- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket
.
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt a NYEV-nek és minden hozzá közel álló jófejnek!!!
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #7794 üzenetére
Nálam meg mindig csörög az a rohadt telefon, de tegnap óta még egy hívás se jött be. A melóhelyen alig van bent valaki. Most igazi nyugdíjasnak érzem magam.
Holnapra én is szabadságot veszek ki, mert a szobámat ki kell takarítanom, fodrászhoz kell mennem, és még ajándékot sem vettem senkinek.
amúgy ajándékvásárlásra ötletem sincs -
athomi
veterán
de kihalt itt minden
-
athomi
veterán
Nem volt kedvem sokat tesztelni, csak a Dirt2-t néztem meg, mivel használja a 4 magot. Használja is, mind a 4 magon egyenletesen oszlott meg a terhelés magonként 60% körüli használattal. Szinte hajszálra ugyanolyan értékeket kaptam (min., max., avg), mint az E8200-zal.
Szóval játékokat alatt nem sok értelme a 4 magnak, még akkor sem ha használja a játék, kivéve ha alacsony felbontásban, alacsony grafikai beállításokon játszunk.
szerk.: Azt hozzátenném, hogy alapon ment a quad, 2.33 Ghz-en. Teljesen elég egy HD4850 alá 4 magot használó alkalmazások alatt. Ha húznám sem lenne több fps-em, mert VGA limit van és nem procilimit. Más játéknál, ahol csak 2 mag van kihasználva, elképzelhető, hogy kisebb procilimitem lenne, de ezen egy kis tuning majd segít.
-
athomi
veterán
megjött a legkisebb quad, csinálok az E8200-vel egy-két mérést, aztán megnézem mit tud a kis quad
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Boci_83 #7779 üzenetére
nekem nem számít mert van 1 80 gigas külső vinnyóm ja és LAN-ba rákötöttem a net routeren keresztül és PC-ről is tudom nézni a filmeket
meg a mai technikával mikor a tenyeredben elfér 1 320 gigáskülső vinnyó és az USB-n keresztül kapja a feszt nincs jelentősége sztem lehet-e bele rakni vinny´t vagy nem -
Boci_83
őstag
Gyerpi: Néztem [link] a cuccot amit vettél, barátságos kis kütyü, tetszik nekem is, kár hogy nem lehet belerakni egy saját belső winyót...!
-
PyroS
senior tag
Vagyok már csak most kerültem gép elé
Ovecs: mondtam én,hogy egyenlőre elég lesz a ramod
.
Hunor: nézz utána,hogy quad procival mennyi fsb-ét tud a lapod.
Amúgy én nagy gyorsulást nem vettem észre a e8400 után bár ahol megy a 4 mag ott azért érezhető.Na és persze gördülékenyebb ha több program fut de ehhez kell sok ram és gyors vinyó .
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #7773 üzenetére
CoD miatt nem fejlesztek, most is megvan hozzá az fps-em. más játékokat meg inkább vga limites beállításokon játszok (1680x1050, max beállítások, 16xAF, 2-4xAA), így semmit nem ér a 4 mag, mint ahogy az E8200 upgrade sem sokat ért.
egyszerűen csak szeretnék kipróbálni egy 4 magost, q8200-ra nem kéne különösebben ráfizetni
ha más nem tömöríteni jó lesz vele -
SipiBcs
őstag
Milyen felbontáson?? 1280 x 1024; 4xAA?? Az teljesen normális véleményem szerint. Nekem mióta így tolom nincs minden mapon a fix250. Füstről már nem is beszélek....
Amennyire én olvasgattam itt - ott, játékokban a quaddal sem mész sokkal többre. Nem használja ki a 4 magot az MW2 sem, a CoD4 meg pláne nem. De kíváncsi vagyok mennyire javul. Ha sokkal, akkor én is eltöprengek egy upgrade-en. Akkor viszont egy cefet jó E8400 keresi majd új gazdáját.
-
athomi
veterán
Nem képzelődsz, de gondolom a cod4-et te sem full felbontáson, magas beállításokon játszod
Az E8200 óta nekem is ott van 250 fps körül, bár vannak esetek, bár nagy dzsumbulyban nem fix, 200 alá is beeshet, de az még nem gond, mert annyinál az AK még elég folyamatosan lő és nem ugrál. -
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7768 üzenetére
Ja rájöttem közben a feszugrálás lehetséges okára is. Be van kapcsolva az energiatakarékos cucc, szóval 1,184V a fesz 3600mhz-en, de ha vissza veszi az órajelet 1800-ra (6-os szorzó) akkor 1,2v-ot kap. Bár nem értem, hogy miért kap többet alacsonyabb órajel mellett a proc
Hunor:
mondjuk nálam a vga is húzva van, de nekem tegnapcrash-en megvolt a fix 250, szóval +20/30 fps szerintem amit adot, bár lehet h csak képzelődök -
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7765 üzenetére
Na szóval, próbálgattam orthos-al (12*300-on), de 11 perc után hibázott a dolog, aztán utánanéztem, és kiderült, hogy alulfeszeltem, mert a gyári vid 1,175V, én pedig 1,165-re állítottam. Adtam neki egy kis feszt, és lenyomtam 2 wart bármilyen probléma nélkül , hétvégén vagy amikor lesz időm amjd komolyabban tesztelem.
Ja és Píros, úgy néz ki, hogy a ramok mennek 900-on + 0.2v-al
A fesz most 1,184 és 1,2 v között ugrál, gondolom ez az alaplapom hibája, nem tudom, hogy ez mennyire gáz.
Itt egy screenshot a cpu-z ről.
[link] -
Balinov
titán
Fijjug,
kerdes, erdemes lenne-e lecserelnem a szegeny kis E2200-mat egy E5300-ra vagy E5400-re?
Elobbi 59euro, utobbi 63euro lenne. E7xxx/E8xxx szeria egy szazassal tobb.... -
SipiBcs
őstag
Egy kis érdekesség!
-
PyroS
senior tag
Gyerpi.
Tegnap játék közben elment a netem azért tűntem el.Most jött vissza csak
.Viszont úgy néz ki,hogy az új adsl modemmel nem dobál ki az IWnet.
-
SipiBcs
őstag
Beszéltük TS-en, hogy én is Frezer 7-et használok, bár én az újabb kiadást a pro-t. E8400at 40 fok alatt tartja 3.8 G-n. Nem tudom mi a különbség a tieddel szemben, de szerintem ha a tesztjeid alatt nem megy terhelten 60 fok fölé akkor teljesen felesleges beruháznod komolyabb, drágább hűtésre. Kivétel, ha extrém tuningot tervezel!!!
-
Boci_83
őstag
Ide is egy hölgy!
-
ovecs
senior tag
Ezt most találtam, gondoltam érdekességképp megmutatom, a topikban ódákat zengenek róla
-
ovecs
senior tag
Na gyerekek ezt veszem meg 13 ropiért, ez valószínűleg vígan elketyeg 3.5 ön vagy 3.6 még vagy 1.5-2 évig
-
ovecs
senior tag
Sziasztok!
Most lwhwt veszek egy e5200-at (jó tuningos fajtát, alapfeszen 10*300, feszemeléssel 12*300), de kb egy árban vannak az e6*** és e7200 procik is.
Ti mit ajánlottok? Nem vágom h melyik mivel tud többet -
Kecskemétlan
csendes tag
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #7743 üzenetére
Ha elkezd akadozni a steam és anyázik mindenki, nnnaaaaaa akkor frissül!
Én amikor belépek igyekszem rányomni a frissítések keresése gombra és kiírja mizu! De elvileg a beállításokban meg lehet mókázni, hogy automata legyen, te keress, milyen országból töltse... stb..stb...
-
Balinov
titán
ha gondoljatok, szombaton + vasarnap tudok hostolni privat meccset. Egesz hetvegem szabad, mivel Vera nappalos.
Tegnap rajottem, hogy lehet steam-en belepni utanatok, tok fasza volt tolni ismeros arcokkal. Kezdek raerezni az MW2-re, nehol egesz jol ment a korabbi benazasaim ellenere.
1 kerdes steamrol. nem tudok ALT+TAB-bal atvaltani desktopra Win7-en, ez nalatok is igy van?
-
PyroS
senior tag
Na kezd valami kialakulni a warozás körül : Modern Warfare 2 ladders are open!
-
Balinov
titán
tetszeni tetszik, bar neha azt sem tudom mit csinalok, hol vagyok, meg kikivel van. multis mapok mintha nagyobbak lennenek, mint a MW1-ben, szoval az alatt a 2-3 ora netto jatekido alatt rohadtul nem tudom meg magam kiismerni. a fegyokrol nem is beszelve...
]
warra en is kivancsi leszek, hogy lesz megoldva. -
Balinov
titán
nafijug, lvl16 lettem mw2-ben hetvegen, halistennek unlockolva az s&d jatekmodot. Huh, hat eleg zorall, meg kell minden frag-ert kuzdenem bar elegge gyik fegyoim vannak meg csak
-
booz
senior tag
mivel mind a kettö már van a steam-en ezért vostokbooz alatt megtaláltok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest