Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#9201) szadiman


szadiman
csendes tag

Sziasztok!

Van egy Acer 5745G típusú laptopom. Egyik reggel mikor bekapcsoltam egyetlen usb port sem működött.
Alaplap hibára gondolok. Driverek fenn vannak. Nem lehet operációs rendszer hiba sem,mert próbáltam mind win/linux/mac alatt is. A kérdésem az lenne,hogy alaplap csere nélkül meg oldható lehet e? Illetve végülis nekem nincs szükségem usb portora,csak egy egérre lenne szükségem. Bármi véleményt/tanácsot előre köszönök.

(#9202) Impressa válasza szadiman (#9201) üzenetére


Impressa
őstag

Szia!

Őt kellene keresned privátban, fog tudni segíteni :)

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9203) kontarr


kontarr
csendes tag

Sziasztok!

Van egy Lenovo notim i5 proc GT635 kártya,de játéknál az I5 proc hd4000 kátyáját észleli.
Valki tud megoldást?

(#9204) Aldo Novares válasza stratova (#9200) üzenetére


Aldo Novares
aktív tag

Hali

Lenovo G sorozatú laptopokba milyen RAM-ok vannak ? Mert van egy G565-öm és Samsung ramokat találtam benne, szinte biztos vagyok benne hogy a RAM okozza a kék halálokat. Most kipróbáltam hogy megcserélem őket , egy 20-25 percig gyorsabb volt a gép mint eddig , aztán egy kékhalált kaptam. Most egyiket kivettem , hátha így megtudom melyik a rossz, mert miután kékhalált kapok , csak az egyik 2 Gb-os ramot érzékeli a lap. Mikor kivettem a RAM-ot, azt vettem észre , hogy tűz forró, ez is okozhatja akár ? Túl melegedés ? Holnap pasztázom újra a hűtőt és a VGA-t, mit tudok a RAM-okkal kezdeni ?

(#9205) Impressa válasza kontarr (#9203) üzenetére


Impressa
őstag

Szia!

Eszközkezelőben látod a dedikált kártyát? Nvidia vezérlőpultban tudod a játékokhoz is beállítani, melyik videó kártyát használja. Ami egyébként a automatikus kellene, hogy legyen, az alapértelmezett beállításokkal.
Melyik driver verzió van rajta 314.07 vagy a 322-es?

#9204) Aldo Novares a RAM simán okozhatja, ha csak az volt forró, amelyiket kivetted, valószínűleg az is volt a hibás. Ha a gépben maradt ramot mindkét slot-ban kipróbálod, és nem dob kék halált, akkor az a ram jó.
Melegedhetnek a ramok, ez normális jelenség a terhelés miatt.

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9206) Aldo Novares válasza Impressa (#9205) üzenetére


Aldo Novares
aktív tag

Mindkettő nagyon forró volt, sajnos. Ha slot hiba van akkor mi a teendő ?

(#9207) Impressa válasza Aldo Novares (#9206) üzenetére


Impressa
őstag

Szóval neked mindkettő RAM forró volt, mindezt alapterhelésen produkálva. Nem gondolnám, hogy egyszerre tönkre megy két RAM, lehet túl nagy feszültséget kapnak az alaplapról, ami nem jó. Ha laphiba, akkor sajnos szerviz, mást nem tudsz csinálni vele.

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9208) Metallo


Metallo
csendes tag

Sziasztok ! Nem tudja valaki , hogy Gericom Hydro-Speed 2000-nél hogyan kell a videókártya vezérlő illesztőprogramját telepíteni , mert már sok mindent kipróbáltam , de nem sikerül ? Egy ismerőstől kaptam , de ezekhez a régi gépekhez nem nagyon értek !

(#9209) Aldo Novares válasza Impressa (#9207) üzenetére


Aldo Novares
aktív tag

Hali

Ma csak az egyik ram volt benne a lap-ban, próbálgattam , cserélgettem, és amelyik most van benne, az eddig elég jól működik, mert 1x sem kaptam kékhalált, lehet hogy a foglalattal van baj, de lehet hogy a másik rammal, ezt holnap tudom elmondani, ja és most játék közbe sem melegszik annyira a gép, sőt, elég csendes és hideg a ventinél ha megfogom, annyi a baj h néha fps laggjaim vannak.

(#9210) Impressa válasza Aldo Novares (#9209) üzenetére


Impressa
őstag

Akkor holnap, ezzel a működő rammal, a másik slot-ban próba. Ha ott sem lesz vele gond, akkor továbbra is a jelenleg nem használt RAM rossz. Érdemes lenne Aidával, vagy HWiNFO-val mérni hőmérsékletet is mérni. A HWiNFO jobb lenne, mert azzal tudsz loggol-ni játék alatt is, így pontosabb értékeket mutatva.

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9211) Aldo Novares válasza Impressa (#9210) üzenetére


Aldo Novares
aktív tag

Hali

Beraktam a másik slotba, kb játék 10.percnél már kaptam is, de nemjott ki a kék képernyő hanem fekete kép és berregett. Most beraktam a másik ramot megnézem azzal mitcsinal.

(#9212) Aldo Novares válasza Aldo Novares (#9211) üzenetére


Aldo Novares
aktív tag

Bocsi a dupla posztért

De szinte 100% hogy a slot a hibás, mert most beraktam mind2-t és csak az egyiket érzékeli , viszont ha mindkettőt érzékeli , kékhalált kapok, és ha a jó slotba van benne valamelyik ram, akkor nincs semmi gond. Szóval ez gariztatás lesz ?

(#9213) Impressa válasza Aldo Novares (#9212) üzenetére


Impressa
őstag

Igen, ezt garanciában meg fogják csinálni, alaplap csere lesz. Szóval a fontos adatokat mentsd le gépedről a biztonság kedvéért.

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9214) Aldo Novares válasza Impressa (#9213) üzenetére


Aldo Novares
aktív tag

Értem, és nekem lesz belőle valami költségem vagy ez teljesen ingyenes ? Még sosem gariztattam semmimet.

(#9215) Impressa válasza Aldo Novares (#9214) üzenetére


Impressa
őstag

Max. úti költséged lehet. Beviszed a számlamásolattal és a garanciapapírral együtt a vasat, és majd várod, hogy értesítsenek. Inkább ne említsed meg, hogy a ramokat cserélgetted. Mind két RAM-ot a géppel együtt vetted? milyen márka?

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9216) Aldo Novares válasza Impressa (#9215) üzenetére


Aldo Novares
aktív tag

Na ez az ami aggaszt kicsit , mert Lenovo laptop és 2x2 Gb Samsung ram van benne

(#9217) Impressa válasza Aldo Novares (#9216) üzenetére


Impressa
őstag

Jah Lenovo. Akkor felhívod a supportot, felveszik az adataidat, és ki fognak küldeni egy futárt (UPS) a gépért, a megbeszélt időpontban.
Semmilyen papírt ne tegyél bele a dobozba. Ha a saját dobozával küldöd el, akkor azt nem kapod vissza. Én másik biztonságosabb dobozba csomagoltam. Lenovo-ék minden esetben formázzák a HDD-t.
A szállítási költség nem téged fog terhelni, ezt a Lenovo fizeti, mivel csak Lengyelországban van szervize.

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9218) Aldo Novares válasza Impressa (#9217) üzenetére


Aldo Novares
aktív tag

Ejha, akkor egy jó ideig nem fogom látni a gépet mi ?

(#9219) Impressa válasza Aldo Novares (#9218) üzenetére


Impressa
őstag

Kb. 3-4 napig szoktak a gépek ott lenni. Nekem kedden vitték, és pénteken hozták. De többen is hasonló időtartamról írtak.

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9220) TommyNagz válasza Impressa (#9219) üzenetére


TommyNagz
senior tag

Azért jó ezt hallani. Az én G570-esem van most kint a lengyel szervizben. Én a gyári dobozban küldtem ki töltővel és akksival. Tettem azért papírt a billentyű és az lcd közé, biztos, ami biztos.
Azért az nem volt jó jel, hogy a megbeszélés után nekem kellett a UPS-nél intézkednem, miután a supporttól is én könyörögtem ki egy tracing kódot...2 napig nem jött a futár, amikor beléptem a Trackinghez, kiírta, hogy címpontosítás kell. Ezt is én intéztem el telefonon. A tracking szerint 2-3 nap volt, mire kivitték a egyáltalán a gépet. Most a pünkösd miatt pedig megint csúszik a dolog. Remélem jövő héten már azért visszakapom a gépet. Az meg hogy egy hardveres hiba, és a burkolat sérülése miatt gyalulják a hdd-t hihetetlen. Na majd meglátjuk.

encapsulation dot1q

(#9221) Impressa válasza TommyNagz (#9220) üzenetére


Impressa
őstag

Úgy látszik, ez sem megy zökkenőmentesen. Magam is meglepődtem, mikor írta fórumtárs, hogy D partíción volt minden adata, és gyalulták. Nem HDD hiba volt a tuti, talán túlmelegedett a gépe, ha jól emlékszem. Majd írd meg, hogyan kaptad vissza.

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9222) TommyNagz válasza Impressa (#9221) üzenetére


TommyNagz
senior tag

Mindenképp referálok. Amúgy annyiból korrektek, hogy figyelmeztettek, lehet, hogy törölnek mindent a vinyómról, szóval van backupom, nem is ez a baj. A baj az, hogy azért belaktam rajta a Windows-t, nem szívesen telepíteném újra és kezdeném előlről a konfigurálgatást, reszelgetést. Az a baj, hogy nem találtam semmilyen nomális backup megoldást. A Complete PC backup egy szar, a norton ghosttal szintén nem tudtam dűlőre jutni, az Acronis True Image meg nem látja forrásként a diszket. Mac-en annyira egyszerű :( CarbonCopyClonerrel image-et megcsinálod, kimásolod külsőre, et voila. OS X installerrel pedig restore-olod. Ennyi. Azért ha valaki erre tud megoldást, akkor ne tartsa magában :)

encapsulation dot1q

(#9223) netzoli válasza TommyNagz (#9222) üzenetére


netzoli
tag

Próbáld meg ezt: [link].

Notebook DC és USB aljzatok >>> www.dcjack.hu <<<

(#9224) Tim82 válasza TommyNagz (#9222) üzenetére


Tim82
nagyúr

Nekem ezzel a programmal van jó tapasztalatom. (A linken egy PH!-s fórumtárs saját honlapjáról egy útmutató van a használatához.)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#9225) Impressa válasza TommyNagz (#9222) üzenetére


Impressa
őstag

"Mac-en annyira egyszerű CarbonCopyClonerrel image-et megcsinálod, kimásolod külsőre, et voila."

Ezt szeretném én is, vagy hasonlót. Ha azt meg tudnánk oldani pl. OKR programmal mikor helyreállító-lemezt készítesz, akkor ne csak az ODD-t ajánlja fel, hanem bele lehessen állítani külső USB-s meghajtót is.
Gondolhatod, mikor SSD-re váltottam, nem húztam újra, a már "jól belakott" rendszeremet, és a helyreállító-lemezek mennyisége is nálam az "eget súrolta" közel 13 db DVD lemez.

Amit a többiek is linkeltek programot használtam az SSD-re való költöztetéskor, de Fire/SOUL/CD módszerrel:

1. Ezt a képet veszem alapul a leírásban
2. Fontos, hogy minden műveletet(klón- és partícióműveletek) boot-os eszközről végzünk, nem OS alól és sosem indítunk el OS-t, ha a HDD és SSD is csatlakoztatva van
3. 2 boot-os eszközre lesz szükség, az egyik a Macrium (bejegyzésben linkelve az ISO, abból legyártani a boot eszközt), a másik a Mini Tool Partition Wizard Home bootos eszköze (pwhe77.ISO, ugyanúgy UltraISO-val készíthetsz boot-os eszközt)
4. Macrium boot-os eszközről boot-olva, a HDD összes partícióját klónozod egyszerre az SSD-re, Sector by Sector üzemmódban, kivéve a C partíciót
5. Ha ez sikeres, akkor Mini Tools boot-os eszközről bootolva áthelyzed az SSD "végére" a PBR_DVR majd LENOVO cimkéjű partíciókat
6. Újra a Macrium boot-os eszközről bootolva, klónozod a C partíciót az SSD nem partícionált területére, ezt már nem Sector by Sector üzemmóddal
7. HDD kiszed és SSD-ről próba

nekem ezzel tökéletesen sikerült :K

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9226) BURN28


BURN28
tag

Sziasztok!

Notebook témában annyira nem vagyok otthon, ezért titeket kérdeznélek.
Adott egy HP laptop, amit kifújtak sűrített levegővel, nem szedték szét előtte, viszont alvó állapotban (jajj... :U ), ezután mikor bekapcsolták, az alsó venti megállt, és azóta sem hajlandó életre kelni, magától leáll a lapos(gondolom a túlmelegedés elleni védelem). Lehet, hogy szétjött a ventilátort az alaplapra kötő kábel, vagy teljesen máshogy van megoldva?
Mit lehet tenni? :)

Üdv,
BURN28

[ Szerkesztve ]

http://kaphatoittkave.blogspot.hu/

(#9227) Dell XPS válasza BURN28 (#9226) üzenetére


Dell XPS
veterán

Szia,

Milyen típusú pontosan? Valószínűleg mindenképpen bele kellene nézni, mert nem lehet tudni mit okozott a sűrített levegő. Egyébként a leírásod alapján van megoldva a ventilátor feszültség ellátása.

Üdv, Dell XPS

(#9228) Loner


Loner
tag

:R

Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!

(#9229) BURN28 válasza Dell XPS (#9227) üzenetére


BURN28
tag

HP G62, majd kapok még pontosítást is, hogy azon belül melyik, mindenesetre nem csak ők jártak így, ahogy nézem a HP fórumán, de van rá megoldás is elvileg, mert rosszul fújták ki a port, így az eltömítette a ventilátort, az nem tud forogni, de ki lehet takarítani, pénteken szétszedem és leírom, hogy sikerült-e, hátha másoknak is segít. :)

http://kaphatoittkave.blogspot.hu/

(#9230) LaptopSystem

sziasztok Lenovo Thinkpad T430-as laptopot használok munkára, remek kis laptop de a régebbi Thinkpad sorozatoknál csak akkor ment a ventilátor ha tényleg igénybe volt véve a laptop, ennél pedig megy egyfolytában erre tudtok megoldást!?

Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!

(#9231) Impressa válasza LaptopSystem (#9230) üzenetére


Impressa
őstag

Szia!

Milyen hőmérsékleti értékeket mutat Aidával a CPU, GPU ? Mennyi idős a gép?

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9232) Murphistic


Murphistic
aktív tag

Sziasztok!

Azt hiszem ilyen már mással is előfordult: üdítő került a notebookomra ( HP 530-as ) . A gép be volt kapcsolva amikor történt. Először azt hittem, hogy csak a gép elejére került és azt elkezdtem törölgetni, majd mikor észrevettem, hogy a hangszórónál valószínűleg folyik be a szmötyi már kis kapcsolt a képernyő majd a gép is.

Gyorsan kikaptam az akksit, áramtalanítottam majd lefelé fordítva az asztal szélére raktam. Ezután szétszedtem és úgy tűnt, hogy csak a bekapcsoló gomb panelja és burkolata valamint a hangszóró lett ragadós, meg persze a billentyűzet. A burkolatot és a panelt csapvízzel óvatosan lemostam és megszárítottam, a billentyűzetet nedves zsebkendővel megtörölgettem.

Összerakás után működik a notebook. A kérdésem az, hogy mit rontottam el még azon kívül, hogy leöntöttem a notebookot. Esetleg kell még valamit tennem, hogy nehogy mégis gond legyen. A tippem egyébként az, hogy azért kapcsolt ki, mert zárlatos lett a bekapcsoló gomb és úgy érzékelte, hogy folyamatosan nyomva tartottam.

A hangszórót inkább nem is raktam vissza, nehogy az okozzon galibát.

Előre is köszönöm a válaszokat és elnézést az n+1 -ik notebook leöntős kérdésért, csak félek, hogy valamire nem figyeltem.

"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."

(#9233) Impressa válasza Murphistic (#9232) üzenetére


Impressa
őstag

Szia!

"A tippem egyébként az, hogy azért kapcsolt ki, mert zárlatos lett a bekapcsoló gomb és úgy érzékelte, hogy folyamatosan nyomva tartottam."

Azt nem írtad az elején, hogy a kikapcsolás akkor következett be, amikor leöntötted, vagy a mosást, és szárítást követőn történt. Mert, csak annyit írtál, hogy te kapcsoltad ki gépet. :U

Egyébként okozhatja. A tisztítás óta kikapcsolt a gép magától?

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9234) Murphistic válasza Impressa (#9233) üzenetére


Murphistic
aktív tag

Köszönöm a válaszod!

A gép magától kapcsolt ki. Először a kijelző sötétedett el, majd pár másodperccel később a gép is kikapcsolt. ( A kijelző kapcsolója is azon a panelon van mint a főkapcsoló, egy kis gumipöcökkel hozza működésbe a kijelző )

Most már két órája folyamatosan működik a notebook és eddig minden rendbennek lévőnek tűnik. ( kopp-kopp )

"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."

(#9235) Impressa válasza Murphistic (#9234) üzenetére


Impressa
őstag

Most már két órája folyamatosan működik a notebook és eddig minden rendbennek lévőnek tűnik. ( kopp-kopp )

Maradjon is így. :K

De ha van még kedved, akkor újra átnézheted a biztonság kedvéért.
Ha a hangszóró papírmembrános, akkor nem érdemes visszarakni, ha műagyagból van, akkor tisztítás után, szerintem visszateheted.

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9236) Murphistic válasza Impressa (#9235) üzenetére


Murphistic
aktív tag

Nekem papírmembránosnak tűnik a hangszóró, de talán nem nagyon ázott el. Hétvégén szerintem visszaszerelem. Egyébként így néz ki most:

A felső részénél az a fényes csík szerintem az üdítő nyoma.
Egyébként köszönöm a válaszaidat. Legalább valamelyest megnyugodtam :) .

[ Szerkesztve ]

"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."

(#9237) TommyNagz válasza TommyNagz (#9220) üzenetére


TommyNagz
senior tag

16-an ert ki a gep, 17-en kuldtek vissza. Ma jon meg. Majd beszamolok. A zsaner volt szar, es az alaplap (neha nem kapcsolt be). Majd beszamolok reszletesen.

encapsulation dot1q

(#9238) Impressa válasza Murphistic (#9236) üzenetére


Impressa
őstag

Ohh ez semmi, simán visszateheted, szólni fog rendesen - egyébként papírmembrános.
Örülök, hogy segíthettem! :) A jó, gyors reakciódnak köszönheted, hogy nem lett nagyobb baja.

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9239) TommyNagz válasza TommyNagz (#9237) üzenetére


TommyNagz
senior tag

Na meg is jött. A végeredmény:
-új burkolat
-új trackpad
-új keyboard (végre nem lötyög!)
-új alaplap :)

Mindezt egy nap alatt, a szállítást leszámítva elég gyors volt. Le a kalappal, sokkal rosszabbra számítottam.

encapsulation dot1q

(#9240) ombre70


ombre70
csendes tag

Sziasztok! Az egyik ismerősömnek, van egy jay book 9905 androidos (2.3) rendszerrel ellátott netbookja, de valamit állítólag "kitörölt" és azóta nem bootol be neki, csak az androidos logó világít... Elhozta hozzám hogy csináljam meg neki, mondván hogy én értek az androidhoz De bakker ezen se boot menü se setup nem tudok belépni sehová....
Nem tudna valaki segíteni hogy lehet ezen hard resetet csinálni vagy újratelepíteni?! Találtam valami fórumot, de az német nyelvű lövésem nincs mit írnak... http://www.android-hilfe.de/sonstige-android-geraete/291917-neue-firmware-fuer-das-jay-book-9905-a.html
Valami leírást valaki pls. vagy hol nézzek utána?! Köszi a segítséget.

[ Szerkesztve ]

(#9241) Impressa válasza TommyNagz (#9239) üzenetére


Impressa
őstag

Na örülök, hogy a kezdeti nehézségek ellenére, így kaptad vissza a gépedet :K

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9242) TommyNagz válasza Impressa (#9241) üzenetére


TommyNagz
senior tag

100 pénzt így már megért :)

encapsulation dot1q

(#9243) TommyNagz válasza TommyNagz (#9242) üzenetére


TommyNagz
senior tag

ARRRGH!! :W

NEM HISZEM EL! Tudtam, hogy elkiabálom!!!!! Ugyanazt csinálja ez a szar fos gép, amit a szerviz előtt!!!! SZÉTB@SZ AZ IDEG! LENOVOT SOHA TÖBBET!!!!!!! :W :W :W :W

[ Szerkesztve ]

encapsulation dot1q

(#9244) Metallo válasza ombre70 (#9240) üzenetére


Metallo
csendes tag

Igen ! Ezeket a gépeket nem könnyű újratelepíteni ! Én is jártam már így és nekem is kb. 5 órámba került megcsinálni ! Először is keresned kell hozzá egy megfelelő androidot , windows ce-t , bár ezen a linux és akár egy lebutított xp is elmehet . De , az a nagy baj , hogy ha rossz rendszert teszel rá akkor ki is nyírhatod a gépet !

(#9245) ombre70 válasza Metallo (#9244) üzenetére


ombre70
csendes tag

Köszi, akkor androidot honnan tudok pont ehhez valót leszedni, és hogyan tudom feltenni?! Nincs valahogy setup elérés vagy boot menü, Recovery mint a telefonoknál?! Vagy felmásolom a romot pendrive-ra és onnan fog bootolni automatikusan?! Valaki segítsen pls...

(#9246) dJ Peer


dJ Peer
aktív tag

Sziasztok!

Adott egy Samsung R528-as notebook. Már a BIOS-ban sem látja a HDD-t, ha bekapcsolom BootFrom...stb.
Beszart a winchester vagy lehet a bios-szal is probléma?

(#9247) Impressa válasza dJ Peer (#9246) üzenetére


Impressa
őstag

Szia!

Jó lenni kipróbálni külső meghajtóként egy másik gépben. A BIOS-nak nincsen baja. Azt megpróbálhatod még, hogy egy live linux CD-ről próbálsz bootolni, így kiderül működik-e a géped.

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9248) Impressa válasza TommyNagz (#9243) üzenetére


Impressa
őstag

Ez elég meredek. Keményen rájuk kell pirítanod. :((

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#9249) TommyNagz válasza Impressa (#9248) üzenetére


TommyNagz
senior tag

Beszéltem velük, csináltam videót, megint várhatom a futárt... :(

encapsulation dot1q

(#9250) Impressa válasza TommyNagz (#9249) üzenetére


Impressa
őstag

Ment pü.

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.