- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
savaztok, marha szar hideg van itt gyorben..
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #6491 üzenetére
Elvileg ha beszélsz valamilyen nagykereskedéssel, akkor nem lehetetlen, hogy a kezdőszettet meghitelezik neked.
De legalábbis 15 - 30 nap fizetésre kiszállítják...
-
ovecs
senior tag
Végre megvan a wind!!!!!
Ma az expresszs egítségével sikerült kifognom egy karácsonykor vásrolt példányt 80k ért, mint az új
2 giga ram, 160 as vinyó, azt hiszem közel 2 hónap szenvedés után megérdemeltük márAndris ha életem végéig korlátlanul fogyaszthatok adok kölcsön annyit
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6493 üzenetére
van egy ket szaki, aki hitelkozvetitessel foglalkozik maganzokent, ok talan tudjak hogy merre erdemes keresni. nem tobbmisi lakashitelre gondoltam..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6491 üzenetére
ilyen embert nem ismerek sajnos, plane feletek, de van itt a ph-n egy lakashiteles topik, ott kerdezz, hatha tudnak valami okosat tanacsolni.
-
Sirandrish
legenda
Ismer-e valaki közületek olyan emberkét aki nem épp bankba dolgozik de kölcsönökkel foglalkozik minimális kamat melett...ergo nem 200%os kamat stb és havi fizetés...
a lényeg hogy olyan 50-60K-ra lenne szükségem...és annyit szeretnék kölcsönkérni olyan embertől aki nem hetente akar visszakapni belőle 20at és nem 150K lenne a végösszeg
Asszonnyal szeretnék egy kocsmát nyitni egy kis faluban (Levelek) és felkéne tölteni csak az ilyen-olyan papirok meg hely meg berendezés meg fasztudja elviszi a lét...
Ha valaki ismer ilyen embört az jelezheti PÜ-ben
Köszike!
-
tucsike86
tag
válasz
Balinov #6487 üzenetére
=NYEV= -est mintha már láttam volna, de már a klánnevek is keverednek nálam..
Azzal játszok aki épp van
Én meg nem klánozódom, mert annyi időm nincs játszani (utoljára Quake 2-es klánunk volt, amit még Quake 3-al vittünk tovább, de hát az már nem tegnap volt..). Most kezd úgy valamennyire menni a cod4, lassan kiharcolok magamnak egy állandó top3-as helyet játszmánként, de hát még van mit fejlődnöm. Csak sajna időm nincs rá nagyon
-
PyroS
senior tag
válasz
Aviszti #6476 üzenetére
Hello.
Mi nem CB-és klán vagyunk,esetleg érdeklődj a Ex-tersion Klán-nál.
-
Aviszti
tag
sziasztok cb-s clan vagytok ha igen van tgf:?
-
CséZé
őstag
szavazz a Sördögökre! csak két kattintás, nem kell regelni meg ilyenek...
-
ovecs
senior tag
válasz
SipiBcs #6470 üzenetére
Hát nem is az h hallgatni, mert nem nyávogós típus, csak hát látom rajta, hogy mennyire vágyik erre a szarra, én meg spúr vagyok és zavar, hogy már több mint egy hónapja nem tudtam neki szerezni olcsón egy ilyen fos laptopot.
Ha minden igaz szerdán befigyel egy használt páldány, és remélem ezzel vége a mizériának
-
Balinov
titán
Ovecs, ez a legolcsobb, amit idaig talaltam a M$ egeredre.. meg igy is szvsz lenne vagy €80 mire a dhl/ups kihozza.
-
athomi
veterán
Jól vagyok köszönöm.
A melóhelyen jól elvagyok, a kollégák rendesek és segítőkészek, bár sok időt nem tudnak velem foglalkozni, mivel rengeteg a munka. Agyilag eléggé lefáradok nap mint nap, mivel rengeteg új információ bombázza az agyamat egyszerre.
A munka utáni délutánjaim viszont elég unalmasak, sajnos magam vagyok és nincs mit csinálnom. Internetem nincs (és úgy néz ki nem is lesz), a TV-n meg csak a 3 alapcsatornám van. Talán ha hosszabbak lesznek a nappalok, és kicsit az idő is enyhül, akkor elmegyek sétálni a város szélén található "hegyekbe". -
athomi
veterán
micsoda élet van itt
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6454 üzenetére
volt kolcsonbe egy kistv nalunk, probaltam szobaantennaval, de a vasbeton learnyekolt,mint allat. Tv-re elo se fizettunk, majdnem annyi,mint a net..meg kombos csomagban is.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6452 üzenetére
me? nincs egyebkent, minek? ugyis csak a P2P boltban letoltott filmeket,sorozatokat nezem. ha meccset nezek,meg ott a net,szinte semmirol nem tudok lemaradni.
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6445 üzenetére
az még sajna nincs de már aztis megbántam hogy idehozták a wind-et ovecsnek 75000 mondtan hát tartom is a szavam csakhogy nem annyiért hozták
mert drága az euro
igyhát buktam picit na de ez már az én gondom de örülök megint tudtam segiteni az egyik haveromnak és ez a lényeg
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6448 üzenetére
kozbe megneztem wikipedian, csak kompozit,komponens es talan scart videokimenete van...igy nem tudom rakotni a monitorra...tv-t meg ezert nem veszek, igy WII-rol ennyit...
-
Balinov
titán
Van valakinek WII-je? Erdekelne, hogy milyen jo kis sportjatekok vannak ra? Pl. tenisz, golf..
Nameg az,hogy milyen vga kimenete van egy WII-nek? Dsub,DVI?
-
ovecs
senior tag
Ha minden igaz 6 ra megyek booz hoz a laptopért
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish #6442 üzenetére
Egy ilyen nőnek? naná!!!
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish #6439 üzenetére
Ja már én is ráharaptam, de ez FEKETE a Maminak meg FEHÉR kell....
Egész nap a hirdetéseket kockulom meló helyett, de holnapra ígértek egyet.
Leadtam a szakdogámhoz ma a kutatási koncepciót így tudok kicsit lazítani, fél nyolc fele leszek, hatalmas mészárlásra számítsatok -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6439 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6437 üzenetére
meg mindig nem tudott szerezni Booz windet a budoslabunak?
-
Sirandrish
legenda
-
PyroS
senior tag
Hello.
Jó kivan halva a topic
.Ma és holnap este sem leszek.Azt hiszem megfog halni egy-két agysejtem megint
.
-
Balinov
titán
Koszonom a Blizzard klannak a tegnapi lehetoseget, hogy veluk warozhassak. Bar jatekommal sokat nem tudtam a team teljesitmenyez tenni, azert tanulasnak nem volt utolso.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #6429 üzenetére
Értem,hát elég furcsa lehet jobb kormányos autót vezetni.
Diesel Power -
-
gyerpi
aktív tag
boldog szülinapot neked Ovecs
-
ovecs
senior tag
Köszönöm a sok jókivánságot!!!!!
-
SipiBcs
őstag
Boldog Szülinapot Ovecs!!
-
Balinov
titán
-
booz
senior tag
BOLDOG SZÜLINAPOT ÖVECS UTALHATOD A LÉTT MERT SZÜLINAPOD VAN!!
-
Sirandrish
legenda
Boldog szülinapot Büdöslábu!
-
PyroS
senior tag
Mr Klánleader (Ovecs) Heppííííííííííí Börzzzdddééééjjjj túúúúúúúúúúúú jjjúúúúúúú
.
-
SipiBcs
őstag
Ezt így korán hajnalban nem tudtam követni.... 3... tri... kék... ződ....
De nem is akarom...
Szép napot mindenkinek!
-
Balinov
titán
Booz, errol a kutyurol mar hallani valamit belso berkekben?
-
Sirandrish
legenda
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Napelem
- Bluetooth hangszórók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest