Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Sziasztok srácok!
Látom mindenkinél fut a "gyermek program" , nálunk is 4és fél éves kis zsivány.Mellette meló ezerrel így játékra semmi idő
. Max egy kis Star Wars Galaxy of Heroes a telefonon
.
-
PyroS
senior tag
BÚÉK
-
PyroS
senior tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek
.
-
PyroS
senior tag
Üdv az uraknak!
Nálunk is 2év 8hónapos a trónörökös
.Olyan kocka mint az apja
.Úgy kezeli a tabletet mintha azzal született volna
.
Gratulálok mindenkinek
.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Esetleg valaki megvette a Battlefield3-at?Én inkább azt választottam az MW3 helyett.
Sipi:amúgy milyen a multija az MW3-nak?
-
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek.
Ovecs még egyszer gratulálok a nősüléshez
.A tavaszi buli jó ötlet,én benne vagyok.
Sajna nekem se sok időm van játszani (meló,edzés,csajok) de lassan szakítok időt egy game-re.
-
PyroS
senior tag
Hello mindenki
.
Már azt hittem,hogy mindenki kihalt a csapatból
.Amint lesz egy kis időm megpróbálok aktívabban írkálni a topicba.
-
PyroS
senior tag
BÚÉK mindenkinek amíg még józan vagyok
.
-
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek
.
Először is :Bali: én nyomom a Black Ops-ot.Nekem tetszik,jók a mapok és a fegyverek.Néha nehezen talál szervert,meg néha laggol de ezektől eltekintve jókat játszogatok.Bár jobb lenne csapatban nyomni.
-
PyroS
senior tag
Csak azt tudom javasolni amit eddig is.Menj oda hozzá és meglátod mit mond.Így,hogy egy helyen melóztok tényleg nehezebb a helyzet.Valahogy mutasd meg neki,hogy te már elég "felnőtt" vagy .
Az meg,hogy nem akar olyan helyre menni az még nem azt jelenti,hogy idősebb pasikra bukik.Én így 34 évesense szeretek olyan helyre menni ahol fiatal picsák vannak.
-
PyroS
senior tag
Sajnos a csajoknak nem az "aranyos' pasik kellenek.Mennyi idős a csaj?Amúgy szerintem hívd el aztán meglátod,hogy mit mond.Ha nemet mond akkor próbáld meg túllépni rajta mert csak kicsinálod magad.Tudom nehéz dolog,ezzel már jártam én is így.
Merésznek kell lenni és próbálkozni kell.Lássa rajtad,hogy tetszik neked. -
PyroS
senior tag
Idegből fasza edzeni,saját tapasztalat
.Ha ennyire bejön akkor menj oda hozzá és hívd meg valahová.Még ha nem jön össze akkor is jobb lesz mint így.Bár ez az én véleményem.Tudom milyen ez amikor semmi nem jön össze.Mostanában én se sok sikert könyvelhettem el
.De KITARTÁS!!
-
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek
.
Huni hajrá
,remélem összejön ha nem akkor sincs gond.Lesz majd másik.Nálam is zajlik az élet igaz nekem fordított az eset,12 évvel fiatalabb tőlem a csajszi.
Igaz nem lesz belőle semmi ,ez már nekem is nagy korkülönbség.Amúgy nekem se sok időm van gamelni.Egy héten max 2-3 órát nyomom összesen a Black Ops-ot.
-
PyroS
senior tag
válasz
Boci_83 #8203 üzenetére
Szeva.
Ha gondolod akkor megoldhatjuk nálad is úgy mint Sipinél,hogy kölcsön adom a steam-es accountomat és így kitudod próbálni.Viszont ez csak úgy fog működni,hogy a steam letölti az egész játékot a gépedre újra.A törtel nem megy sajna.Ha elég gyors neted van akkor lejön elég gyorsan.Ha így érdekel akkor írj.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #8196 üzenetére
Szeva Bali.
Dedikált szerók vannak de steam-es a játék.Szerintem van olyan jó mint a cod4 vagy az mw2.Igaz egy kicsit másabb a hangulata.A szerókra egy kicsit nehezen csatizik de az még belefér.Ja és mindig jönnek ki hozzá a javító patchek.Már 2-3 ki is jött.
Boci_83: csak az elején laggolt de a patch-ek javítottak rajta.Sipi is kipróbálta az én accountommal és nála is ment .Olvass utána a Black Ops topikban,hogy a te gépedhez hasonlón,hogy megy.
-
PyroS
senior tag
válasz
Boci_83 #8194 üzenetére
Hello.
Hol is kezdjem.Nekem bejött a játék.A single egy kicsit "érdekes" de jó,hangulatos és sokszínű.Néha be-be laggol pedig erős gépem van.A multi nekem tetszik,nagyok a pályák ,jók a fegyverek.Itt főleg akkor laggol ha szar a pingem.Általában 50-70 közt szokott lenni a pingem.Az nagyon tetszik benne,hogy a perk-eket megtudod venni és nem kell megvárni amíg megkapd.Azaz a teljesítményedért pontokat kapsz ami úgy működik mint a pénz.Ezekért cserébe tudsz venni perk-eket és a fegyverekhez kiegészítőket,stb.Igaz még nem sok időm volt nyomni ,kb 30-as szinten vagyok.Sipi is kipróbálta,kölcsön adtam neki a accountomat és neki is tetszett.Mi érdekel még esetleg?
-
PyroS
senior tag
Hello mindenki.
Jaja eléggé lapos a topik
.
Igaz manapság én se nagyon játszok.
Tervezi megvenni valaki a Cod Black Ops-ot? -
PyroS
senior tag
Ismét változott a TS3 szerver címe:
voice.dreamx.hu a port maradt a régi : 8888
Alapértelmezett szoba: P --------------------------------------/Ph - Nyev ezt mind be kell másolni.
A jelszó is maradt a régi. -
PyroS
senior tag
"- Nagymama, nem láttad a tablettáimat? Az volt rájuk írva, hogy ecstasy.
- F@szom a kib@szott tablettáidba! Láttad már a sárkányt a konyhában?!' -
PyroS
senior tag
Hello.
Próbáld meg átvizsgálni a vinyót ezzel a progival : HD Sentinel .
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #8044 üzenetére
Szeva.
Jó régen jártál erre felé
.Nálunk minden rendben bár cod4-et már nem sokat nyomunk.Inkább a MW2-vel szoktuk játszani.
-
PyroS
senior tag
Érdekes egy videó : MW2 Myth Madness: 20 of 21
A többi része is nagyon jó
.
-
PyroS
senior tag
Boci_83: Nagyon Boldog születésnapot
.
Booz : valamikor feljöhetnél TS-re dumálni
.
-
PyroS
senior tag
Ovecs: Boldog névnapot
.
Undoroid: jó kis játék volt
.Gyere máskor is
.
-
PyroS
senior tag
Nem akarok beleszólni,de:
Amúgy én maradok az NVIDIA-ás oldalon
.Pedig volt már egy csomó ATI-s kártyám is.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Ha esetleg valakit érdekel,Yako hirdeti a UD3P+Q9400+OCZ 2*2Gb 1150Mhz kombóját.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Éppen most próbáljuk a TS3-at Sipivel.Nagyon brutális
.Szerintem érdemes váltani
.
-
-
PyroS
senior tag
Boldog születésnapot Mr.Ovecs
.
-
PyroS
senior tag
Ha nem vagytok elegen akkor én is beszállok.
Bali:Boldog névnapot
.
-
PyroS
senior tag
Boldog Új Évet mindenkinek
.
-
PyroS
senior tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket
.
-
PyroS
senior tag
Vagyok már csak most kerültem gép elé
Ovecs: mondtam én,hogy egyenlőre elég lesz a ramod
.
Hunor: nézz utána,hogy quad procival mennyi fsb-ét tud a lapod.
Amúgy én nagy gyorsulást nem vettem észre a e8400 után bár ahol megy a 4 mag ott azért érezhető.Na és persze gördülékenyebb ha több program fut de ehhez kell sok ram és gyors vinyó .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest