- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #7995 üzenetére
Ne irigykedj, hiába járok a néhány 4-5 évvel ezelőtti 0.5 Mb-es nethez képest 15 Mb-esnél, sokkal nem vagyok előrébb. Ugyanis a fájlátviteli sebesség csak egy dolog, a válaszidő meg egy másik. És nekem az utóbbi igen fontos lenne a netes játékok miatt. Lényegében most ott járok a 15 Mb-es netemmel multiplayer játékok terén, ahol 3 éve jártam az 1 Mb-essel.
Egy ideig mindig jó volt a net, ment stabilan, faszán, aztán a szolgáltató szépen emeli a sávszélt mindenkinél, aminek hatására esténként szarni megy az ember pingje. Most jött el a UPC-nél ez az idő, pedig eddig zsír volt. -
SipiBcs
őstag
Közben, hogy ne csak gonoszkodjak: holnap kezdek az új melóhelyen. Az AutoTrader nevű újság Békés és Csongrád - megyei képviselője lettem.
Hétfőn úgy volt, hogy megyek Pyoshoz meg Yakohoz Egerbe, de miután este 8kor szabadultam Veresegyházról 7 órás fejtágítás után így nem mertem bevállalni a kanyart, no meg éjszaka csak nem fogok bekopogni senkihez!
Ha minden jól megy Yako ramjai nálam landolnak holnap, ha a felsőbb ügyintéző és a Posta is úgy akarja!
-
Boci_83
őstag
Elmentek most már mindannyian a csába! Itt nálunk sohanemlesz ilyen, most a max sávszél 5 mega ADSL-en, úgy hogy tiszta fos a netem, mert 2Km-re vagyok a központtól.
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7991 üzenetére
Társasházi program keretében a net ára 4k huf /hó
a 60 megás 5, a 120 megás pedig 6k/hó (persze a feltöltési sebesség is emelkedik ott) de hát szerintem ez is bőven elég bármire
Bali hétfőn kezdek az új helyen, ebben a 3 napban szabis vagyok, élvezem, hogy egész nap itthon döglődhetek... mondjuk holnap napközben elmegyek vásárolni, délután meg főzök valami jót, mondjuk egy babgulyást
Ja igen a 2. kép routerrel készült, mindjárt be üzemelem azt is a upc nethez, szal a pingem kicsit rosszabb lesz -
ovecs
senior tag
Bekötötték az új netet:
Szerintem elég meggyőző
főleg ha összevetem az eredményeket a régivel:
-
Paul119
addikt
-
PyroS
senior tag
Boci_83: Nagyon Boldog születésnapot
.
Booz : valamikor feljöhetnél TS-re dumálni
.
-
Undoroid
őstag
válasz
SipiBcs #7978 üzenetére
Szia!
Jót bizony!
Többet vártam Én is a javítástól!Jeleztem is a szakinak,hogy gáz van a vassal...szólt,hogy saját költségén kijavítja,ha visszaküldöm neki!Új kártyára most nincs pénzem és használtat nemigazán szeretnék!
Egy utolsó lehetőséget adok a javításnak -ha ez nem sikerül- a kártya megy a polc tetejére!Köszi a jókívánságot!
* * *
Adtunk az ellennek rendesen!Jönni fogok,ha tehetem!Jelenleg egy nVidia 6200TC van a gépemben,de azzal semmit nem lehet csinálni!A hűtésének a hangja sokkal erősebb,mint a 3D-s " teljesítménye "!Gondolkoztam már azon,hogy írok egy post-ot a 3D Mark 06 topikba!Enyém lenne a negatív rekord ezzel a konfiggal!Megdönthetetlen!
-
PyroS
senior tag
Ovecs: Boldog névnapot
.
Undoroid: jó kis játék volt
.Gyere máskor is
.
-
booz
senior tag
boldog névnapot ovecska
-
Paul119
addikt
-
Balinov
titán
-
ovecs
senior tag
Na skacok bekrepált a fülesem, eddig ilyenem volt: [link] szerintem ugyanilyet veszek helyette most is
-
Paul119
addikt
lol
-
Paul119
addikt
http://www.youtube.com/watch?v=vpdPSZB8A8E
hmm elég beteg
-
Paul119
addikt
http://www.youtube.com/watch?v=ZNgYwDjveSA
-
PyroS
senior tag
Nem akarok beleszólni,de:
Amúgy én maradok az NVIDIA-ás oldalon
.Pedig volt már egy csomó ATI-s kártyám is.
-
-
Paul119
addikt
Hali, ha esetleg valaki tud eladó jó árban lévő 5850 az jelezhetné, előre is köszi
-
athomi
veterán
-
PyroS
senior tag
Hello.
Ha esetleg valakit érdekel,Yako hirdeti a UD3P+Q9400+OCZ 2*2Gb 1150Mhz kombóját.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Éppen most próbáljuk a TS3-at Sipivel.Nagyon brutális
.Szerintem érdemes váltani
.
-
Hivatalos közlemény:
Minden jelentkezőtől megérkezett az esedékes szerver bérleti díj.
Minden jogot fenntartok, mint többségi bérlő(+50Ft, direkt így számoltam)! -
gyerpi
aktív tag
-
SipiBcs
őstag
Boci.... max MEDÚZA lesz belőled!
Más: kipróbáltam a TeamSpeak3-at. Kapott egy konzolos felületet, de alapjaiban a kinézet, beállítások nem változtak. A hangminőség sokkal jobb, tisztább. Azt írják a nálam okosabbak, hogy a felhasznált sávszél is csökkent a TS2-höz képest. Lehet egyszerre beszélni, nem vágja le a dumát. Mindenféleképpen komoly minőségváltozáson ment át.
Ha valaki szeretne rápróbálni, az ne tartsa magában! -
ovecs
senior tag
Na skacok összejött a másik meló, márc. 22-én kezdek náluk: [link]
-
athomi
veterán
Szeró: 85.25.148.131:29971
-
Balinov
titán
nekem bejovos
-
booz
senior tag
mi ez az új kinézet eltévedtem bazzeg
-
booz
senior tag
minden oké leszámítva hogy nincs gépem és kezdek kétségbe esni emiatt
de lassan beruházok valami vasba nem nagyba csak amin a cod elfut full hd-ban 47colos tv-n
-
booz
senior tag
hello fiuk lányok jönnék vissza de még kell vennem 1 masinát valami nem alapra gondolta azt még ki kell várni
remélem mindenki egyben van?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Építő/felújító topik
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged