- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #8407 üzenetére
Nekem az a maradvány jó lett volna.
Asszony szülei nevelőszülők, valami nagyon-nagyon budget gépet akarok a náluk lévő gyerekeknek építeni, amin ilyen cod4 féle játékokat eljátszanak. Mondjuk érte nem mentem volna hozzád, azt hiszem az pöttyet nem lett volna gazdaságos.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #8398 üzenetére
Asztalitól nem bírok megszabadulni, pedig jóformán csak netezni ülök le elé, mellette van 2-3 óra hossza játék heti szinten.
Na meg nálunk jön a második gyerkőc, ismét kisfiú lesz, március 15-re vagyunk kiírva, szóval onnantól végem, totálisan megsemmisülök mint pc gamer.
-
SipiBcs
őstag
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #8264 üzenetére
Szevasztok sracok!
Igy van, 13-an megnosultemNemsokara itt a teli szezon, szoval valoszinuleg beujitok 1 bulldozert, es mehet ujra a jatek
Amugy tavassszal csinalhatnank 1 bulit, ha mindenkinek jo, akar nalunk is lehetne, most vettunk 111nm es lakast, van erkely is, szoval elektromos grill is lesz tavaszig
A felesegemet elpakolom hetvegere, aztan felolem lehet egy pialassal egybekotott lanparty is akar, ha hozzatoka gepeket, vagy ha erdekel titeket Pesten valami, elmehetunk valhova a varosban. Alvas megoldott, csak halozsakot kell hozni, mert butor az meg penzhiany miatt nemsok lesz egyenlore -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #8196 üzenetére
Szeva Bali.
Dedikált szerók vannak de steam-es a játék.Szerintem van olyan jó mint a cod4 vagy az mw2.Igaz egy kicsit másabb a hangulata.A szerókra egy kicsit nehezen csatizik de az még belefér.Ja és mindig jönnek ki hozzá a javító patchek.Már 2-3 ki is jött.
Boci_83: csak az elején laggolt de a patch-ek javítottak rajta.Sipi is kipróbálta az én accountommal és nála is ment .Olvass utána a Black Ops topikban,hogy a te gépedhez hasonlón,hogy megy.
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Balinov #8154 üzenetére
tök mind1 mikor fogadták volna a egy Szlovák kormány sem engedné engedte volna meg, hogy a magyar kisebbségnek kiváltságai lehessen - szóval ez szimplán irigység semmi más
és nagyon hirtelen fogadták el az ellen törvényt pedig a lányomnak jól jött volna mert Hu-ba akar egyetemre menni -
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #8015 üzenetére
Hali! A rádiózás mindig is a szívem csücske lesz, de meggazdagodni belőle itt a viharsarokban lehetetlen. Ezért kerestem valamit a disco mellé!
Az új melóval meg sztem 1 hónap 2 hónap alatt fogok annyit gurulni a kocsival, mint máskor egy évben. Tudni kell, hogy az utazásra szánt időt én nem kedvelem. Ezért fizetek évi 100 forintot a teleportmegalkotók baráti körének. Itt belépsz - ott kilépsz és nem kell utazni!
Egyébként meg egyenlőre jók a visszajelzések, most még csak a betanulási - bemutatkozási időszak elején vagyok, de véleményem szerint ígéretes. Sok meló, sok pénz. Év végére autót akarok cserélni, mert bár nem szeretem kihangsúlyozottan a BMW-t, de az új 5-ösbe belehabarodtam! -
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7991 üzenetére
Társasházi program keretében a net ára 4k huf /hó
a 60 megás 5, a 120 megás pedig 6k/hó (persze a feltöltési sebesség is emelkedik ott) de hát szerintem ez is bőven elég bármire
Bali hétfőn kezdek az új helyen, ebben a 3 napban szabis vagyok, élvezem, hogy egész nap itthon döglődhetek... mondjuk holnap napközben elmegyek vásárolni, délután meg főzök valami jót, mondjuk egy babgulyást
Ja igen a 2. kép routerrel készült, mindjárt be üzemelem azt is a upc nethez, szal a pingem kicsit rosszabb lesz -
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7882 üzenetére
Sokmindentől függ.. Mert ugyebár kell 1 kis kezdőtőke, és ha irben nem találunk melót akkor csak elherdáljuk az eddig megspórolt pénzünket... Nehéz döntés és jól át kell gondolnunk....
Mindenesetre nézelődök itthon ezerrel, hétfőn pl megyek 1 gyógyszeripari céghez állásinterjúra, ugyanarra a szarra keresnek embert amit most csinálok... csak remélem jóval több pénzért....
-
ovecs
senior tag
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #7794 üzenetére
Nálam meg mindig csörög az a rohadt telefon, de tegnap óta még egy hívás se jött be. A melóhelyen alig van bent valaki. Most igazi nyugdíjasnak érzem magam.
Holnapra én is szabadságot veszek ki, mert a szobámat ki kell takarítanom, fodrászhoz kell mennem, és még ajándékot sem vettem senkinek.
amúgy ajándékvásárlásra ötletem sincs -
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7768 üzenetére
Ja rájöttem közben a feszugrálás lehetséges okára is. Be van kapcsolva az energiatakarékos cucc, szóval 1,184V a fesz 3600mhz-en, de ha vissza veszi az órajelet 1800-ra (6-os szorzó) akkor 1,2v-ot kap. Bár nem értem, hogy miért kap többet alacsonyabb órajel mellett a proc
Hunor:
mondjuk nálam a vga is húzva van, de nekem tegnapcrash-en megvolt a fix 250, szóval +20/30 fps szerintem amit adot, bár lehet h csak képzelődök -
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7765 üzenetére
Na szóval, próbálgattam orthos-al (12*300-on), de 11 perc után hibázott a dolog, aztán utánanéztem, és kiderült, hogy alulfeszeltem, mert a gyári vid 1,175V, én pedig 1,165-re állítottam. Adtam neki egy kis feszt, és lenyomtam 2 wart bármilyen probléma nélkül , hétvégén vagy amikor lesz időm amjd komolyabban tesztelem.
Ja és Píros, úgy néz ki, hogy a ramok mennek 900-on + 0.2v-al
A fesz most 1,184 és 1,2 v között ugrál, gondolom ez az alaplapom hibája, nem tudom, hogy ez mennyire gáz.
Itt egy screenshot a cpu-z ről.
[link] -
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #7743 üzenetére
Ha elkezd akadozni a steam és anyázik mindenki, nnnaaaaaa akkor frissül!
Én amikor belépek igyekszem rányomni a frissítések keresése gombra és kiírja mizu! De elvileg a beállításokban meg lehet mókázni, hogy automata legyen, te keress, milyen országból töltse... stb..stb...
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7685 üzenetére
Hello.
Tegnap felraktam és kipróbáltam a multit.Tök jókat nyomtunk a többiekkel.Nálam 1680-ban minden felhúzva max 85fps körül szaladgál de van amikor visszaesik.Nekem amúgy nagyon tetszik,faszák az új fegyverek,stb.Jókat lehet pubolni,bár néha azért még sokáig tart amíg összeállít egy pár embert játszani.Tegnap próbálgattuk úgy,hogy Sipi hozott létre egy privát match-et és működik.Lelehet védeni jelszóval,beállítható minden(plant idő,az időtartam,stb).Már csak az ellenfél keresést kéne megoldani valahogy.De biztos lesz annak is irc csatija.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest