Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PyroS senior tag Sziasztok srácok! 
 Látom mindenkinél fut a "gyermek program" , nálunk is 4és fél éves kis zsivány .Mellette meló ezerrel így játékra semmi idő .Mellette meló ezerrel így játékra semmi idő . Max egy kis Star Wars Galaxy of Heroes a telefonon . Max egy kis Star Wars Galaxy of Heroes a telefonon . .
- 

PyroS senior tag BÚÉK    
- 

PyroS senior tag Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek  . .
- 

PyroS senior tag Üdv az uraknak! Nálunk is 2év 8hónapos a trónörökös  .Olyan kocka mint az apja .Olyan kocka mint az apja .Úgy kezeli a tabletet mintha azzal született volna .Úgy kezeli a tabletet mintha azzal született volna . .Gratulálok mindenkinek  . .
- 

PyroS senior tag Hello. Esetleg valaki megvette a Battlefield3-at?Én inkább azt választottam az MW3 helyett. Sipi:amúgy milyen a multija az MW3-nak? 
- 

PyroS senior tag Hello mindenkinek. Ovecs még egyszer gratulálok a nősüléshez  .A tavaszi buli jó ötlet,én benne vagyok. .A tavaszi buli jó ötlet,én benne vagyok.Sajna nekem se sok időm van játszani (meló,edzés,csajok) de lassan szakítok időt egy game-re. 
- 

PyroS senior tag Hello mindenki  . .Már azt hittem,hogy mindenki kihalt a csapatból  .Amint lesz egy kis időm megpróbálok aktívabban írkálni a topicba. .Amint lesz egy kis időm megpróbálok aktívabban írkálni a topicba.
- 

PyroS senior tag BÚÉK mindenkinek amíg még józan vagyok      . .
- 

PyroS senior tag Hello mindenkinek  . .
 Először is : Bali: én nyomom a Black Ops-ot.Nekem tetszik,jók a mapok és a fegyverek.Néha nehezen talál szervert,meg néha laggol de ezektől eltekintve jókat játszogatok.Bár jobb lenne csapatban nyomni. 
- 

PyroS senior tag Csak azt tudom javasolni amit eddig is.Menj oda hozzá és meglátod mit mond.Így,hogy egy helyen melóztok tényleg nehezebb a helyzet.Valahogy mutasd meg neki,hogy te már elég "felnőtt" vagy . 
 Az meg,hogy nem akar olyan helyre menni az még nem azt jelenti,hogy idősebb pasikra bukik.Én így 34 évesen   se szeretek olyan helyre menni ahol fiatal picsák vannak. se szeretek olyan helyre menni ahol fiatal picsák vannak.
- 

PyroS senior tag Sajnos a csajoknak nem az "aranyos' pasik kellenek.Mennyi idős a csaj?Amúgy szerintem hívd el aztán meglátod,hogy mit mond.Ha nemet mond akkor próbáld meg túllépni rajta mert csak kicsinálod magad.Tudom nehéz dolog,ezzel már jártam én is így.  
 Merésznek kell lenni és próbálkozni kell.Lássa rajtad,hogy tetszik neked.
- 

PyroS senior tag Idegből fasza edzeni,saját tapasztalat  .Ha ennyire bejön akkor menj oda hozzá és hívd meg valahová.Még ha nem jön össze akkor is jobb lesz mint így.Bár ez az én véleményem.Tudom milyen ez amikor semmi nem jön össze.Mostanában én se sok sikert könyvelhettem el .Ha ennyire bejön akkor menj oda hozzá és hívd meg valahová.Még ha nem jön össze akkor is jobb lesz mint így.Bár ez az én véleményem.Tudom milyen ez amikor semmi nem jön össze.Mostanában én se sok sikert könyvelhettem el .De KITARTÁS!! .De KITARTÁS!!
- 

PyroS senior tag Hello mindenkinek  . .Huni hajrá  ,remélem összejön ha nem akkor sincs gond.Lesz majd másik.Nálam is zajlik az élet igaz nekem fordított az eset,12 évvel fiatalabb tőlem a csajszi. ,remélem összejön ha nem akkor sincs gond.Lesz majd másik.Nálam is zajlik az élet igaz nekem fordított az eset,12 évvel fiatalabb tőlem a csajszi. 
 Igaz nem lesz belőle semmi ,ez már nekem is nagy korkülönbség. Amúgy nekem se sok időm van gamelni.Egy héten max 2-3 órát nyomom összesen a Black Ops-ot. 
- 

PyroS senior tag válasz  Boci_83

üzenetére Boci_83

üzenetéreSzeva. Ha gondolod akkor megoldhatjuk nálad is úgy mint Sipinél,hogy kölcsön adom a steam-es accountomat és így kitudod próbálni.Viszont ez csak úgy fog működni,hogy a steam letölti az egész játékot a gépedre újra.A törtel nem megy sajna.Ha elég gyors neted van akkor lejön elég gyorsan.Ha így érdekel akkor írj. 
- 

PyroS senior tag válasz  Balinov

üzenetére Balinov

üzenetéreSzeva Bali. Dedikált szerók vannak de steam-es a játék.Szerintem van olyan jó mint a cod4 vagy az mw2.Igaz egy kicsit másabb a hangulata.A szerókra egy kicsit nehezen csatizik de az még belefér.Ja és mindig jönnek ki hozzá a javító patchek.Már 2-3 ki is jött. Boci_83: csak az elején laggolt de a patch-ek javítottak rajta.Sipi is kipróbálta az én accountommal és nála is ment .Olvass utána a Black Ops topikban,hogy a te gépedhez hasonlón,hogy megy. 
- 

PyroS senior tag válasz  Boci_83

üzenetére Boci_83

üzenetéreHello. Hol is kezdjem.Nekem bejött a játék.A single egy kicsit "érdekes" de jó,hangulatos és sokszínű.Néha be-be laggol pedig erős gépem van.A multi nekem tetszik,nagyok a pályák ,jók a fegyverek.Itt főleg akkor laggol ha szar a pingem.Általában 50-70 közt szokott lenni a pingem.Az nagyon tetszik benne,hogy a perk-eket megtudod venni és nem kell megvárni amíg megkapd.Azaz a teljesítményedért pontokat kapsz ami úgy működik mint a pénz.Ezekért cserébe tudsz venni perk-eket és a fegyverekhez kiegészítőket,stb.Igaz még nem sok időm volt nyomni ,kb 30-as szinten vagyok.Sipi is kipróbálta,kölcsön adtam neki a accountomat és neki is tetszett.Mi érdekel még esetleg? 
- 

PyroS senior tag Hello mindenki. Jaja eléggé lapos a topik  . .
 Igaz manapság én se nagyon játszok . .
 Tervezi megvenni valaki a Cod Black Ops-ot?
- 

PyroS senior tag Ismét változott a TS3 szerver címe: voice.dreamx.hu a port maradt a régi : 8888 Alapértelmezett szoba: P --------------------------------------/Ph - Nyev ezt mind be kell másolni. 
 A jelszó is maradt a régi.
- 

PyroS senior tag "- Nagymama, nem láttad a tablettáimat? Az volt rájuk írva, hogy ecstasy. 
 - F@szom a kib@szott tablettáidba! Láttad már a sárkányt a konyhában?!'       
- 

PyroS senior tag Hello. Próbáld meg átvizsgálni a vinyót ezzel a progival : HD Sentinel . 
- 

PyroS senior tag válasz  Sirandrish

üzenetére Sirandrish

üzenetéreSzeva. Jó régen jártál erre felé  .Nálunk minden rendben bár cod4-et már nem sokat nyomunk.Inkább a MW2-vel szoktuk játszani. .Nálunk minden rendben bár cod4-et már nem sokat nyomunk.Inkább a MW2-vel szoktuk játszani.
- 

PyroS senior tag Érdekes egy videó : MW2 Myth Madness: 20 of 21 A többi része is nagyon jó  . .
- 

PyroS senior tag Boci_83: Nagyon Boldog születésnapot  . .Booz : valamikor feljöhetnél TS-re dumálni  . .
- 

PyroS senior tag Ovecs: Boldog névnapot  . .Undoroid: jó kis játék volt  .Gyere máskor is .Gyere máskor is . .
- 

PyroS senior tag Nem akarok beleszólni,de:   Amúgy én maradok az NVIDIA-ás oldalon Amúgy én maradok az NVIDIA-ás oldalon   .Pedig volt már egy csomó ATI-s kártyám is. .Pedig volt már egy csomó ATI-s kártyám is.
- 

PyroS senior tag Hello. Ha esetleg valakit érdekel,Yako hirdeti a UD3P+Q9400+OCZ 2*2Gb 1150Mhz kombóját. 
- 

PyroS senior tag Hello. Éppen most próbáljuk a TS3-at Sipivel.Nagyon brutális  .Szerintem érdemes váltani .Szerintem érdemes váltani . .
- 

- 

PyroS senior tag Boldog születésnapot Mr.Ovecs    . .
- 

PyroS senior tag Ha nem vagytok elegen akkor én is beszállok. Bali:Boldog névnapot  . .
- 

PyroS senior tag Boldog Új Évet mindenkinek    . .
- 

PyroS senior tag Kellemes Karácsonyi Ünnepeket  . . 
- 

PyroS senior tag Vagyok már csak most kerültem gép elé Ovecs: mondtam én,hogy egyenlőre elég lesz a ramod  . .Hunor: nézz utána,hogy quad procival mennyi fsb-ét tud a lapod. Amúgy én nagy gyorsulást nem vettem észre a e8400 után bár ahol megy a 4 mag ott azért érezhető.Na és persze gördülékenyebb ha több program fut de ehhez kell sok ram és gyors vinyó . 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Max egy kis Star Wars Galaxy of Heroes a telefonon
. Max egy kis Star Wars Galaxy of Heroes a telefonon  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) .Saját tapasztalat
 .Saját tapasztalat 

.Kellett a hely a családnak .
 .Kellett a hely a családnak . .