- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #8256 üzenetére
ne kérdezz vállald be mutasd meg ki a fasza gyerek van veszteni valód?
menj dolgozz élj vagy bejön vagy nem de ha akarod úgy is sikerül nem vagy Te hülye gyerek! -
booz
senior tag
-
booz
senior tag
élesszük fel a brigádot mert szét csapok köztetek! nehogy már elvesszen a barátság
ám hallottátok hogy ovecs csajjá operáltatta magát és kurva lett -
booz
senior tag
nyaljátok ki a seggem hogy ide senki nem firkál mivan veletek???
-
booz
senior tag
na szúrom a púzotokat betyárok mindenkinek BUÉK
-
booz
senior tag
6 napja senki nem ír ide mi van veletek hol van a régi csapat????????????
tessék összeszedni magatokat -
booz
senior tag
mivan itt mindenkivel el vagytok tünve
nem lesz ez így jó
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
valaki este 1 kis game de a cod4-el még nincs meg az mw2
-
booz
senior tag
azt irta a szerver nem érhető el de ovecs is mondta hogy nem tud belépni
-
booz
senior tag
este probáltam a tst de nem müködött
-
booz
senior tag
nos ez lesz a masina mégis csak
repkedni fogok a pályán
i7-d920@2,67ghz
Patriot Memory 3G Kit DDR3-1600 Viper-Tri Channel PVT33G1600LLK
Scythe Ninja Rev.2 B prochűtő
gateway x58 lap
2x250gb seagate vinyó
550W gigabyte SuperB táp
gigabyte setto 1000 ház
evga gtx295 -
booz
senior tag
szereztem 1 masinát amivel jövök vissza gamelni
proci e8400
ram 2x1gb csx 1066
giga lap p35ds3r
xfx black gtx260 216 sp
és full zalman táp + hűtés
ez mind 70 pénzért !
vélemények? -
booz
senior tag
boldog névnapot ovecska
-
booz
senior tag
mi ez az új kinézet eltévedtem bazzeg
-
booz
senior tag
minden oké leszámítva hogy nincs gépem és kezdek kétségbe esni emiatt
de lassan beruházok valami vasba nem nagyba csak amin a cod elfut full hd-ban 47colos tv-n
-
booz
senior tag
hello fiuk lányok jönnék vissza de még kell vennem 1 masinát valami nem alapra gondolta azt még ki kell várni
remélem mindenki egyben van?! -
booz
senior tag
üdvözlöm az úrakat remélem jól vagytok? én gyogyulgatok
-
booz
senior tag
mivel mind a kettö már van a steam-en ezért vostokbooz alatt megtaláltok
-
booz
senior tag
pang a topik!! este game? kinek jó?
-
booz
senior tag
köszönöm a lehetőséget hogy újra köztetek lehetek megtiszteltetés este gameeeeeee
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #7399 üzenetére
A háború viszonozzák, fegyveres konfliktus, két vagy több nem illő szervezetek, amelyek célja a átszervezésével szubjektíve kialakított, geo-politikai kívánt eredményt. In his book, On War , Prussian military theoretician Carl Von Clausewitz calls war the "continuation of political intercourse, carried on with other means." [ 1 ] Című könyvében, a háborús, a porosz katonai teoretikus Carl von Clausewitz kéri háború "folytatását politikai közösülést folytat más eszközökkel." [1]
War is an interaction in which two or more opposing forces have a “struggle of wills”. [ 2 ] The term is also used as a metaphor for non-military conflict, such as in the example of Class war . A háború kölcsönhatás, amelyben két vagy több szemben álló erők is támogatják a "küzdelem a végrendeletek." [2] Ez a kifejezés is használatos, metaforát nem katonai konfliktus, mint a példa osztály háború.
War is not necessarily considered to be the same as occupation , murder , or genocide because of the reciprocal nature of the violent struggle, and the organized nature of the units involved. [ 3 ] A háború nem tekinthető feltétlenül ugyanaz legyen, mint foglalkozás, gyilkosság, vagy népirtás miatt kölcsönös jellege miatt heves küzdelem, valamint a szervezett jellege az érintett egységek. [3]
A civil war is either a dispute between parties within the same nation (such as in the English Civil War ), or else a dispute between two nations that were created out of one formerly-united country. A polgárháború vagy a felek közötti vita az azonos nemzet (mint például az angol polgári forradalom), vagy pedig a két ország közötti vita, hogy ki jött létre egy korábban egyesült ország. A proxy war is a war that results when two powers use third parties as substitutes for fighting each other directly. A proxy háború az a háború, hogy az eredményt, amikor két hatalom használatát harmadik felek helyettesítő harcok egymást közvetlenül.
War is also a cultural entity, and its practice is not linked to any single type of political organization or society. Háború is a kulturális szervezet, és a gyakorlat nem függ össze egyetlen típusú politikai szervezet, vagy a társadalom. Rather, as discussed by John Keegan in his History Of Warfare , war is a universal phenomenon whose form and scope is defined by the society that wages it. [ 4 ] The conduct of war extends along a continuum, from the almost universal tribal warfare that began well before recorded human history, to wars between city states , nations , or empires . Inkább, ahogyan az már a John Keegan az ő története a háború, a háború egyetemes jelenség, amelynek formáját és hatályát határozza meg a társadalmat, hogy a bérek is. [4] a háború folytatására is kiterjed mentén egy folytonosság, a szinte egyöntetű törzsi háború, hogy kezdődött előtt jól rögzített emberi történelem, a háborúk közötti város államok, nemzetek, vagy birodalmak.
-
booz
senior tag
minden rendben velem fiuk köszi már hiányzik az esti csevegés és a game
jut eszembe ha valakinek van ismeröse aki elakar adni soderbányát amire van bányászati engedély azt szivesen veszem ha szól. köszi -
booz
senior tag
üdvözlöm az urakat remélem jól vagytok.
velem minden rendben van bár sok a dolgom de igyekszem vissza hozzátok
üdv: booz -
booz
senior tag
kedves kollégák barátok játszótársak
itt hagylak benneteket és majd csak valamikór karácsony elött térek vissza nagyon jó vólt veletek gamelni röhögni beszélgetni
S!pi: sok szerencsét a horgászathoz és vigyázz a családodra
Pyros:neked is sok szerencsét és kivánom hogy legyen egy saját benzinkutad
ovecs:sürübben mosd meg a lábadés vigyázz Timire
kiflee:ha veszel valami mocit valami durvát vigyázz nehogy összetörd magad
gyerpi:fözz még sok pálinkát és sok sikert az életben
pauli: te is vigyázz magadra örültem hogy meg ismerhettelek
hunor: temeg öcsém igazgasd a fotiakatsok szerencsét
balinov: te nyuszineked is sok szerencsét vigyázzatok magatokra
remélem nem hagytam ki senkit vigyázzatok magatokra még találkozunk pacsi mindenkinek
ÜDV:booz alias vostok -
booz
senior tag
este belecsapnék a lecsóba mert már régen waroztunk ugyhogy ha lehet akkor legyen ott mindenki HA KÉRHETEM KÖSZÖNÖM
-
booz
senior tag
ja én nem most megyek fén faxok már megint nagyot hallotok
jövő hét után ha mindem igaz
-
booz
senior tag
szevasztok lehet eltünök 2hétre most voltam orvosnál nincs semmi baj kaptam 3féle oltóanyagot ami elvileg 7féle kórokozotól véd meg mert egyiptomban sok a vész
megyek a piramisokhoz teljesült életem egyik nagy vágya -
booz
senior tag
megint pangás van na mid1
arra jutottam hogy nem biztos hogy szeretnék addig gamelni amig nem jön ki az mw2 -
booz
senior tag
-
booz
senior tag
juj jajj áuuuu
ja lemaradt hogy mért is mert meleg a gpu
nem tom mivan velem de két napja olyan vagyok mint aki elesett 1 raklap .....ain ban -
booz
senior tag
gyerekek ezt érdemes megnézni 18m anakonda kigyó
-
booz
senior tag
megint vettem 1 uj kártyát
xfx gtx285 jujj bocsi -
booz
senior tag
szavanna hórgásztó
-
booz
senior tag
nos megérte kimennem hajnali 4kor pecázni és 1m csuka és 9,80kg lett az eredmény
-
booz
senior tag
gyerekek ez a ph már olyan mint a bolha piac mindenki alkudozik ha felteszel valamit eladni x összegért tuti -10000ezerrel kinál érte kevesebbet kész röhej
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
˙´`˛°˘^ˇ~€¤§Ä|ä|\
\
\
\/ -
booz
senior tag
jöhetnek az uppok ide thx
-
booz
senior tag
szevasz mester jó ujra látni örömmel olvasom hogy a lányod és a nejed jólvan ennek szívböl örülök.
hát nálunk minden a régi ÖVECSNEK olyan budös még mindig a lába hogy a multkor beszereltetett biologiai riaszto a lakásba (virusok ellen) megszolalt mikor övecs feljött ts -re
remélem valamikor lödözöl velünk egyet szia vigyázz a családra -
booz
senior tag
hejj csinos szöke vagy fekete nöt bérelnék hosszú évekre
latin vér elönyben -
booz
senior tag
köhöm nem akarok felvágni de nekem picit jobb van
nézd csak
Windows XP SP3, Vista Ultimate SP1 x64
ASUS R.O.G Rampage 2 Extreme
Core i7 965ESw30@4750MHz
3x2GB Corsair 1866 8-7-7-20CR1
2xeVGA GTX280FTW SLi 740/1485/2800
3xMtron7500 64GB SSD RAID 1
2 Seagate Barracuda ES 1TB RAID 0
Soundblaster X-Fi Fatility Platinum
Enermax 1000W(1100W peak) DXX PSU (SLi certified) -
booz
senior tag
HEPPY SZÜLINAPOT PYROS KOLLÉGA SZÉP NAPOT ÉS SOK ALKOHOLT!!!!!!!
-
booz
senior tag
hát szisztok megjöttem este war?
-
booz
senior tag
igen igen legyen tovább a szerver
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6785 üzenetére
nem nem
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6783 üzenetére
tudom bazzeg hogy ott van
kapom is érte a vérszívást rendesen hogy mértnem hütöt vettem inkább
730000ft ért hütöt hát neeeeeeeeeem -
booz
senior tag
este 7felé remélem
yako eltünt mint a mult honapban 1millio a számlámról
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest