- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
SipiBcs
őstag
Speciel én arra gondoltam, hogy mint leader vagy munkanélküli!
Uraim... hatalmas sorry, de most ha nem haragszotok én kihagynám a server bérletet.
Tudom rohadt ciki... de kiderült, hogy kilóg a seggem a gatyából, nagyon szarul állunk.
Egy héttel ezelőtt még gépfejlesztést tervezgettem, most minden storno!
A melón kívül még levegőt sem nagyon merek venni, nehogy azért is fizetnem kelljen!
Remélem a következőben már aktívan ki tudom venni a részem! -
Balinov
titán
akarhogy is dontotok, biztos jobb lesz, mint otthon.
Munkaeropiac, erdekes, regeltem meg anno 2008-ba 1-2 ir munkakereso oldalra, azt az utobbi 1-2 hetben meg elkezdtek szallingozni az ajanlatok. mondjuk german speaking buyer-re, customer service-re, de azt nem vallalnam be, mert a nemet nem megy annyira mint az angol, kurvasokat felejtettem.
Az a baj, hogy tavaly rohadt sok allas megszunt, szakkepzest igenylo, meg nem igenylo agazatokba. Magyaran nagy resze kulfoldi volt, akik nem szaroztak, nincs melo, 1-2 honapig nem talalt semmit, kapta a heti 200€ dole-t, aztan szedte a satorfajat es hazament.
Viszont ezeket a melokat irekkel nem tudjak 100%-ba betolteni, mivel egyszeruen nincs annyi szakkepzett...szoval korbe kene nezni jobs.ie, monster.ie, loadzajobs.ie-n, mi a kinalat...
Es ha ming a CAD projekt beindul kijonnetek IRL/UK-ba tapasztalatot, penzt gyujteni?
-
-
athomi
veterán
Nem képzelődsz, de gondolom a cod4-et te sem full felbontáson, magas beállításokon játszod
Az E8200 óta nekem is ott van 250 fps körül, bár vannak esetek, bár nagy dzsumbulyban nem fix, 200 alá is beeshet, de az még nem gond, mert annyinál az AK még elég folyamatosan lő és nem ugrál. -
SipiBcs
őstag
Beszéltük TS-en, hogy én is Frezer 7-et használok, bár én az újabb kiadást a pro-t. E8400at 40 fok alatt tartja 3.8 G-n. Nem tudom mi a különbség a tieddel szemben, de szerintem ha a tesztjeid alatt nem megy terhelten 60 fok fölé akkor teljesen felesleges beruháznod komolyabb, drágább hűtésre. Kivétel, ha extrém tuningot tervezel!!!
-
Balinov
titán
na, granula a VX-hez, jo kis cucc, meg leszel szvsz vele elegedve.
50-esem ara. fogalmam sincs, mi most a hasznaltpiarci erteke, gyari AC TwinTurbo hutest atraktam rola a masikra, ez talan 2-3 hetig volt hasznalva. Mikor megyunk haza? Hat, nem mostanaba, mivel most a kocsi,meg a parizsi potnaszut elegge elvitte a penzt,szabit meg utazasi kedvet, talan majd tavasszal.
athomi: nem vettem helyette semmit, ezt mergemben akkor vettem ideiglenes kartyanak, mikor masodszor fekudt le az asus 4870-esem gyari hutese.
-
Balinov
titán
Black Edition, ugyanez mint ez a 70-es csak szimpla tapcsati van meg 4850 gpu.Az accelero twinturbo hutes mar az asus 70-esen figyel.
-
SipiBcs
őstag
Az nem lehet, mert én nem tudom!
Sztem csak későn este érkezem, akkor már a jómunkásemberek letipliznek szunyálni!
Ovecs, írd meg kérlek, hogy mennyi az annyi... csatlakozom... az előzővel együtt! Lassan már szokásommá válik, hogy kettőt utalok....
Igazából anyukám évente kétszer enged utalni a bankon keresztül!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Keresünk dokkolókat
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest