- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
ja, mw2-t birtokolo kollegaknak. kinek mi a Steam-es nick-je,hadd vegyem fel. Asszem gyerpit mar megtalaltam.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7685 üzenetére
Hello.
Tegnap felraktam és kipróbáltam a multit.Tök jókat nyomtunk a többiekkel.Nálam 1680-ban minden felhúzva max 85fps körül szaladgál de van amikor visszaesik.Nekem amúgy nagyon tetszik,faszák az új fegyverek,stb.Jókat lehet pubolni,bár néha azért még sokáig tart amíg összeállít egy pár embert játszani.Tegnap próbálgattuk úgy,hogy Sipi hozott létre egy privát match-et és működik.Lelehet védeni jelszóval,beállítható minden(plant idő,az időtartam,stb).Már csak az ellenfél keresést kéne megoldani valahogy.De biztos lesz annak is irc csatija.
-
Balinov
titán
fiuk, akinek meg van az mw2 eredetiben irhatna egypar szot,hogy adott vason hogy fut,meg hogy a multi resze milyen,hogy mukodik,stb....le vagyok maradwa az mw2 topikkal, viszont erdekelne.
ja,meg mindig nem jott meg a peldanyom.b+
-
Boci_83
őstag
Majd egy jogosult tag csinálhatna egy resit a szerveren!
-
PyroS
senior tag
Most kaptam kézhez az Mw2-et.Remélem nem csak pénz kidobás volt.
-
SipiBcs
őstag
Jogos a két pont.
Most, hogy kijött egy cikk a leendőbeli elképzelésekről, hogy fizetni kell esetleg a multi használatáért a további részekben. Meglepően olvasom, hogy mindez a hardcore gamer-ek javait szolgálja és az ő kívánalmaiknak megfelelően folytatják.
Kérdem én: a lean, a sebzési arány, a war hiány, a dedikált serverek kénytelen nélkülözése, az a steam-es játékkereső.... ugyanazokat az érdekeket szolgálja??Mára ki is panaszkodtam magam!
-
athomi
veterán
A kihajlás hiányára két dolgot tudok elképzelni. Az egyik, hogy sokan nem tudnak kezelni ennyi billentyűgombot, a másik, hogy a konzolosok a joy-jal képtelenek rendesen használni, illetve akik billenytűzetet használnak, azok előnyben vannak. A fegyverek kevésébé rángatására hasonló tippjeim vannak. Nem véletlen mondom, hogy az egész el van konzolosodva.
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt.
Egyetértek Sipi-vel a MW2 multi témában.Sikerült tegnap este kipróbálnom és nekem is tetszik.Vannak hiányosságok de egészen jókat lehet pubolni.Remélem este sikerül kipróbálni a warozási lehetőségeket.
Saját véleményem:
Előny:szebb grafika,több fegyver,nagyobb mapok,pörgősebb játék menet,az újdonság ereje
Hátrány:a kihajlás hiánya bár ezt meg lehet szokni,ping,az automata szerver keresés,fegyverek sebzése(ehhez is hozzá lehet szokni),nem nagyon rángatnak a fegyverek lövés közben(ez lehet,hogy nem is hátrány).
Egyenlőre ennyi jutott az eszembe.Aki tudja az próbálja ki. -
ovecs
senior tag
Booz te is megveszed az mw2 -t? Egyre jobban hajlok afelé, hogy én is beszerezzem
-
Balinov
titán
beteg vagyok,biztos hogy warra nem vagyok jo
-
booz
senior tag
pang a topik!! este game? kinek jó?
-
SipiBcs
őstag
Utólagos engedelmetekkel csináltam a steam-en egy NYEV group-ot. Szombat reggelre egy pici meglepi, only for your:
Ezt csak hirtelen összedobtam, ne tessék fikázni.
Mondjuk különben sem értek hozzá!
-
PyroS
senior tag
Bakker Egerben nincs egy darab eladó MW2 se
.Így marad a webes rendelés viszont így csak kedden kapom meg.
-
Balinov
titán
na, granula a VX-hez, jo kis cucc, meg leszel szvsz vele elegedve.
50-esem ara. fogalmam sincs, mi most a hasznaltpiarci erteke, gyari AC TwinTurbo hutest atraktam rola a masikra, ez talan 2-3 hetig volt hasznalva. Mikor megyunk haza? Hat, nem mostanaba, mivel most a kocsi,meg a parizsi potnaszut elegge elvitte a penzt,szabit meg utazasi kedvet, talan majd tavasszal.
athomi: nem vettem helyette semmit, ezt mergemben akkor vettem ideiglenes kartyanak, mikor masodszor fekudt le az asus 4870-esem gyari hutese.
-
booz
senior tag
köszönöm a lehetőséget hogy újra köztetek lehetek megtiszteltetés este gameeeeeee
-
Balinov
titán
jelentem tegnap ejjel jottunk meg parizsi hosszuhetvegerol. cod mw2 meg nincs a kezemben, pedig 9-en feladtak, remelem holnap meghozza a futar melohelyre. tapasztalatokat holnap estenel elobb nemigen. bar lehet +1 nap is, mert fel kellene tennem vegre a vegleges win7 x64 profot
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Tanulság: ne üsd a billentyűzetet, mert nem fog tetszeni az új gumi!
Vagy: jobb tegnap 1 szétvert minőségi, mint ma egy új, de ép klaviatúra!
Ovecs: Csinálj egy c-mos resetet, lehet attól helyreáll. Csak ne felejtsd újraállítani a pontos időt a tunning mellett, mert úgy jársz mint én!
Órákba tellett, míg rájöttem miért nem fut egyik - másik program!
-
ovecs
senior tag
Kérdés!
Lehet, hogy a tápcserétől bekattant a gépem? A CPU Z az e2200 at e2220-nak látja, és hiába állítom a bios -ban az fsb -t 330-ra, az alapon 200-on marad, szóval nem értem, nem megy a tuning, hiába adok rá akármennyi voltot -
PyroS
senior tag
Hoppá.Lehet,hogy mégse olyan biztonságos a Cod6: modern-warfare-2-hackers-already-active
-
athomi
veterán
tegnap este rávertem a billentyűzetemre
most újat kell várárolnom
ezt a billentyűzetet néztem ki, sztetek? -
athomi
veterán
Különben emiatt az elkonzolosítás miatt nagyot csalódtam az IW-ban. Konzolon szokás, hogy elindítod a multit és bedob egy pályára meg egy csapatba, de ott nem gáz, mert a konzol erre való, míg a PC egy társasabb hardver (tímszpík, haverok, stb.).
Úgy néz ki a PC-re már az IW sem akar felesleges erőforrásokat fordítani... -
PyroS
senior tag
Egy kis MW2-es pubolás.
-
athomi
veterán
-
SipiBcs
őstag
Elnéztem!
Sorry!! Azok a kiszolgálók, serverek más játékokhoz valók. Még egyszer utána lestem.
Ha együtt akarunk játszani, akkor marad a meghívásos alap. Steamen mindenki felveszi a másikat barátnak és már meg is van oldva a dolog!Ezek után már csak 1 kérdés: ki az aki nem is tervezi az MW2 megvételét??
............rajtam kívül
-
ovecs
senior tag
Na bazz pedig videókártyát akartam venni karácsonyra, de akkor lehet cod6 lesz
-
SipiBcs
őstag
A steam-et böngésztem. Már vannak serverek, ún. kiszolgálók. Rengeteg!!! Bárhova be lehet csatlakozni, kedvencnek jelölni... stbstb... úgyhogy mint az x-fire-ben itt is lehet tallózni.
Ez most kellemes meglepetés volt! -
SipiBcs
őstag
Friss infó a multiról!
LVL4 a 3 map után! Kentem a kölkök száját!
Nekem 1 picit plasztikusnak tűnik, olyan furcsa... a mapokat még meg kell ismerni, no meg ez a TDM 1 picit frusztrál, sosem szerettem igazán. De majd belelendülök!
Ami most még érdekes, hogy valószínűleg nagyon low és high skillű emberek keverednek, hogy csak az lvl alapján osztályoz a steam.
-
SipiBcs
őstag
Nyah... 2 map után az első benyomások a single-ről:
Grafika: 1280 x 1024ben akadásmentes, kontrasztos... nekem tetszik.
Hangok: mintha hellokitty-s fegyókkal babrálnék, egyenlőre nekem olyan kislányos.
Játékmenet: pörgős, nincs leállás, zúzda ezerrel. Jók az átvezetők. A második havas résznél jópofa a motorosszán, izgalmas, húzós, csak rövid.A fejem: körbe van vigyorogva!!
Rálesek a multira!
-
gyerpi
aktív tag
itt 1 pár kép [link]
-
SipiBcs
őstag
Addig idegesítem magam, míg mindjárt veszem a kabátom és elindulok a Média Markba.... és megveszem!!!
-
gyerpi
aktív tag
ez amit írtatok mind széo és jó csak mondjuk a steam-on idítasz privát szerót és lezárod mondjuk war céljából annak milyen net-re van szüksége?
mert mondjuk 1,5 megás sztem 5+5-re nem elég vagy mennyi elég 1 6vs6-ra 4,5 megás elég ez érdekel mert utánna lesz ám anyázás a lagok miatt
habár az is igaz, hogy szerver off-al is lehet jáccani -
SipiBcs
őstag
Ha jól értelmeztem a tegnapi info morzsákat, meg az esti beszélgetést, akkor én a következőt tudom elképzelni: Az IW indít egy rakás szervert, ahol lehet pubolni, lehet privát matcheket indítani. A későbbiekben véleményem szerint majd lehet szervert bérelni saját részre, amit ők ellenőriznek, bedobnak a nagykalapba, de az általad meghatározott névvel és CSAK a steamen keresztül teszik elérhetővé.
Persze ez hozza magával, hogy feltörik és crackelt játékkal is lehet csatlakozni majd az ilyen-olyan szerverekhez. Csak idő kérdése.... Ahol crack van, ott jönnek a csíterek is... szóval ez a része sem lesz más, mint eddig. Aki viszont eredetivel csítel meg is érdemli, hogy sz@rba menjen a serialja egy jóképű guid-bannal.
Most teljesen másra van félretéve a cash-em (fogorvos), úgyhogy nem merek elvenni abból a kupacból a játékra. De megkérem a jézuskát, hogy a kislányom szülinapjára hozzon NEKEM mw2-őt!!
-
PyroS
senior tag
Szerintem még nem sokat tud róla senki.De várjuk Bali vissza jelzést ez ügyben
.Amit eddig írtak róla azok alapján lehet majd warozni:
"Ha klánnal akarsz játszani, indíthatsz Private Match-et, ami gyakorlatilag olyan, mintha saját privát szervered lenne. Te határozod meg a szabályokat, ki léphet be, bárkit kirúghatsz és úgy hangolod a játékod, ahogy csak akarod. (((hogy ez pontosan mit takar, azt nem mondják))) Ha mindent beállítottál, hívhatsz másik csapatot, vagy indíthatod a saját klánodnak is, hogy gyakoroljatok a saját pályátokon a saját szabályaitokkal."Kíváncsi vagyok én is rá.Remélem minél előbb lesz róla info.Ha tényleg megtudják oldani,hogy ne lehessen benne csalni akkor lehet,hogy megéri az árát.Már csak a pingek miatt lehet aggódni.
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !!!
itt a cod6 mizéria lásd a MW2 topicot.
magyarázza el már valaki, hogy működik ez a steam-os dolog, mert semmi kedvem idegenekkel tolni a cod6-ot, mert ha már kiadok érte 40 € akkor bele akarok szólni kivel és milyen szerón akarok játszani. Lehet magán szerót indítani vagy bérelni stb.
szval lesz pub-on pár újdonság valami nuke : egy taktikai atomtöltet, ha ledobod, (azaz hívod, mint az airstrike-ot) kiirt mindenkit a pályán és vége a meccsnek. az az ember vagy csapat nyert, amelyik ledobta.
szval öreg vagyok már én ehhez
ja és nem fogja írni a szeró a pingeket csak zöld csikok lesznek ás a célkereszt nem fog mozogni állítólag szval a fegyó nem fog rángatni / éljen az xbox nem?/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Proxmox VE
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen házat vegyek?
- Google Pixel topik
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest