- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Csézé: Heti 1 -2 alkalommal még előferdül, hogy rommá veretjük magunkat!
Ritkán, de belefutunk néhány nagy pofonba, de volt alkalom, hogy nagyon jót játszunk!
Sehol sincsenek már azok az esték, amikor 3-4 meccset is letoltunk.... Remélem majd az MW2-vel visszatér az a hajrá hangulat...
Andrish: a war ma már azt jelenti, harcolsz, hogy csítermentes ellenfelet találj!!
-
PyroS
senior tag
Hello.
Hát tényleg morbid de nem rossz
.
Megérkezett a Belkin Nostromo n52te gamepadom
.Bár ma is edzés lesz szóval nem biztos,hogy lesz időm és energiám kipróbálni
.Elsőre kicsit furcsa de remélem ezzel már elférek normálisan az asztalon
.Belkin Nostromo n52te
-
-
athomi
veterán
Látom már kiderült, hogy nem bírja a CL4-et 860Mhz-en. Úgy néz ki a GeiL már tényleg szutyok chip-eket használ, bár meglepő, hogy még ennyit sem bír. Régen még egy Value is bírta a 860Mhz-et CL4-ben.
A proci hőmérsékletét ne idle-ben nézd, hanem load-ban, tehát terhelés közben. Gondolom nem kell magyarázni miért.
A ramot meg ne erőltesd 2.3V-on, ha nem megy 2.1V-on, akkor hagyjad a fenébe. -
booz
senior tag
kispofám tedd cl4-4-4-12 és 2.1v re és hagyd ugy 860on 1:2 arány hibátlan baja nem lesz hidd el
sött 2,3v is birnia kéne -
Balinov
titán
ez talan tudja, nem tudom, vob-okkal tud-e dolgozni. Lehet egyszerubb,ha valami gyors programmal attolod avi-ba es abbol vagod ki virtualdubbal, mert azzal (nameg avi-bol) pofonegyszeru kivagni dolgot. Mpeg2-nel, mivel nincs keyframe (kulcskocka) rohadt nehez dolgozni
-
BandiHUN
veterán
lehetne puffogtatni...csak majd utána kell néznem,mi is kell egy cod2-es szeróra,ott milyen PAM van,stb...most épp még addig jutottam,hogy végre feldobtam egy cod4-es Search and Eliminate modot,ami kb.annyi,hogy nincs respawn,ugyanúgy mint sd-nél,csak ha elfogy az egyik csapat.sd-n antiplantos-rusholósok elemükben érezhetik magukat
azt se tudom,mikor sd-ztem utoljára cod2 alatt,frissiteni kellmostanság csipáztam csak tdm-en,valahogy sokkal jobban fekszik a cod2-es csipa,mint a 4-ben,egész jó statokat össze szoktam lőni néha...
-
athomi
veterán
Cod4 le van húzva grafikailag nálam, 1024x768, 2xAA, normál textúrák, 125-250FPS.
Cod4 eléggé a textúrázára alapoz, amiben a HD3xxx széria nem túl erős. Szerencsére már nem sok játékban használnak ilyen elavult alapokra épülő grafikát, és a jövőben szépen el is tűnnek. Persze a Cod5 egy szép kivétel lesz ebből a sorból, mert így a Cod5 gyorsan és olcsón elkészül. Azt hiszem a Cod sorozat is már csak a pénzlehúzásról szól... -
athomi
veterán
1440x900, 2xAA, extra textúrák. Pályától függ, hogy így akad e a 333. Egyébként semmi értelme a 333FPS-nek, olyannyira hogy még rossz is, mivel az ember egyfajta csúszómozgást végez. Toujane-on alig bírtam felugrani az A plant mellett lévő dobozokra, mert állandóan lecsúsztam róla (nem nagyon lehet koordinálni a mozgást).
-
athomi
veterán
Gondolom nem DX9-ben akarsz játszani, DX7-ben meg simán van 333FPS-em a HD3850-essel, ami lényegtelen, mert egy rendes szerveren 250-re van lekorlátozva.
Amúgy a HD3870-es jobb kártya a 9600GT-nél egy picivel, a 8.5-ös driver óta semmi baj a kártyával.SipiBcs: Azért akad ott egy 15%, persze ez alkalmazásfüggő, ennél az értéknél lehet a különbség nagyobb és kevesebb is.
-
gyerpi
aktív tag
jó volt tegnap mi is köszönjük Emese
Lorenzo: igaza van Övecsnek, ha nem játszol így a nem egymás közti warokban is a segged szanaszét lesz rugdosvaamúgy tényleg jól ment neked tegnap
Sipi: le a kalappal nagyon gyorsan belejöttél az éles helyzetekbe és nagyon jól ment tegnap neked
Hunor: nem hiába csítereznek le waron az idegen ellenfelekmost játszottam ellened először PUB-on kívül és tapasztaltam a mini AK nagyon gyilkos fegyver a kezedben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest