Fatility Platinum
 Enermax 1000W(1100W peak) DXX PSU (SLi certified)
- 

ovecs senior tag Csak úgy, komment nélkül Pirinek    
- 

athomi veterán Kétszer ment el. 
- 

athomi veterán Még csak most nézem, hogy a PIT klánnak befőtt lett. Most biztos kutyául érzik magukat.  
- 

PyroS senior tag Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntést    . .
- 

Balinov titán Csatlakozom, Boldog Szulinapot! Hihetetlen, itt mindig van egy jeles napja valakinek!  
- 

Csyppa senior tag bódog születésnapot  
- 

Boci_83 őstag Boldog Születésnapot Pyros !!  
- 

athomi veterán    Boldog Születésnapot PyroS! Boldog Születésnapot PyroS!   
- 

SipiBcs őstag Csatlakozom az előttem szólókhoz!! Boldog Szülinapot!  
- 

booz senior tag HEPPY SZÜLINAPOT PYROS KOLLÉGA SZÉP NAPOT ÉS SOK ALKOHOLT!!!!!!! 

- 

CséZé őstag Boldog szülinapot Pyros! 
- 

SipiBcs őstag Amit booz-nak említettem, az a többi NYEV-esre is vonatkozik, a részletek TS-en, ha valakit érdekel. Tehát lehet peca party-t rendezni felénk, mint azt ovecs leaderkollegafőnökproficsipással már beszéltük is! Ha tehetem, akkor az ősszel én sem maradnék ki abból a pálinkázásból!  
- 

gyerpi aktív tag no helló !!! szóval tavaly a NYEV-esek jót mulattak az idén re is meghívlak benneteket a céges kuckóba egy ivós őszi hétvégére !!! 
- 

SipiBcs őstag 
- 

booz senior tag hát szisztok megjöttem este war?  
- 

SipiBcs őstag Jót lövöldöztünk este!  THX!  
- 

ovecs senior tag Aki nem tud fizetni attól pénz helyett ilyet is elfogadok  
 [link] 
- 

mc-4 aktív tag "Cvar r_lodscalerigidi=2" Ezt üzeni a gép. 
- 

mc-4 aktív tag Sziasztok! Ujra raktam a gépem és az ótta punkbusterre kidob a legtöbb szerverről. 
 Letöltöttem a punk buster exe-t azzal mit csináljak?(részletessen írjátok le légysz, nem vok gép zsonglör)Köszi! 
- 

ovecs senior tag Periódus vége 
 2009-07-11 -ig rendezve a szerver, védelmi pénzt Pirin kívül majd mindenki küldje 
- 

PyroS senior tag válasz  Sirandrish

üzenetére Sirandrish

üzenetéreElnézést kérek Mr.Don Sirandrish      . .Bali: Nem régen kezdtem el játszani a Godfather II-el.Nem olyan rossz,bár az is igaz,hogy nem is sokat játszottam még vele. 
- 

Balinov titán válasz  Sirandrish

üzenetére Sirandrish

üzenetéreThe Godfather III-at rolad fogjak mintazni, remelem jobb lesz,mint a 2,mert az egy kalap szar 
- 

CséZé őstag egy Pyrosnak egy boldog névnapot  
- 

Balinov titán Gyogyreggelt mindenkinek! Szarult telt ez a 4 napos Husveti munkaszunet, vasarnap ota beteg vagyok, raadasul vasarnap este egyszercsak lekapcsolt a desktop gep mohaa-zas kozepette. Nezem mi a helyzet, mi a szar tortent erre kisult, hogy az asus 70-esen megallt a gyari hutes ventije es automatikusan lekapcsol emiatt a gep. Sanszos ,hogy penteknel elobb nem tudom visszavinni, remelem cserelik, nem szervizeskednek. Aldom a szerencsemet, hogy a zsugat nem netrol rendeltem, hanem helyben vettem. 
- 

Boci_83 őstag Hello all! 
 Úgy látom itt is hasonló a helyzet mint a szomszédba... 
- 

PyroS senior tag Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!  
- 

athomi veterán szabin vagyok egész héten, ha kell egy lámi beugrós szóljatok  
- 

PyroS senior tag Hello. Ovecs: elutaltam a lóvét. Bocs fiúk,hogy leléptem a második mapról de már majdnem elaludtam a székben. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
 . 

.Ha nem jön közbe semmi akkor én megyek.Köszi előre is
 .Ha nem jön közbe semmi akkor én megyek.Köszi előre is 

.
 .