Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Üdv!
Kb 4 hónapja elő sem vettem a CoD4-et
De egy éve már hanyagolom erőteljesen. Azt a heti 3-4 óra játékot a BF1-ben töltöm, szóval egyelőre lejöttem a játékról.
A legkisebb csemete cseperedik ezerrel, már 9 hónapos és két fog között imádkozunk két hét szünetért!
. A középsőnek szerelmi gondjai vannak, a legnagyobb meg pálinkával kínál... szóval zajlik az élet!
-
SipiBcs
őstag
Egy-egy játékra én is csatlakoznék, bár mostanában ritkán vagyok gép mellett játék céljából, de pl vasárnap esténként a legtöbb esetben kapható vagyok egy kis vidámságra!
A skillem tutti visszaesett LOW minuszra, merthogy a cod4-et kb 2x vettem elő az elmúlt fél évben!
-
SipiBcs
őstag
Szeva!
MW2 és BO összegyúrva ami a perkeket és a navigációt illeti. Van egy rakás újdonság a fegyverek kiegészítőinél csak, hogy bonyolódjon az élet.
A killstreak-ek nem számítanak bele a következőbe és mind a 3 külön gombbal hívható le. A hangok nekem szimpatikusak.A mappok pedig pont a BF ellentéte. Be vannak sűrítve, csak rush az egész game. Pörgős, húzós. Egyre inkább bejön, minél többet tolom vele.
Ami nagyon jó, hogy ugyanaz a mozgás van, mint 4-ben vagy a 6-ban.
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves játszópajtásomnak!
-
SipiBcs
őstag
Végre találtam melót ami szimpatikus is. Bár ki fog lógni a nyelvem és a heveny kockulásokról is le kell mondanom, no meg a peca sem a fő tevékenységeim közé fog tartozni... de valami kellett már nagyon.
Az fix első napom után mobiltelefonokkal és harmincas számokkal álmodtam.Reggel arra ébredtem, hogy éppen a nagyfőnökkel alkudozok, hogy ne csináljon belőlem üzletvezetőt!
-
SipiBcs
őstag
Ismét megújult a TS3!
szerver: Voice.dreamx.hu
port: 9987
alapértelmezett szoba: [spacer]----------------------------- N/Nyugdíjas Elit Veteránok
jelszó: a régi vagy püben dobom, ha kell -
SipiBcs
őstag
Sikerült!!
Barátom ráengedett valami ERD Commandert vagy mijaszöszt... erről bootolt... szépen le tudott szedni valami 300 Gigát a winyóról. (ennyit kértem, hogy legyen meg)
Mint kiderült már nem garis a seagate... úgyhogy megpróbálom a lakásbiztosítást... ha nem megy, akkor valahonnan szerválnom kell winchestert!
-
SipiBcs
őstag
No én is megjártam a hadak útját a winyómmal!
Teljes káosz, nem is indul. Most egy másikkal hajtom, de kíváncsi leszek, hogy az adatok megszerezhetők e róla. Remélem igen.
Ami öröm az ürömben, hogy még garis!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #8136 üzenetére
Cod MW2 pubhíííróóót játszunk esténként. Köpködjük a csítereket, szidjuk a kormányt... de néha vicces estéink is vannak csakúgy, mint régen.
Mellesleg fentebb megtalálható a TS3 elérhetőségünk. Szívesen van látva mindenki, aki ismeri a jelszót. Egy kis csicsergésre beugorhatnál/nátok.
Ha véletlen valaki nem emlékszik a jelszóra, akkor privátban szívesen megadom ám...
-
SipiBcs
őstag
Jájjj nem bírom ki!
Megjött a lap. Ha vagyok, akkor faxa. Ha nem, akkor vagy anyázok vagy telepítek!
-
SipiBcs
őstag
Mert mint mondtam neked telefonban itt megtalálható a server infó.
De tessék (ovecs kedvéért is, ha már ő nem kérdi)
a TS3 új ip cime: 87.229.73.49:8888
Nem kell mást tenni, mint ezt bemásolni a dreamx.hu helyére.Az alapértelmezett szobához ezt kell átmásolni: P --------------------------------------/Ph - Nyev (így tudsz azonnal a szobába bejönni és nem kell keresgélni.
Ha nem megy, akkor steamen írj rám: SipiHun74. Ha nem megy, akkor zargasd pirit msn-en, mert én kilépek, mikor játszok.
Este várunk!
-
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Tyűűűűű el is felejtettem!
Boldog Szülinapot miszter!!
-
SipiBcs
őstag
Remélem nem azok voltak az idei adóbevallásod legszükségesebb adatai!
--------------------------------------------
Más: a TS3 új ip cime: 87.229.73.49:8888
Nem kell mást tenni, mint ezt bemásolni a dreamx.hu helyére.
Másik szerverre költöztek.A szoba továbbra is Ph - Nyev. A jelszó ugyanaz.
-
SipiBcs
őstag
Nem tudom mi van a TS3 szerverrel, de kezd hasonlítani egy komédiához!
Most éppen betűrendbe szedték a szobákat...
A csatlakozás fül alá a következőt kell beírni:
"P --------------------------------------/Ph - Nyev"Így automatikusan a szobában landoltok!
-
SipiBcs
őstag
Egy másik topicban akadtam rá!
-
SipiBcs
őstag
Ismét frissítve lett a TS3. Ne kérdezzétek miért. Csináltam ismét új szobát. Az érdekesség kedvéért Ph - Nyev lett a szoba neve. A kötőjel előtt és után van egy szóköz. A régi Nyeves ts jelszó maradt!
-
SipiBcs
őstag
Döglött e a topic??
-
SipiBcs
őstag
Jó estét urak!
Lapátolok Mekka felé és az allah-akhbar mellett a digire gondolok. 20/10 Mb után szabadon 24/11-et mérek 13-as pingel. Ez a durva, nem a szex 80 fölött!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #8015 üzenetére
Hali! A rádiózás mindig is a szívem csücske lesz, de meggazdagodni belőle itt a viharsarokban lehetetlen. Ezért kerestem valamit a disco mellé!
Az új melóval meg sztem 1 hónap 2 hónap alatt fogok annyit gurulni a kocsival, mint máskor egy évben. Tudni kell, hogy az utazásra szánt időt én nem kedvelem. Ezért fizetek évi 100 forintot a teleportmegalkotók baráti körének. Itt belépsz - ott kilépsz és nem kell utazni!
Egyébként meg egyenlőre jók a visszajelzések, most még csak a betanulási - bemutatkozási időszak elején vagyok, de véleményem szerint ígéretes. Sok meló, sok pénz. Év végére autót akarok cserélni, mert bár nem szeretem kihangsúlyozottan a BMW-t, de az új 5-ösbe belehabarodtam! -
SipiBcs
őstag
A TS3 serveren visszaállt a régi név! A szoba neve ismét NYEV-PH. A jelszó természetesen maradt!
-
SipiBcs
őstag
Köszönöm Urak a jókívánságokat.
Ovecs: Valami olyasmit olvastam a digi topic-ban, hogy nagy sávszélnél (ennél jóval nagyobbnál) bizonyos routerek már nem bírják kezelni a sebességet és feltorlódik az adat és szétkapcsol. Lehet köze nincs hozzá és teljesen blőd baromságot írok.
-
SipiBcs
őstag
Közben, hogy ne csak gonoszkodjak: holnap kezdek az új melóhelyen. Az AutoTrader nevű újság Békés és Csongrád - megyei képviselője lettem.
Hétfőn úgy volt, hogy megyek Pyoshoz meg Yakohoz Egerbe, de miután este 8kor szabadultam Veresegyházról 7 órás fejtágítás után így nem mertem bevállalni a kanyart, no meg éjszaka csak nem fogok bekopogni senkihez!
Ha minden jól megy Yako ramjai nálam landolnak holnap, ha a felsőbb ügyintéző és a Posta is úgy akarja!
-
SipiBcs
őstag
Boci.... max MEDÚZA lesz belőled!
Más: kipróbáltam a TeamSpeak3-at. Kapott egy konzolos felületet, de alapjaiban a kinézet, beállítások nem változtak. A hangminőség sokkal jobb, tisztább. Azt írják a nálam okosabbak, hogy a felhasznált sávszél is csökkent a TS2-höz képest. Lehet egyszerre beszélni, nem vágja le a dumát. Mindenféleképpen komoly minőségváltozáson ment át.
Ha valaki szeretne rápróbálni, az ne tartsa magában! -
SipiBcs
őstag
Speciel én arra gondoltam, hogy mint leader vagy munkanélküli!
Uraim... hatalmas sorry, de most ha nem haragszotok én kihagynám a server bérletet.
Tudom rohadt ciki... de kiderült, hogy kilóg a seggem a gatyából, nagyon szarul állunk.
Egy héttel ezelőtt még gépfejlesztést tervezgettem, most minden storno!
A melón kívül még levegőt sem nagyon merek venni, nehogy azért is fizetnem kelljen!
Remélem a következőben már aktívan ki tudom venni a részem! -
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt a NYEV-nek és minden hozzá közel álló jófejnek!!!
-
SipiBcs
őstag
Milyen felbontáson?? 1280 x 1024; 4xAA?? Az teljesen normális véleményem szerint. Nekem mióta így tolom nincs minden mapon a fix250. Füstről már nem is beszélek....
Amennyire én olvasgattam itt - ott, játékokban a quaddal sem mész sokkal többre. Nem használja ki a 4 magot az MW2 sem, a CoD4 meg pláne nem. De kíváncsi vagyok mennyire javul. Ha sokkal, akkor én is eltöprengek egy upgrade-en. Akkor viszont egy cefet jó E8400 keresi majd új gazdáját.
-
SipiBcs
őstag
Egy kis érdekesség!
-
SipiBcs
őstag
Beszéltük TS-en, hogy én is Frezer 7-et használok, bár én az újabb kiadást a pro-t. E8400at 40 fok alatt tartja 3.8 G-n. Nem tudom mi a különbség a tieddel szemben, de szerintem ha a tesztjeid alatt nem megy terhelten 60 fok fölé akkor teljesen felesleges beruháznod komolyabb, drágább hűtésre. Kivétel, ha extrém tuningot tervezel!!!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #7743 üzenetére
Ha elkezd akadozni a steam és anyázik mindenki, nnnaaaaaa akkor frissül!
Én amikor belépek igyekszem rányomni a frissítések keresése gombra és kiírja mizu! De elvileg a beállításokban meg lehet mókázni, hogy automata legyen, te keress, milyen országból töltse... stb..stb...
-
SipiBcs
őstag
Jogos a két pont.
Most, hogy kijött egy cikk a leendőbeli elképzelésekről, hogy fizetni kell esetleg a multi használatáért a további részekben. Meglepően olvasom, hogy mindez a hardcore gamer-ek javait szolgálja és az ő kívánalmaiknak megfelelően folytatják.
Kérdem én: a lean, a sebzési arány, a war hiány, a dedikált serverek kénytelen nélkülözése, az a steam-es játékkereső.... ugyanazokat az érdekeket szolgálja??Mára ki is panaszkodtam magam!
-
SipiBcs
őstag
Utólagos engedelmetekkel csináltam a steam-en egy NYEV group-ot. Szombat reggelre egy pici meglepi, only for your:
Ezt csak hirtelen összedobtam, ne tessék fikázni.
Mondjuk különben sem értek hozzá!
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Tanulság: ne üsd a billentyűzetet, mert nem fog tetszeni az új gumi!
Vagy: jobb tegnap 1 szétvert minőségi, mint ma egy új, de ép klaviatúra!
Ovecs: Csinálj egy c-mos resetet, lehet attól helyreáll. Csak ne felejtsd újraállítani a pontos időt a tunning mellett, mert úgy jársz mint én!
Órákba tellett, míg rájöttem miért nem fut egyik - másik program!
-
SipiBcs
őstag
Elnéztem!
Sorry!! Azok a kiszolgálók, serverek más játékokhoz valók. Még egyszer utána lestem.
Ha együtt akarunk játszani, akkor marad a meghívásos alap. Steamen mindenki felveszi a másikat barátnak és már meg is van oldva a dolog!Ezek után már csak 1 kérdés: ki az aki nem is tervezi az MW2 megvételét??
............rajtam kívül
-
SipiBcs
őstag
A steam-et böngésztem. Már vannak serverek, ún. kiszolgálók. Rengeteg!!! Bárhova be lehet csatlakozni, kedvencnek jelölni... stbstb... úgyhogy mint az x-fire-ben itt is lehet tallózni.
Ez most kellemes meglepetés volt! -
SipiBcs
őstag
Friss infó a multiról!
LVL4 a 3 map után! Kentem a kölkök száját!
Nekem 1 picit plasztikusnak tűnik, olyan furcsa... a mapokat még meg kell ismerni, no meg ez a TDM 1 picit frusztrál, sosem szerettem igazán. De majd belelendülök!
Ami most még érdekes, hogy valószínűleg nagyon low és high skillű emberek keverednek, hogy csak az lvl alapján osztályoz a steam.
-
SipiBcs
őstag
Nyah... 2 map után az első benyomások a single-ről:
Grafika: 1280 x 1024ben akadásmentes, kontrasztos... nekem tetszik.
Hangok: mintha hellokitty-s fegyókkal babrálnék, egyenlőre nekem olyan kislányos.
Játékmenet: pörgős, nincs leállás, zúzda ezerrel. Jók az átvezetők. A második havas résznél jópofa a motorosszán, izgalmas, húzós, csak rövid.A fejem: körbe van vigyorogva!!
Rálesek a multira!
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch 2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BIOS frissítés
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- További aktív témák...
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest