- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kergemarha92
csendes tag
Sziasztok! Egy ideje elkezdett haldokolni pár betű a notebook billentyűzetén: Esc-0-1-q-a-y. Jelenleg ott tartok, hogy már nagyon sokáig kell nyomva tartani / rengetegszer megnyomni a betűket, hogy megjelenjenek. Ha egyszer "bekattantottam" őket, egy ideig működnek, majd újra blokkolnak. Napról napra rosszabb a helyzet, valószínűleg hamarosan végleg behalnak.
A rosszalkodó billentyűk gyanúsan egy vonalban helyezkednek el. Nézegettem képeket a billentyűzet belsejét alkotó vezetési rétegekről, valamelyik elektronikai kontaktus adhatta meg magát. Épp ezért van egy olyan sanda gyanúm, hogy az egyes billentyűk cseréjével semmire nem mennék (pedig potom pénzért rendelhető eBayről pl.), a komplett billentyűzetet kellene cserélnem. Jól sejtem, vagy van azért valami remény egy kevésbé drága megoldásra? A laptop típusa amúgy Samsung R580, a 2 év garancia lejárt már fél - 3/4 éve. A komplett billentyűzetcsere kb húszezer forintba fájna, amit azért sokallok érte. A billentyűket amúgy le is pattintottam, kitisztogattam alatta, nem sokat segített. Egy olcsóbb külső billentyűzet lehet még megoldás, csak akkor azt is cipelhetném magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Energiaital topic
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest