Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#8901) Loner válasza Loner (#8900) üzenetére


Loner
tag

BIOS>Power Management->Enhanced 0 vagy disabled

[ Szerkesztve ]

Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!

(#8902) TranceM válasza Loner (#8901) üzenetére


TranceM
csendes tag

Ezt már próbáltam, de BIOS-ban nincs ilyen opció. Csak az aksit és a kijelzőt lehet lehet tesztelni/kalibrálni benne.

[ Szerkesztve ]

(#8903) Dell XPS válasza TranceM (#8902) üzenetére


Dell XPS
veterán

Szia,

BIOS Battery szokott ilyen meglepetésekkel szolgálni. Ki tudod mérni?

Üdv, Dell XPS

(#8904) Dell XPS válasza jagyugyaerik (#8883) üzenetére


Dell XPS
veterán

Szia,

Arra gondoltam, hogyha sikerül szétszedni, kitakarítani, és nincs más probléma, akkor egy "benyelt" billentyűzet cseréjével megmaradhat a garancia.

Üdv, Dell XPS

(#8905) fodor0410


fodor0410
tag

Sziasztok!

Nem az én laptopom, csak annyit tudok, hogy Fujitsu.

Szóval, amikor csatlakoztatva az elektromos hálózathoz, akkor nem túl hangos, de zavaró sípoló/zúgó hangot ad ki.
Csak ha csatlakoztatva van.

Egy kb. 2 éve ráesett kb. 2 méterről oda, arra a részre, ahol a csatlakozó van.

Ennyit tudok, van valami ötletetek? :) Megköszönném!

(#8906) kergemarha92


kergemarha92
csendes tag

Sziasztok! Egy ideje elkezdett haldokolni pár betű a notebook billentyűzetén: Esc-0-1-q-a-y. Jelenleg ott tartok, hogy már nagyon sokáig kell nyomva tartani / rengetegszer megnyomni a betűket, hogy megjelenjenek. Ha egyszer "bekattantottam" őket, egy ideig működnek, majd újra blokkolnak. Napról napra rosszabb a helyzet, valószínűleg hamarosan végleg behalnak.
A rosszalkodó billentyűk gyanúsan egy vonalban helyezkednek el. Nézegettem képeket a billentyűzet belsejét alkotó vezetési rétegekről, valamelyik elektronikai kontaktus adhatta meg magát. Épp ezért van egy olyan sanda gyanúm, hogy az egyes billentyűk cseréjével semmire nem mennék (pedig potom pénzért rendelhető eBayről pl.), a komplett billentyűzetet kellene cserélnem. Jól sejtem, vagy van azért valami remény egy kevésbé drága megoldásra? A laptop típusa amúgy Samsung R580, a 2 év garancia lejárt már fél - 3/4 éve. A komplett billentyűzetcsere kb húszezer forintba fájna, amit azért sokallok érte. A billentyűket amúgy le is pattintottam, kitisztogattam alatta, nem sokat segített. Egy olcsóbb külső billentyűzet lehet még megoldás, csak akkor azt is cipelhetném magammal.

(#8907) TranceM válasza Dell XPS (#8903) üzenetére


TranceM
csendes tag

Sajnos nem.

(#8908) solisoft


solisoft
csendes tag

Helló Mindenkinek!
Probléma a következő lenne adot egy Medion md fid:2040 laptop gyári alap hardverrel,töltő és akku nélkül csináltam
egy töltött gépkocsi akutöltő+kondenzátorok kb:14000qf.ezzel széppen ment kb 1 hónapot.Mig egy szépnap egymásután 5-8 alkalommal áram szünet volt kb 4X ujra indítottam.Az utolsó indításó inditás óta egyre sürübben fagy most már bekapcsolás után kb 2 perc és fagy teljes merev képernyő!és csakk teljes áram elvonásra kapcsol ki.Kérdés hol keressem a hibát?:proci,ram,alaplapi inverter vagy más?Minden választ előre is köszönök!több laptoppal is volt már dolgom,de ezzel a hibával még nem találkoztam! :W

(#8909) Trumpek


Trumpek
tag

Sziasztok!

Adott egy Toshiba Satellite c870-11k laptop. A probléma pedig az lenne hogy halk, mintha sercegő hangot hallanék a Ramok felől, a gép belsejében. Már 2 szerviznél is volt, egyik helyen azt mondták hdd - de nem is onnan jön a hang -, másik helyen azt mondták hogy kitakarítás segít, és nem lesz hangja, megcsinálták még is volt hangja, aztán azt mondták hogy a venti adja ezt a hangot. Viszont, ha nincs tápra csatlakoztatva -csak aksiról megy- akkor ez a jelenség hangosabb, ha rácsatlakoztatom a tápot akkor halkabb lesz. Terhelés közben is hangosabb lesz valamennyivel, vagy ha nyilakkal "görgetek" bármilyen oldalt akkor is(mintha töltene), vagy ha pl. hirdetés van az oldalon, azt nézem (otthagyom), akkor is mintha töltene valamit de olyan sercegő hangon és csak akkor ha változik a hirdetés(a kép).

Ez természetes hang, vagy valami hibája van? Mert bármit csinálok a gépen gyors, nem lassú, nem szaggat nem fagy, teljesítményével sincs gond.

Erre a problémára szeretnék segítséget kérni, amit előre is köszönök. :R

(#8910) bull84ghia


bull84ghia
őstag

KillHates sikeres műtétet hajtott végre a PB laptopomon ami most remekül üzemel. Hűtésmódosítás, IC (vagy mi) csere mert kiégett,BGA-zás. Mindezt kicsivel több összegért mint ha elküldtem volna a gyárba bevizsgálásra. Csak ajánlani tudom, köszönöm hogy őt ajánlottátok. ;)

Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :

(#8911) solisoft


solisoft
csendes tag

Azóta ripityára szedtem és bizony a proci borda alatt alig volt paszta holnap veszek pasztát aztán próba!D.ha valaki tudna segíteni hogy a videó karin :sw1 kapcsoló 1234 álásai mit kapcsolhatnak mert alap gyáriba az agp tiltott.ezt szeretném be kapcsolni ha már ugy is szétkaptam.le írás szerint 8x agp t tud!

(#8912) Dell XPS válasza kergemarha92 (#8906) üzenetére


Dell XPS
veterán

Szia,

Szinte megválaszoltad magadnak a kérdést, sajnos a billentyűzet elektronikája hibás, így marad a csere, ill. a külső billentyűzet használata.

Üdv, Dell XPS

(#8913) Dell XPS válasza bull84ghia (#8910) üzenetére


Dell XPS
veterán

Szia,

Akkor családba marad mégis...KillHates nagy Mágus!!

Üdv, Dell XPS

(#8914) bull84ghia válasza Dell XPS (#8913) üzenetére


bull84ghia
őstag

Igen a családban marad, remélem a T61-es mellett elketyek még egy darabig. Az is biztos hogy ha notebook gondom van akkor tudom kihez forduljak ezentúl. ;)

Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :

(#8915) elttiL


elttiL
senior tag

Üdv! Adott egy ASUS X51 noti. /Kolléga adta, nézzem már meg mi lehet a baja, szerinte vga hiba, mert nem ad képet./szerintem nem/. Bekapcs, ledek égnek, dvd romot nyekteti kicsit,és áll /gyanus volt, hogy általában felpörög induláskor a venti, de itt nem. CSerélhető procis a noti. Nézelődök a benne, és mivel nem láttam jól a jelet, a proci foglalat zárját /mPGA478 foglalat/ elfordítottam, /mittudomén hátha nincs bezárva/. indítás: prociventi forog, úgy tesz az egész mintha noti lenne. /nyilván nem indul el cpu nélkül/.
Tehát proci, procifoglalat, alaplap hiba szerintem. Van vkinek valami ötlete? Sajna ilyen foglalatú noti procim /másik se nagyon/ nincs, hogy próbáljam. Most még csak a nagy rendszerfedelet vettem le az aljáról, ma esetleg mélyebben belenézek.

(#8916) Bozso68


Bozso68
senior tag

Szevasztok!

A fiam ASUS X5DAD-SX074D (K50AD-s verzió) ma kezdte csinálni, hogy bekapcsolás után csak a ventillátor indul be, totál sötét a képernyő, caps-lock-ra se, másra se reagál, csak a bekapcsoló hosszú nyomvatartásával kikapcsol. Egyik pillanatról a másikra jött ez elő.
Mi lehet a gond?

Előre is köszi: Zsolt
MOD: fejből a konfig AMD M320-as proci, 4145-ös VGA alighanem. Nálam a DVD-t se nyekteti, se kép, se hang a ventin kívül.

[ Szerkesztve ]

(#8917) KillHates válasza Bozso68 (#8916) üzenetére


KillHates
nagyúr

Szia! Sajnos a szokásos; az RS780-as északi híd vezérlő IC elmelegedett és jó esetben (általában ez szokott lenni) elengedte az alaplapot. Ez viszonylag egyszerűen és olcsón (és nálam gyorsan is, mert megvárható) javítható. Ha érdekelnek a részletek kérlek privátban keress meg. :R

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#8918) KillHates válasza elttiL (#8915) üzenetére


KillHates
nagyúr

Szia! A processzor nem igazán szokott tönkremenni (nagyon szélsőséges esetben) inkább nézd meg, hogy a memória modulok esetleg nem-e mozdultak ki (pl. cseréld meg őket)
Ha nem akarod nagyon szétszedni a gépet, akkor minden eltávolítható perifériát (HDD, ODD, AKKU, 1db RAM legyen benne) vegyél ki a gépből és úgy próbálj egy indítást. Így az alaplapra tudjuk szűkíteni a hiba forrását.

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#8919) MrNemdam


MrNemdam
csendes tag

Ave!

Szóval kezembe került a bátyám Toshiba C660-ja azzal a diagnózissal, hogy beleburult a SÖR! :C Amikor az eset történt utána még ment a laptop több mint egy hétig hibamentesen. Utána egyszer csak kikapcsolt.
Mostani állapot: A lapos bekapcsol néha megyeget fél órát utána hirtelen kikapcs, és utána egy darabig nem lehet felébreszteni, mert ahogy felpörög a hűtő mintha letiltana. A touchja sem megy. Viszont ha bekapcsol minden hibátlan (a touch-on kivül).

Szétkaptam, megnéztem a belét, kitakarítottam, a hiba maradt.

Ötlet? :R

(#8920) Dell XPS válasza MrNemdam (#8919) üzenetére


Dell XPS
veterán

Szia,

Úgy látszik tart a "másnaposság" a laptopnál. Szvsz az alaplapon történt meghibásodás, ezt be kellene vizsgálni megfelelő helyen Sajnos nem látok rá lehetőséget, hogy itt a fórumon pontosan megállapítsuk a konkrét hiba forrást. Billentyűzettel mi történt, az megúszta?

Üdv, Dell XPS

(#8921) Dell XPS válasza elttiL (#8915) üzenetére


Dell XPS
veterán

Szia,

Háát..ez pedig nagyon GPU problémának tűnik. -Nézted már külső monitoron is?

Üdv, Dell XPS

(#8922) MrNemdam válasza Dell XPS (#8920) üzenetére


MrNemdam
csendes tag

Igen, minden megy hibátlanul. Új alaplap mennyibe fájna,mert közben ráírtam egy ilyen problémákkal foglalkozó emberkére, azt a választ kaptam, hogy bevizsgálás+javitás 40-80k. :W

(#8923) Dell XPS válasza MrNemdam (#8922) üzenetére


Dell XPS
veterán

Szia,

Emberke nagyon beverte a fejét valamikor, vagy elsején a Te pénzedből tudna elmenni hosszú hétvégére hirtelen. Írjál inkább KillHates kollégára, aki 10K-ból megoldja hibátlanul, mint azt láthatod pársorral feljebb is...((#8910) bull84ghia)

[ Szerkesztve ]

Üdv, Dell XPS

(#8924) Bozso68 válasza KillHates (#8917) üzenetére


Bozso68
senior tag

PÜ ment!

Üdv: Zsolt

(#8925) Dell XPS válasza MrNemdam (#8922) üzenetére


Dell XPS
veterán

Még annyit megtehetsz, hogy megnézed külső billentyűzettel is (USB), természetesen úgy, hogy ki van iktatva a "belső"...

Üdv, Dell XPS

(#8926) KillHates válasza MrNemdam (#8919) üzenetére


KillHates
nagyúr

Már itt is a házi-segítség ingyé' occón :R :D

Szia!

Azonnal szerelőhöz kellett volna vinni!!

Minél hamarabb (mondjuk már hétfőn) vegyél egy fél literes isopropil alkoholt a vegyi boltban és egy puha körömkefét. A kiszedett alaplapot jól sikáld át az alkoholos kefével (nem baj ha tocsog rajta) és hagyd száradni egy órát kint a napon.

Nem jó sem aceton, sem hígító, sem orvosi alkohol, sem cseresznyepálinka !!!!
Csak isopropil alkohol. :K
Nem jó sarokvakaró kefe, drótkefe, flexkorong, hátvakaró kefe, klotyi kefe !!!
Csak puha körömkefe, esetleg fogkefe :K

Remélem még menthető .... Sok sikert.

[ Szerkesztve ]

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#8927) elttiL válasza Dell XPS (#8921) üzenetére


elttiL
senior tag

Üdv! Te elolvastad amit írtam? Ahogy kikerül belőle a cpu, már fel sem pörög a cpu venti... Én is inkább alaplapra tippelek, mint cpu-ra. Igen, próbáltam külső monitorral, csak hát ahhoz a cpu+venti kombó működése is kellene, az meg enm megy. A memóriás csere-berét még meglépem... És kösz.

(#8928) Dell XPS válasza elttiL (#8927) üzenetére


Dell XPS
veterán

Üdv!

Igen, elolvastam. Amikor nincs processzor, akkor nincs önellenőrző folyamat sem, ezért nem hallod bekapcsolás után egy pillanatra felpörgő ventilátort. Annyit nyugodtan megtehetsz magadért, hogy az ajánlott hardvereket megnézed lebontva, mert már okozott némelyik nemegyszer alaplap gyanús problémát.

Üdv, Dell XPS

(#8929) elttiL válasza Dell XPS (#8928) üzenetére


elttiL
senior tag

Bocs, rosszul fogalmaztam.. wifi modul, dvd, ramok kikerültek a gépből. de ugyanaz továbbra is. cserélgetve a ramokat szintén. érdekes, ha egy ideig áll a gép és utána próbálom meg indítani, akkor felpörög a venti, de utána szépen elkezd csökkenni a fordulat /és asszem meg is áll/. mit lehet még lebontani, billentyűzet, telefonos modem?

(#8930) nepszter1


nepszter1
addikt

kb 4hónapja volt egy hibám az volt pedig hogy a gép bekapcsol elindul minden winchester ram windows is csak annyi a baj hogy ez mind fekete képernyő mellet el is küldtem a gariba meg is csinálták , és most ugyan ez a baj most nem akarom elküldeni szeretném én megcsinálni ugyanis azt irták hogy összerakták újra a gépet gondolom ütés következtében kicsúszott valami kábel. de fogalmam sincs hogyan álljak neki

Lenovo G580 ról van szó

[ Szerkesztve ]

(#8931) solisoft


solisoft
csendes tag

Probléma megoldva!A tápal let valami,és nem birta a terhelést.Kb 3amper után elkezdet ugrálni a fesz és a gép ezt nem tolerálta!Azért a procit is ujra pasztáztam igy a maxi hö 4-5óra youtub után wifi-vel 45-47 c volt!!
Ha valaki tud olcsó 18-20 volt/6-8 amper tápot jelezze a tipus mindegy ha kell átkötöm.kösz elöre is! :C

(#8932) KillHates válasza nepszter1 (#8930) üzenetére


KillHates
nagyúr

Lehet, hogy egy szakira kellene bíznod... :B Ha gondolod privátban keress meg.

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#8933) solisoft válasza nepszter1 (#8930) üzenetére


solisoft
csendes tag

Google-géptipust beir+service manual pdf-letölt átolvas-a leirtak szerint szétszed-lcd rögzitö csavar elenöriz-ha hiányzik potol.Nagyábbol enyi!ÉN jártam már ugy hogy a gyártó kihagyta a szerviz pedig benézte javitásra volt nálam(nem szervizvagyok de mársokat láttam)emberi hülyeséget!többek közt magamat is) :Y :Y :Y

(#8934) KillHates válasza solisoft (#8931) üzenetére


KillHates
nagyúr

Túl olcsót ne vegyél, csak a gond lesz vele. (pl; n-Drive és társai)
Amit tudok ajánlani az a MediaTech kb 10 ezer a 120W-os. Én szerviztápnak használom, gondolhatod kap napi szinten hideget-meleget és van rajta USB is így töltöm vele a telefonomat is. Olyan 10 ezer körül már lehet kapni.

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#8935) solisoft válasza nepszter1 (#8930) üzenetére


solisoft
csendes tag

Azért Killhatest is kérdezd meg,mert egy hozzá nem értö nagy gubancot tud csinálni!

(#8936) nepszter1 válasza solisoft (#8935) üzenetére


nepszter1
addikt

Csak nekem jövőhétre kellene és a garis futár jön 2hét de az ingyenes de ha Killhatesnak elküldöm min2ezer forint meg kb az is 2hét mire megjön .

(#8937) Dell XPS válasza elttiL (#8929) üzenetére


Dell XPS
veterán

Bár nem írtad, de gondolom merevlemez nélkül próbálod ellenőrizni. Mást már nem nagyon kell "lebontanod" az alaplapról, amit lehetett megtettél. Az, hogy hőmérséklet változásra mást tapasztalsz (visszahűl..), az is mutatja sajnos az alaplap problémát...

Üdv, Dell XPS

(#8938) Dell XPS válasza nepszter1 (#8936) üzenetére


Dell XPS
veterán

Szia,

Múltkor egy Miskolcon élő mozgáskorlátozottnak segített Killhates, talán három vagy négy nap volt oda-vissza. Ráadásul megmaradna a garanciád, ha Ő szedné szét...

Üdv, Dell XPS

(#8939) elttiL válasza Dell XPS (#8937) üzenetére


elttiL
senior tag

Igen, nem volt benne hdd. a notin az állandó, hogy a Zz led ég. Hát elég mélyen csicsikál. Kapjam szét hogy végignézzem az alaplapot, vagy tök felesleges, olyan "mélyen leledzö" hiba lehet?

(#8940) bull84ghia válasza Dell XPS (#8923) üzenetére


bull84ghia
őstag

Így van azóta is hibátlanul megy, pedig az enyém non-stop be van kapcsolva és nem keveset kapott már az élettől. :U :C

Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :

(#8941) Dell XPS válasza elttiL (#8939) üzenetére


Dell XPS
veterán

Szerintem teljesen felesleges, elnézést, hogy így kimondom. Természetesen nem szívesen! Amennyiben látnék bármi esélyt arra vonatkozóan, hogy életre keltsük a laptopot, megtenném, sőt kínoználak az ötleteimmel. Hiszen nem azért vagyunk a fórumon, hogy ilyen mondatokkal segítsünk: sz@r az alaplap, szerviz! Szóval nem találnád meg a GPU-nál vagy a Chipset-nél, hogy "ezer lába" közül melyik nem kontaktál..

Így hogy mindent átmozgattál, és nem változott semmi, egészen biztos a BGA probléma. Egyébként, ahogy leírtad a jelenséget, már abból teljesen átjött, de illik felajánlani a hardver "lepucolást" egy memória modullal...

Üdv, Dell XPS

(#8942) KillHates válasza elttiL (#8939) üzenetére


KillHates
nagyúr

Van oszcilloszkópod? (legalább 30 MHz-es kellene)

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#8943) elttiL válasza Dell XPS (#8941) üzenetére


elttiL
senior tag

Ok. Nem nyulok hozzá. Szomoru lesz a tulaja. A ps3-a is laphibával állt be.
KillHates: Nincs. Egyszer szivesen megnéznék egy kópos hibakeresést. Kár hogy más szakmát választottam.

(#8944) Dell XPS válasza elttiL (#8943) üzenetére


Dell XPS
veterán

Őszintén sajnálom, így már jobban értem szívósságodat. Talán egy gyógyír lehet számára, hogy 10K-ból megoldható a javítása. Valószínűleg nagyon boldog lett volna, ha egy HDD problémát említesz Neki, és átpasztázva (gap-pad) kitakarítva visszakapja Tőled (ami amúgy is szükséges karbantartás) , na most összegbe ugyanott tartunk és egy jó laptopot kap vissza kpl....

Üdv, Dell XPS

(#8945) nepszter1 válasza nepszter1 (#8930) üzenetére


nepszter1
addikt

Nos nagy nehezen valahogy bekapcsolt de hogy hogy azt nem tudom de viszont lefagy mindig a rendszer az egér szaggat meg ilyen dolgok ötletek ? Win reinstall ?

(#8946) Dell XPS válasza nepszter1 (#8945) üzenetére


Dell XPS
veterán

Szia,

Ötlet: én egy rendszerindító lemezzel boot-olnék (pl. live Linux), hogy tisztán lássunk a probléma kérdésében. Szoftver vs. hardver, mert ez nem egy szalagkábel érintkezési gond lesz sajnos...

Üdv, Dell XPS

(#8947) nepszter1 válasza Dell XPS (#8946) üzenetére


nepszter1
addikt

Sajnos még soha nem használtam Linuxot csökkentett módba viszont tökéletesen fut a rendszer

(#8948) Dell XPS válasza nepszter1 (#8947) üzenetére


Dell XPS
veterán

Tudsz hőmérsékleti tartományokat ellenőrizni, mert elképzelhető, hogy terhelésre jönnek a hibajelenségek? Nem is lenne meglepő Lenovo-ék esetében, ahogy mostanában a hőelvezetésről gondoskodnak.

A Linux-nál letöltesz egy iso-t (Ubuntu), majd kiírod CD-re és boot-olás. Nem kell telepítened Live módban, sőt saját adatbázisa alapján driver-ket is felteszi kernelből, így szinte azonnal használható rendszer. Hasonlóan grafikus, jól értelmezhető, szóval nem kell félni tőle és több esetben is jól jöhet még számodra. Ha így is megfagy, akkor kár újra telepítened az OS-t.

Üdv, Dell XPS

(#8949) bull84ghia válasza Dell XPS (#8948) üzenetére


bull84ghia
őstag

Ezt bármelyik linuxal meg lehet csinálni. Megnézném kíváncsiságból milyen a linux rendszer.

Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :

(#8950) Dell XPS válasza bull84ghia (#8949) üzenetére


Dell XPS
veterán

Nagyon sok disztró esetében igen. Vannak nagyon egyszerűek (100MB Puppy Linux), ami grafikailag nagyon fapados, de rengeteg programmal hasítanak, akár egy Pentium III-as gépen például. Ki kell próbálni sorban telepítés nélkül live módban, és ha tetszik, akár jöhet egy telepítés a Win mellé, és a vele való komolyabb ismerkedés. Természetesen mehet pendrive-ról is, hogy ne fogyaszd a lemezeket...

Azért ajánlottam az UBUNTU-t, mert hasonlóan grafikus, ily módon nem annyira ijesztő a windows után. És természetes rengeteg támogatást élvez. Vannak nagyon komoly disztrók is (ájulat..), de ahhoz már ismeretekkel kell rendelkezni, mert terminálból dolgoznak parancsokkal dos alapon. Itt lényegében Te rakod magad számára össze az op.rendszert, szóval addig "hegesztgeted", amíg a végére egy személyre szabott, bitang stabil rendszer lesz.

Vágjál bele nyugodtan, és ha az első randi nemis sikerül, akkor marad egy "tesztlemezed"..

Üdv, Dell XPS

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.